בקשת מידע | מכונת כביסה לא מחממת והגוף חימום תקין לטענת הרב מודד שליט"א
-
@אלי-TZA כתב בבקשת מידע | מכונת כביסה לא מחממת והגוף חימום תקין לטענת הרב מודד שליט"א:
@שוע שיש מתח..
תודה
אבל אני בודק על כבל מאריך כמבואר במדריך של הרב שטיגליץ כך שיש מתח כי המכונה פעילה לכן אני מנסה להבין מה הרצוי.
-
@שוע כתב בבקשת מידע | מכונת כביסה לא מחממת והגוף חימום תקין לטענת הרב מודד שליט"א:
@אלי-TZA כתב בבקשת מידע | מכונת כביסה לא מחממת והגוף חימום תקין לטענת הרב מודד שליט"א:
@שוע שיש מתח..
תודה
אבל אני בודק על כבל מאריך כמבואר במדריך של הרב שטיגליץ כך שיש מתח כי המכונה פעילה לכן אני מנסה להבין מה הרצוי.
אכן למדוד מתח בכבל מאריך לפני המכונה לא נותן לך שום אינדיקציה. אני דיברתי על למדוד בתוך המכונה את החוט שמתחבר לגו"ח. מה שכן אתה יכול למדוד על הכבל מאריך זה אמפר כי אמור להיות פער גדול בין אמפר שלוקחת מכונה בלי גו"ח למה שהיא לוקחת עם גו"ח עובד. הוא הצרכן חשמל הכי כבד במכונה אאל"ט. כמה? לא יודע בדיוק. מעריך שמשהו כמו 2-3 אמפר גג בלי גו"ח עובד מול 8-10 אמפר מינימום עם גו"ח עובד
-
@שוע כתב בבקשת מידע | מכונת כביסה לא מחממת והגוף חימום תקין לטענת הרב מודד שליט"א:
האם תקלה בכרטיס היא תהיה תקלה בכל התכניות או שהיא רק בתכניות מסויימות
הגיוני שבכל התוכניות
מה התוצאה הרצויה אם הגוף חימום לא עובד.
עד שתי אמפר אם לא עובד, מעל 7 אם עובד.
על איזה מצב לבדוק אמפר ?
על A. מה האפשרויות שיש לך?
-
@שטיגליץ כתב בבקשת מידע | מכונת כביסה לא מחממת והגוף חימום תקין לטענת הרב מודד שליט"א:
הגיוני שבכל התוכניות
כן אבל יתכן והגו"ח עובד בתכנית מסויימת כך שברור שהתקלה בכרטיס
על איזה מצב לבדוק אמפר ?
על A. מה האפשרויות שיש לך?
יש אפשרות של A2/20 ואפשרות של A200/400
תודה רבה
אם התקלה בכרטיס באיזה מדריך לעיין
-
@שוע שיש מתח..
תודה
אכן למדוד מתח בכבל מאריך לפני המכונה לא נותן לך שום אינדיקציה. אני דיברתי על למדוד בתוך המכונה את החוט שמתחבר לגו"ח. מה שכן אתה יכול למדוד על הכבל מאריך זה אמפר כי אמור להיות פער גדול בין אמפר שלוקחת מכונה בלי גו"ח למה שהיא לוקחת עם גו"ח עובד. הוא הצרכן חשמל הכי כבד במכונה אאל"ט. כמה? לא יודע בדיוק. מעריך שמשהו כמו 2-3 אמפר גג בלי גו"ח עובד מול 8-10 אמפר מינימום עם גו"ח עובד
חוזר בי. מדידת אמפר בכבל מאריך עדיין לא עונה לך על השאלה אם הכרטיס תקול או הגוף חימום. רק להפעיל תוכנית עם גו"ח ולמדוד את החוט שמגיע לגו"ח אם יש בו מתח הבעיה בגו"ח ואם אין מתח הכרטיס תקול כמובן.
אגב כאן בא לידי שימוש ה"אף" שיש לרב מודד שלי מה שנקרא NCV שזה חיישן מתח ללא מגע. -
-
-
@שטיגליץ כתב בבקשת מידע | מכונת כביסה לא מחממת והגוף חימום תקין לטענת הרב מודד שליט"א:
אין מדריך לכרטיס, מצלמים אותו מכל הכיוונים שנדע איך להחזיר, מפרקים בזהירות את כל החיבורים, ולוקחים למעבדה , אפשר להביא את כל הפאנל, במקום לפרק אותו מהפאנל
הניתוח התחיל
הכרטיס מצולם ומפורק (באמת יש דברים שא''א להדריך ולא מומלץ לעשות ללא נסיון)
ועכשיו צריך לשלוח למעבדהכמה זמן לוקח למעבדה לתקן ?
ואם אני לא מפרק מהפנאל האם יחזירו לי חזרה מחובר לפאנל שאני לא יסתבך סתם
ושאלה לסיום כמה טכנאי היה לוקח על כזה עבודה של תיקון כרטיס, שאני אדע כמה מגיע לך על התיקון...
-
כמה זמן לוקח למעבדה לתקן ?
תלוי בעומס שלהם, קרה לי חצי שעה וקרה יומיים. תשאל אותם אם לחכות באזור או ללכת הביתה.
היום בטח סגור, יום שישי של קיץ פתוח אבל אין מעבדה, ובשאר השבוע הטכנאי של המעבדה הולך בסביבות שלוש@שוע כתב בבקשת מידע | מכונת כביסה לא מחממת והגוף חימום תקין לטענת הרב מודד שליט"א:
ואם אני לא מפרק מהפנאל האם יחזירו לי חזרה מחובר לפאנל שאני לא יסתבך סתם
מחזירים כמו שנתת
ושאלה לסיום כמה טכנאי היה לוקח על כזה עבודה של תיקון כרטיס,
אולי זה יתן לך תשובה:
https://www.midrag.co.il/Content/PriceList/960978
אני יותר זול, אבל המחיר אמור להיות גבוה, כי זה לנסוע לבית הלקוח, לנסוע למעבדה פעמיים ואז לנסוע שוב לבית הלקוח, וגם תיקון הכרטיס עצמו עולה.@שוע כתב בבקשת מידע | מכונת כביסה לא מחממת והגוף חימום תקין לטענת הרב מודד שליט"א:
שאני אדע כמה מגיע לך על התיקון
שכר מצווה בהאי עלמא ליכא...
בהצלחה רבה!