בירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא
-
@yehokarpel כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
@מתושלח-הבבלי את האמת שאני דיי כבר לקראת סיום של זה את מה אני בדיוק יעצור אולי אני ישקול את זה לתת למתכנת מנוסה לעבור על הקוד שלי ולהגיד לי מה טעון שיפור ואני ישלם לו במקום ללמוד עכשיו חצי שנה פייתון
תעלה לגיט ותביא קישור
הרבה ישמחו לעשות pr ולעזור לך -
@מתושלח-הבבלי אני מעדיף לשלוח לך במייל אפשר?
-
@מתושלח-הבבלי אני מעדיף לשלוח לך במייל אפשר?
אני לא מבין כ״כ בפייתון
-
שאני דיי כבר לקראת סיום
איך לקראת סיום אם אין לך מסנן וידיאו עדיין
זה החלק הקשה
תמונות מוצגות בדף יותר קל לAI לסנן
בוידיאו יש תמונה ראשית בסדר ובתוכו דברים בעיתיים צריך לפרק את הסרטון לפריימים בשביל לדעת אם יש תוכן בעייתי -
@ראובן-שבתי לא ככה אני משתמש במודל של אמזון לדבר הזה הוא בודק תכנים בתוך סרטון זה פחות בעייה
-
טוב אחרי מחשבה על כל הערות שנתנו לי פה... החלטי לחפש פה מתכנת שיעבור על כל הקודים שעשיתי שקשורים לסינון (לתוכנה) אני מרגיש שאם אני ימשיך בקצב הזה אנשים יתחילו לזלזל במה שאני עושה ואפילו לא להסתכל על זה ולכן למען הסדר הטוב אני מחפש מתכנת שאני יוכל לציין שהוא עבק לי על כל הקודים ויגיד לי מה צריך (כמובן באפשרות בתשלום) ואז שזה יהיה מקובל על כולם שהם מורידים תוכנה אמינה ובדוקה למחשב בלי חששות של מי יצר תוגה לכולם על הערות אבל לפי דעתי זה הסיכום המרכזי שיהיה מקובל על כולם
-
@yehokarpel כדאי שתעשה גם קבוצת בדיקה שתנסה לפרוץ את זה כדי לבדוק את העמידות של הסינון
-
@yehokarpel אף אחד לא מחייב אותך, יש פה בס"ה אחלה אנשים שרוצים שלא תעבוד קשה ולחינם, אתה עושה משהו טוב, אולי לא בדרך הנכונה, אתה לא צריך לרצות אותנו בכך שאתה מחשב מסלול מחדש, אתה עושה טוב רק לעצמך, ויתכן שאח"כ גם לנו
הרעיון מעולה, שיהיה כך גם הסינון!
בהצלחה! -
ולכן למען הסדר הטוב אני מחפש מתכנת שאני יוכל לציין שהוא עבק לי על כל הקודים ויגיד לי מה צריך (כמובן באפשרות בתשלום)
לגבי השאלה של הפרסום אני מציע לך לפתוח משהו חינמי מוגבל בהתחלה
תרוויח משוב וגם תוכל לפרסם בכל מיני מקומות שנותנים רק פרסום חינמי
וכמובן כמו שכתבו למעלה בלי הכשר ממישהו מוכר לא תוכל להתקדם הרבה -
@pcinfogmach כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
ולכן למען הסדר הטוב אני מחפש מתכנת שאני יוכל לציין שהוא עבק לי על כל הקודים ויגיד לי מה צריך (כמובן באפשרות בתשלום)
מומלץ מאוד
אדם מאוד נחמד ומבין בהכל sql js רשתות דאטה בייס ניהול נתונים בקיצור הכל -
לא רק במקום עבודה או לחוזרים בתשובה שהורים שלהם לא מסכמים להם אירטנט כשר בבית אז זה יהיה רק ברמת התוכנה בלבד ולא ברמת הספק אבל לכל השאר זה חייב להתחבר לספק כשר
סליחה על השאלה אבל התוכנה שלך מתוכננת להיות חינמית?
כי כיום יש לנטפרי גם סינון ברמת התוכנה שכל אינטרנט שאתה נכנס הוא פשוט מעביר את התעבורה דרכו וחוסם את האינטרנט לנטפרי
והאם יהיה לך סינון גם לפלאפון ?
בלי סים של נטפרי מה שחסר היום לנטפרי
אשמח להסבר בבקשה -
@מתושלח-הבבלי כמה עולה בדיקה כזאת? אפשר תשובה בצאט פרטי
-
@עניו-כמשה אני לא שם כל כך עדיין אני יותר עכשיו מתמקד בתוכנה אבל חותר לכך שזה יתחבר אך לרק לספק כשר אני יבדוק את זה בהמשך וזה לא חינמי לא מפרסם מחיר כרגע באתר שאני בונה כרגע יפורסם שם
-
@עניו-כמשה אני לא שם כל כך עדיין אני יותר עכשיו מתמקד בתוכנה אבל חותר לכך שזה יתחבר אך לרק לספק כשר אני יבדוק את זה בהמשך וזה לא חינמי לא מפרסם מחיר באתר שאני בונה כרגע יפורסם שם
הבנתי
אז זה לא ספק אינטרנט מסונן זה רק תוכנת חסימה
מה זה שונה מוויפרי או מתוכנות אחרות בעצם
מה החידוש שלך בעצם? -
@עניו-כמשה זה מתחבר לספק מסונן ותראה למעלה בשרשור מה זה מחדש
-
@דוד-משה-1 כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
@אריה-גול אם אתה מחפש משהו יש כבר את http://safedesk.co.il/ היא תוכנה בהרצה אבל עובדת מצוין
זה ספק אינטרנט כמו נטפרי אם הבנתי נכון
-
@pcinfogmach אפשר לדבר איתך בפרטי
-
@עניו-כמשה זה מתחבר לספק מסונן ותראה למעלה בשרשור מה זה מחדש
קשה לי לעבור על מאות פוסטים סליחה
-
@עניו-כמשה גם לי קשה להסביר כל דקה למי ששואל אותי מה עושה התוכנה (אל תיפגע) זה פשוט אחרי זה יוצר שיחה שלא נגמרת אבל הסביר בנקודה 1 בדומה לנטפרי מתחבר רק לספקים כשרים (בהמשך אני יבדוק את האפשרות הזאת)2 AI שבודק תמונות סרטונים וסנן מלל אוטומטי שהמטרה גם מהירות שזה בדיקה מידת בזמן קצר (אני מקווה) וגם בשונה משיטות סינון של חברות אחרות שאין בדיקה אנושית אלה של AI שיודע לזהות תוכן בעייתי בתמונה (כך נבדק) 3 אתה לא אמור לחוות איטיות גלישה כי זה עובד בשיטה שזה לא מתעסק עם האירטנט רק מעביר נתונים דרך שרת. בבקשה שהצלחתי להסביר בהצלחה שכולם יבינו פה וז