בירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא
-
אני לא צממהר פשוט כל שניה שואלים אותי פה שאלוטת והוא אומרים לי משהוא וזה מציק לי ואני לא יכול לעבוד כהה אני מנסה וזה טיפה חופר בלי לפגוע באף אחד ואני מודע לכך שזה לא מוכן ועדיין איטי שיהיה לי מ/שהוא חדש נדבר תודה לכולם!
-
@yehokarpel כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
@מיגו-להוציא יודע מה עשיתי וזה בכלל לא מזיק אתה סתם מלכלך
אין לי שום דבר נגדך, מבטיח.
כל מה שאמרתי, זה המסקנות שלי לגבי מה שכתבת מפורשות.
כתבת שאתה לא מתכנת, נכון?
הוי אומר, אין לך מושג איך קוראים קוד,
וממילא גם לא איך מתקנים בעיות שונות שהוא יוצר, או תקלות שונות.כנ"ל לגבי האימון.
תבין, אני בא אליך הביתה ורוצה למכור לך מוצר, נניח מקרר.
אתה שואל אותי מי היצרן, ואני מספק לך איזה שם עלום.
אני מרים אליו טלפון ומתברר שגם הוא לא בדיוק יודע מה קורה שם.אז אם המוצר עובד, אני מוכן לקבל אותו.
אבל לשלם עליו? לסמוך עליו?
כנראה שגם אני וגם אתה נברח מזה.ושוב, אין לי שום דבר נגדך, ואני לא חושב שהמצאתי משהו שלא כתבת.
רק הדגשתי נקודות שונות.אבל לדעתי, הפרוטוקולים של עולם התקשורת טיפה יותר מסובכים ממה ש-AI כלשהו יכול להשתלט על הפרויקט בלי להשאיר חורים בכל פינה.
-
אני לא צממהר פשוט כל שניה שואלים אותי פה שאלוטת
אתה לא חייב לענות לאף אחד אל תשכח שאתה פתחת את הנושא באיך לפרסם את הסינון שלך, אין לך סינון ואתה רחוק מאוד משם.
בלי לזלזל כמובן אתה רץ מידי מהר
אם עבדת על מה שעשית עכשיו עשרות שעות
אז נותר לך מאות שעות לפחות של עבודה, -
רוצים אני ישלח את הקוד של השרת לא אכפת לי לראות
-
@מיגו-להוציא יודע מה עשיתי וזה בכלל לא מזיק אתה סתם מלכלך
אתה יודע להסביר מה כל שורה או לפחות מה כל class עושה?
-
@FSHLOMO כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
@סוף-הרחוב כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
מחילה על הביאוס, אבל מקווה שאתה מודע לכך שסינון ברמת תוכנה אינו יעיל יותר מידי.. (פחות או יותר, כל תוכנה אפשר להעיף ו/או להשבית ברגע).
ובנוסף, אף אחד לא יחזיק רשת ללא סינון עם התוכנה שלך, ואם הרשת כבר מסוננת, אזי מה התוכנה שלך באה לעשות?אני באמת מנסה להבין לאן פניך מועדות. לא חלילה לקנטר.
אתה חי בטעות בחו"ל כל הסינונים ברמת תוכנה ולא על הרשת זה לא קיים
אני ממש ממש לא חי בטעות.
סינון ברמת תוכנה לא מחזיק את עצמו. עובדתית. לא מבחינת אבטחת הסינון, והן מבחינת היקף ניטור הרשת.
פשוט אין להם ספקים מסוננים, לכן אין להם ברירה.וזה בלי קשר לשרשור המטורלל הזה.
זה לא פעם ראשונה שאני נפגש עם אנשים ש"גילו" את הב"מ, ואצים רצים להציל את העולם. -
@מתושלח-הבבלי כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
פייתון שפה מעולה
אכן שפה מעולה, אבל ממש לא מתאימה למקרים שבהם ערך הביצועים והמהירות חשובים, זה נועד להיות שפה קלה ומהירה להפקה של מוצר, אבל היא ממש לא מהירה, בשביל דבר כזה עדיף c++ לדוגמה,
עכ"פ זה לא הנידון, הנידון הוא שמוצר שהופק ע"י בינה מלאכותית, ממש לא מתאים לשיווק, חבל ש @yehokarpel יילמד את זה רק אחרי שהוא יסיים לעבוד ויתחיל להפיץ את זה ואז יתגלו הבאגים והבעיות שהוא לא ידע ולא יצליח לפתור, וזה עוד לפני שמדברים על קוד ספגטי ולא יעיל בכלל שהבינה מפיקה ברוב המקרים..
-
במקרה הכי גרוע אני ישלח את הקוד שלי למתכנת אמיתי אם משהוא אני חושב שלא טוב ופה זה נפתר@אביי
-
@yehokarpel באיזה בינה אתה משתמש?
ויש לך חשבון בתשלום? -
@מים-אחרונים כן open ai gpt 4o
-
@yehokarpel והרובוט שסורק את התמונות והסרטונים, הוא קוד שיושב על המחשב או נשלח לבדיקה איפשהו?
-
@מים-אחרונים נשלח לשרת של אופן אי לבדיקה
-
@yehokarpel ומה יקרה כשמאות אנשים ישתמשו בבת אחת ויסרקו מאות ואלפי תמונות וסרטונים ברשת?
הרי בגלילה אחת באתר של תמונות נשלחות מאות תמונות לבדיקה.
החשבון שלך שם יעמוד בזה?
הם מאפשרים כזה דבר בכלל? -
@yehokarpel לא הבנתי כ״כ איך זה עובד אבל לפי מה שזה נראה עם דפדפן תור אני מחוץ להגנה...
-
@מים-אחרונים יהיה אפשרי לא מחשבון אחד אני יסדר את זה שזה יקרה זה לא בעייה בכלל
-
במקרה הכי גרוע אני ישלח את הקוד שלי למתכנת אמיתי אם משהוא אני חושב שלא טוב ופה זה נפתר@אביי
ואז תגלה שצריך לשכתב חצי מהקוד?
-
@yehokarpel מה הכוונה?
(אני מתכוון למוצר ששמו ״דפדפן תור״) -
@איש-אמת לא זה לא עובד לפי תור
הוא התכוון לזה
https://he.wikipedia.org/wiki/Torולא לתור במכולת..