להורדה | "שולחן העורך" - תוסף עימוד חדש לוורד!!!
-
בעקבות עיסוקיו הרבים בצרכי ציבור של @pcinfogmach בעל המחבר של תוסף עיצוב תורני קיבלנו החלטה משותפת שאני אוציא גירסה חדשה של התוסף הנ"ל בנפרד מהתוסף הקיים
הגירסה החדשה מגיעה עם שיפורים רבים,
להלן חלק מהשיפורים בגירסה החדשה:- עיצוב מילה ראשונה דינמי - מאפשר עיצוב של המילה הראשונה גם במסמכים מרובי עיצוב.
אופן השימוש: כאשר מסמנים את האופציה נפתח חלון ובו אפשר לבחור איזה עיצובים נרצה להחיל על הטקסט.
לאחר שבחרנו את העיצובים המתאימים, נסמן את אופציה עיצוב מילה ראשונה עם/בלי סגנון ונבחר את העיצוב/סגנון המבוקש.
כאשר נריץ את הקוד, הוא ישנה רק את הפרמטרים שביקשנו לשנות באמצעות החלון של 'עצב באופן דינמי' שאר הפרמטרים יקבלו את העיצוב של שאר הפיסקה.
כמו כן ניתן להגדיל את המילה הראשונה לפי אחוזים, באמצעות האופציה 'גודל משתנה' - דבר המתאים למסמכים מרובי עיצוב בהם כל פיסקה בגודל שונה. - תיקון מרווח שורות - כאשר אנו מגדילים את המילה הראשונה בפיסקה נוצר רווח גדול יותר בין השורה הראשונה לשאר השורות, הסיבה לכך היא: שמרווח השורות מוגדר למרווח של שורה (או יותר) בין שורה לשורה, הקוד הזה ממיר את המרווח למרווח מדויק וכך המרווח לא גודל.
לפעמים המילה הראשונה תיראה חתוכה, אבל כאשר מדפיסים או ממירים לPDF הענין מסתדר.
שימו לב!! לאחר שנתקן את המרווח, באם נרצה להגדיל או להקטין את הטקסט הדבר יגרום לבעיות, ולכן יש להסיר את העיצוב הנ"ל לפני שנרצה להגדיל. (מומלץ להסיר את העיצוב הנ"ל באופן ידני - בכדי להגיע לתוצאה מדויקת יותר) - יישור כלפי מעלה - מיישר את המילה הראשונה כך שגובה המילה יהיה כגובה שאר הפיסקה.
- עיצוב חלון כפול בפיסקאות של 3 שורות - שאר הפיסקאות יעוצבו בחלון רגיל.
יש לשים לב שלפעמים כאשר מוסיפים את החלון הנוסף הפיסקה מתרחבת ל4 שורות - במקרה כזה לא יחול עיצוב חלון כפול. - איזון שורה אחרונה - מונע מצב של מילה בודדת בשורה האחרונה, ע"י הגדלת הרווח בין המילים בשורה הצפופה ביותר (במידת האפשר)
בעקבות סתירות בין הקוד הזה לקוד של מרכוז שורה אחרונה הישן הוחלט להוריד את מרכוז שורה אחרונה הקודם. - חלונית התקדמות כאשר מעצבים יותר מ100 פיסקאות
להורדה: שולחן העורך - גירסה 1.0.2
נ.ב. אבקש את עזרת הציבור: מי שמצא באגים או שיש לו רעיונות נוספים מוזמן לשתף בכדי שנוכל לשפר את התוסף לתועלת הציבור
ניתן להשאיר הודעות גם במייל (בפרופיל שלי)בקרוב ייתווספו אפשרויות נוספות.
1 צמצום מסמך
2.הערת שולים ללא מספר
3. יישור עמודים
ועוד..תודה רבה ל @pcinfogmach על העזרה והעידוד וכמובן על החלק העיקרי בתוסף שפותח על ידו!!
- עיצוב מילה ראשונה דינמי - מאפשר עיצוב של המילה הראשונה גם במסמכים מרובי עיצוב.
-
-
בשורה של ממש!
אבקש מכל מי שעזר וייעץ לי בעבר שיעזור ויסייע ויחזק את ידי ר' @שלמה11 אשר לקח על עצמו את המשך פיתוח התוסף בכישרון רב.
