מדריך | כך תריצו מודלי AI מתקדמים על מכשיר האנדרואיד שלכם ללא אינטרנט!!!
-
@א-מ-ד כתב במדריך | כך תריצו מודלי AI מתקדמים על מכשיר האנדרואיד שלכם ללא אינטרנט!!!:
מודלים זעירים
עד כמה ג'יגה נקרא אצלך מודל זעיר שיפתח עם 3 RAM ועד כמה ג'יגה יפתח עם 4 RAM ?
-
@טשיקאוור-ניוז כתב במדריך | כך תריצו מודלי AI מתקדמים על מכשיר האנדרואיד שלכם ללא אינטרנט!!!:
@א-מ-ד ואם אין לי רוט?
אפשר אולי להחדיר באמצעות אפליקציה שאני אבנה עם אותו שם חבילה שרק תעביר את הקבצים ואז להתקין במקומה את האפליקציה המקורית.
-
@טשיקאוור-ניוז כתב במדריך | כך תריצו מודלי AI מתקדמים על מכשיר האנדרואיד שלכם ללא אינטרנט!!!:
@א-מ-ד כתב במדריך | כך תריצו מודלי AI מתקדמים על מכשיר האנדרואיד שלכם ללא אינטרנט!!!:
מודלים זעירים
עד כמה ג'יגה נקרא אצלך מודל זעיר שיפתח עם 3 RAM ועד כמה ג'יגה יפתח עם 4 RAM ?
אני משאיר בסביבות 1 ג'יגה וקצת בשביל הפעילות הבסיסית של המכשיר. כל השאר - יכולים להתמלא ע"י המודל (אולי במכשירים עם הרבה RAM צריך קצת יותר).
-
@א-מ-ד
אני לא מבין.. אני יחכה בסבלנות עד שתוציא מדריכים מפורטים..אני משאיר בסביבות 1 ג'יגה וקצת בשביל הפעילות הבסיסית של המכשיר. כל השאר - יכולים להתמלא ע"י המודל (אולי במכשירים עם הרבה RAM צריך קצת יותר).
אז ב3 ג''ר אפשר עד 2 וב 4 ג''ר אפשר עד 3, הבנתי?
-
@א-מ-ד
אני לא מבין.. אני יחכה בסבלנות עד שתוציא מדריכים מפורטים..אני משאיר בסביבות 1 ג'יגה וקצת בשביל הפעילות הבסיסית של המכשיר. כל השאר - יכולים להתמלא ע"י המודל (אולי במכשירים עם הרבה RAM צריך קצת יותר).
אז ב3 ג''ר אפשר עד 2 וב 4 ג''ר אפשר עד 3, הבנתי?
יאפ.
-
@menajemmendel כתב במדריך | כך תריצו מודלי AI מתקדמים על מכשיר האנדרואיד שלכם ללא אינטרנט!!!:
@א-מ-ד בטאבלט לנובו m11 עם 8 ראם, יש לכם מושג איזה רמה של מודל אפשר לשים?
נניח 6.5 ג'יגה. אתה יכול להשתמש במודל הזה שהוא מעולה בעברית.
-
@menajemmendel כתב במדריך | כך תריצו מודלי AI מתקדמים על מכשיר האנדרואיד שלכם ללא אינטרנט!!!:
@א-מ-ד תודה, העברית פחות חשוב לי, השאלה היא איזה רמת חשיבה ומידע יש לו?
לא הכי גאון, אבל תוכל להשתמש באחד המודלים של דיפסיק עד 6.5 ג'יגה.