בירור | האם הולך לצאת גירסה חדשה ומשוכללת של תוסף עיצוב תורני
-
שמעתי שמועה משמחת, כי ישנם חברים מבין משתתפי הפורום הפועלים להוציא גרסה חדשה של תוסף עיצוב תורני לוורד, הכוללת שדרוגים חשובים – ובפרט המאקרואים המיוחדים והמועילים שפיתח ר' @שלמה11.
האם ייתכן שר' @שלמה11 מעורב גם בפרויקט זה?אשמח אם יוכל מי מהעוסקים במלאכה לשתף אותנו בפרטים על היוזמה הברוכה, ואולי אף ר' @שלמה11 עצמו יוכל להרחיב בנושא.
מדובר בזיכוי הרבים של ממש, והציבור כבר מצפה לכך בכיליון עיניים.
-
-
-
אכן, בעז"ה אני מתכנן להוציא בימים הקרובים גירסה משופרת של עיצוב פיסקה - תוסף עיצוב תורני
השיפורים בין היתר:
עיצוב מילה ראשונה דינאמי - הוספת אפשרות לעיצוב מילה ראשונה במסמך עם עיצובים מרובים
יישור כלפי מעלה - יישור המילה הראשונה כך שתגדל לכיוון מטה ולא לכיוון מעלה
תיקון מרווח השורות - מניעת הגדלת הרווח מתחת השורה הראשונה לאחר הגדלת המילה הראשונה
חלון כפול בפיסקאות של 3 שורות
איזון שורה אחרונה - מונע מצב שבו נשאר רק מילה אחת בשורה האחרונה בפיסקה.בנוסף החלק השני של התוסף יכיל:
הוספת סגנון דינמי - סגנון שלא משנה את כל העיצוב של הטקסט אלא רק פרמטרים מסויימים כמו הדגשה/גודל וכו'
צמצום מסמך
הוספת עיטור לכותרות
יישור עמודים - מגדיל את המרווח בין הפיסקאות כך שכל העמודים במסמך ייסתיימו בסוף העמוד
הוספת הערת שולים בצורה של ד"ה - מוסיף הערת שולים ללא מספר כאשר בהערת השולים יופיע הטקסט שנבחר בצורה מודגשת
מי שיש לו רעיונות נוספים, או דברים מכאן מוזמן להגיב.נ.ב. אם למישהו יש רעיון איך לקרוא לתוסף -
@שלמה11 כתב בבירור | האם הולך לצאת גירסה חדשה ומשוכללת של תוסף עיצוב תורני:
מי שיש לו רעיונות נוספים
הערות ברצף
אמנם יש משהו, ש @נוכחות כתב ו @pcinfogmach שכלל, אבל עדיין זה לא עובד כל כך טוב, אני חושב שתוכל להגיע למשהו הרבה יותר.
-
@דאנציג כתב בבירור | האם הולך לצאת גירסה חדשה ומשוכללת של תוסף עיצוב תורני:
אבל עדיין זה לא עובד כל כך טוב, אני חושב שתוכל להגיע למשהו הרבה יותר.
מסתמא כדאי שתפרט מה לא טוב ולמה אתה חושב שאפשר להגיע. והאם זה מתוך ידיעה או רק משאלה. וכו' וכו'. כדי שר' @שלמה11 יוכל לדעת למה כוונתך.
-
@דאנציג כתב בבירור | האם הולך לצאת גירסה חדשה ומשוכללת של תוסף עיצוב תורני:
הערות ברצף
אמנם יש משהו, ש @נוכחות כתב ו @pcinfogmach שכלל, אבל עדיין זה לא עובד כל כך טוב, אני חושב שתוכל להגיע למשהו הרבה יותר.
וכן היישור טורים טעון שיפור.