אתייג כמה אנשים עקב חשיבות העניין
@דאנציג @צדיק-וטוב-לו-0 @menajemmendel @מניין @מאקרו @האדם-החושב @106 @mfmf @פלורידה @u88 @מגדלים @NykUser
ושאר חברי הפורום החשובים והיקרים -
חשוב לדעת!
עד שר' @שלמה11 יתפנה לצרף את שאר התוסף אפשר פשוט לצרף את שאר התוסף מהגירסה הישנה (מכיון שעיצוב פיסקה נמצא בין כה בתבנית נפרדת משאר התוסף)
אולי משיהו מתנדב לעשות (להוסיף את החלק השני יחד עם שלחן העורך" בקובץ חילוץ עצמי. בכל אופן באופן זמני. -
@pcinfogmach @שלמה11 אשמח לדעת במה הוא שונה מהתוסף כלי קודש?
פשוט גם שם יש את האופציות של יישור שורה וכו' -
@pcinfogmach כתב בלהורדה | "שולחן העורך" - תוסף עימוד חדש לוורד!!!:
לא יודע מה זכיתי.
אבל משום מה זה הוסיף לי שני לשוניות בוורד. -
@צדיק-וטוב-לו-0 גם אצלי זה כך
-
@WD40
@צדיק-וטוב-לו-0
צודקים לא חשבתי על זה.
בטח שיוסיף שני לשוניות התוסף עבר שינוי השם אחרי הכל, מ"מ הצעתי במקומה עומדת להשתמש עם עיצוב פיסקה החדש ושאר הפקודות בישן ולא צריך את העיצוב פיסקה של הישן ואפשר למחוק אותו כדי למנוע בלבול מכיוון שהוא בתבנית נפרדת. -
-
@גדלות-האדם כתב בלהורדה | "שולחן העורך" - תוסף עימוד חדש לוורד!!!:
התוסף החדש כולל את התוסף "עיצוב תורני" או שהוא דבר נפרד לגמרי
התוסף החדש הינו שכלול של עיצוב תורני והיורש שלו.
לעת עתה התוסף כולל רק את אפשרויות עיצוב פיסקה של התוסף הישן בהמשך יכלול את כל הפאשרויות ועוד הרבה שכלולים. -
@שלמה11 אני לוחץ על החל עיצובים והוורד קורס.
אולי אני לא יודע משהו.
עריכה:
יש לי ווינדוס 11 אופיס 21 מחשב לנובו
תוספים עיצוב תורני וורד תורני כלי קודש עבדו לי טוב...
שם מכשיר ......
מעבד 12th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1215U 1.20 GHz
RAM מותקן 8.00 GB (7.73 GB ניתנים לשימוש)
מזהה מכשיר 47F40E81-EE90-40B7-A7EF-F30AE38AA22D
מזהה מוצר 00330-80000-00000-AA539
סוג מערכת מערכת הפעלה של 64 סיביות, מעבד מבוסס x64 -
@יהודי-צעיר
האם הבעיה דכל העיצובים או דווקא בעיצוב מסויים או דווקא כשהכל ביחד. ככל שיהיו יותר פרטים כך יהיה יותר קל לפתור את הבעיה
תודה -
פוסט זה נמחק!
-
@pcinfogmach
בפועל כלום לא עובד לי. לא מצאתי אופציה שעובדת בזה אצלי, אני מבין שזה אולי משהו שחסום לי בהגדרות.
באמת לא חשוב, אם לכולם זה עובד לא נורא. השאלה שלי רק אם לכולם זה עובד. נשמח לשמוע תגובות של מי שניסה את זה אם זה עובד או לא. -
@שלמה11 זה עובד חלקית רק ב"הסר עיצובים", בשאר לא עושה כלום או כותב את זה:
-
@השטייגעניסט @יהודי-צעיר הבעיה ככל הנראה בגלל שמותקן תוסף עיצוב תורני - השמות של הקודים זהים וזה עלול לגרום לבעיות
תעברו לכתובת הזאת:
%AppData%/Microsoft/Word/STARTUP
בסייר הקבצים
ותמחקו את הקובץ תוסף עיצוב תורני - עיצוב פיסקה
עשיתי גם כמה תיקונים - להוריד מחדש -
@השטייגעניסט יש הודעה או משהו?
האם סימנת את עיצוב דינמי?
לעוד מישהו יש את הבעיה?