להורדה | "שולחן העורך" - תוסף עימוד חדש לוורד!!!
-
@איש-גמזו כתב בלהורדה | "שולחן העורך" - תוסף עימוד חדש לוורד!!!:
פעולה זו של של קונטרול אנטר, היא קיצור מקשים למעבר עמוד...
אני יודע אבל כשאתה כותב למישהו על מעברים, מומלץ שתכתוב בסוגריים, שיש אפשרות לעשות את זה בקיצור מקשים של קונטרול אנטר
-
@שלמה11 אולי כדאי שתכניס לתוך התוסף שלך, איזה מאקרו של תיקון שגיאות במסמך. או שלי, או של מישהו אחר, יש כמה בפורום.
שיהיה לחצן שיהיה אפשר בסוף כתיבת המסמך, לפני תחילת העריכה, לנפות אותו משגיאות. -
@יאיר-דניאל אין בתוסף עיצוב תורני?
-
@יאיר-הבהיר כתב בלהורדה | "שולחן העורך" - תוסף עימוד חדש לוורד!!!:
@לשכת-הרב מעמיד את הסמן ביניהם, ואז בוחר מעבר מקטע רציף:
[רק שאז תצטרך לקשר את הכותרות העליונות שבמקטע החדש למקטע הקודם:
]
תודה רבה.
אין אפשרות יותר פשוטה, פשוט להגדיר את כל העמוד כטור אחד, ורק את הטקסט שאני רוצה שיהיה 2 טורים, אני מסמן אותו ועושה אותו 2 טורים?
וככה זה גם לא יפריע לכותרות -
@יאיר-הבהיר
רציתי להציע בנעימות:
אולי תעברו לשרשור אחר כבר נהיה ממש לא קשור לתוסף
תודה -
@שלמה11 אולי כדאי להוסיף לפני כל פעולה מורכבת לדוגמא יישור טורים שמירה אוטומטית של עותק מהמסמך, לטובת מי שישכח או יתעצל, וגם להקל על מי שעושה את זה ידנית.
למשל כך (שגרה באחד המודולים הראשיים):Sub GibuyLifneyPeula(Peula As String) Dim filePath As String Dim fileName As String Dim fileName1, fileName2 As String Dim timestamp As String Dim newFileName As String Dim userResponse As VbMsgBoxResult Dim originalDoc As Document filePath = ActiveDocument.Path If filePath = "" Then userResponse = MsgBox("שים לב! הקובץ עדיין לא נשמר" & vbLf _ & "מומלץ לשמור את הקובץ על מנת שלא לאבד את העבודה במקרה של קריסת התוכנה" & vbLf _ & "לאחר שמירת הקובץ תתאפשר גם שמירת גיבוי לביטול השינויים במסמך." & vbLf _ & "לשמירה וגיבוי לחץ כן להמשך ללא שמירה לחץ לא", vbYesNo + vbQuestion, "שמירה") If userResponse = vbYes Then ActiveDocument.Save Else Exit Sub End If ElseIf ActiveDocument.Saved = False Then userResponse = MsgBox("שים לב! ישנם שינויים שלא נשמרו" & vbLf _ & "מומלץ לשמור את הקובץ על מנת שלא לאבד את העבודה במקרה של קריסת התוכנה" & vbLf _ & "לאחר שמירת הקובץ תתאפשר גם שמירת גיבוי לביטול השינויים במסמך." & vbLf _ & "לשמירה וגיבוי לחץ כן להמשך ללא שמירה לחץ לא", vbYesNo + vbQuestion, "שמירה") If userResponse = vbYes Then ActiveDocument.Save Else Exit Sub End If End If timestamp = Format(Now, "yyyy-mm-dd hh.mm.ss") fileName = ActiveDocument.Name fileName1 = Left(fileName, InStrRev(fileName, ".") - 1) fileName2 = Mid(fileName, InStrRev(fileName, ".")) newFileName = fileName1 & "_" & "גיבוי לפני " & Peula & timestamp & fileName2 Dim fso As Object Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject") fso.CopyFile ActiveDocument.FullName, filePath & "\" & newFileName Set fso = Nothing End Sub
ולפני כל פונקציה שיכולה לגרום לתקלות לקרוא לשגרה הזו כך:
GibuyLifneyPeula "יישור טורים"