להורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!
-
@יואל-אברהם כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
@א-מ-ד כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
יש לי אנדרואיד 8.1 וזה נדלק מבקש בקשה וכותב משהו ומיד נסגר מה הבעיה??
אגב תודה רבה!!!!!!!!!!!!שלח צילום מסך
כן המכשיר על נטפרי קשור?!
כתוב שאין שירותי זיהוי דיבור של גוגל.
תלחץ מחוץ להודעה, לא על הכפתור, וככה תוכל להמשיך.
אם תתקין את אפליקציית גוגל ואת אפליקציית זיהוי דיבור גוגל, זה אמור להסתדר.בעיקרון עם נטפרי זה לא עבד לי, אולי צריך להחדיר תעודת אבטחה (אשמח לשמוע את דעת המומחים דכאן), לא יודע אם זה יעזור. מה אצלך?
-
אם תתקין את אפליקציית גוגל ואת אפליקציית זיהוי דיבור גוגל, זה אמור להסתדר.בעיקרון עם נטפרי זה לא עבד לי, אולי צריך להחדיר תעודת אבטחה (אשמח לשמוע את דעת המומחים דכאן), לא יודע אם זה יעזור. מה אצלך?
לא כל כך הבנתי מה אני אמור לעשות סליחה.
לא הבנתי איפה ללחוץ.
עכשיו זה מה שהוא מקפיץ לי -
לא הבנתי איפה ללחוץ.כשקופץ לך ההודעה הנ"ל, תלחץ בשטח הריק שמחוצה לה, ולא בכפתור באנגלית.
עכשיו זה מה שהוא מקפיץ לי
זה מפריע לפעילות האפליקציה? זה נראה שאין לו גישה לקובץ בדרייב שבודק את העדכונים, לא יותר מזה. כנראה בגלל הנטפרי.
-
לא הבנתי איפה ללחוץ.
עכשיו זה מה שהוא מקפיץ ליאני כותב לו והוא לו מגיב לי.
-
@יואל-אברהם טוב, כנראה נטפרי.
-
@יואל-אברהם טוב, כנראה נטפרי.
אוקי תודה רבה!!
אתה לא יכול לעשות משהו למנטופרים אם לא קשה -
@יואל-אברהם אני חושב שאפשר להחדיר תעודת אבטחה של נטפרי, אבל אני לא יודע אם נטפרי עצמם מאפשרים גישה ל-api של gpt או ג'מיני. @sivan22 @NH-LOCAL ?
-
פוסט זה נמחק!
-
@חטח כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
@יואל-אברהם GPT עצמו פתוח לך בדפדפן?
אם לא אז כנראה זה הסיבה...לא בהכרח, בנטפרי באנדרואיד צריך תעודת אבטחה שלהם, רוב האפליקציות לא מאפשרות גישה לאינטרנט בנטפרי בלי תעודת אבטחה שמובנית בהם.
-
@יואל-אברהם אני חושב שאפשר להחדיר תעודת אבטחה של נטפרי, אבל אני לא יודע אם נטפרי עצמם מאפשרים גישה של api של gpt או ג'מיני. @sivan22 @NH-LOCAL ?
אז ככה:
יש גישה בנטפרי לAPI שהזכרת, וגם לשל קלוד (ממליץ לך להוסיף גם אותו!)
בשביל שהאפליקציה תעבוד בנטפרי אתה צריך להגדיר בקובץ androidManifest.xml את המאפיין הבא:
<application android:networkSecurityConfig="@xml/network_security_config" ... > ... </application>
וכן ליצור קובץ res/xml/network_security_config.xml עם התוכן הבא:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <network-security-config> <base-config> <trust-anchors> <certificates src="user" /> <certificates src="system" /> </trust-anchors> </base-config> </network-security-config>
אם אתה רוצה שהאפליקציה תעבוד אפילו בלי תעודת משתמש, אתה יכול גם להוסיף ידנית את כל התעודות באופן הזה:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <network-security-config> <base-config> <trust-anchors> <certificates src="user" /> <certificates src="system" /> <certificates src="@raw/netfree_cas.pem" /> </trust-anchors> </base-config> </network-security-config>
כאשר בנתיב res/raw תכניס את הקובץ הבא: netfree_cas.pem
בהצלחה עם הפרוייקט, יש לזה פוטנציאל אדיר. אגב, מי מממן כרגע את הקריאות לAPI? זה לא זול.
-
@sivan22 כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
בהצלחה עם הפרוייקט, יש לזה פוטנציאל אדיר. אגב, מי מממן כרגע את הקריאות לAPI? זה לא זול.
תודה רבה, אני ינסה לעשות את זה.
בינתיים זה על חשבון api שנועד להדגמה של gpt שמצאתי באיזה בלוג נידח (לא יודע אם חינמי או במימון של החברה או איזה עכו"ם אחר), אבל באמת אם כולם יצרו פה תמונות בלי הגבלה הבאר הזאת תיגמר מתישהו, ואני מקווה שעד אז אני אספיק לחבר את זה לג'מיני חינמי, רק שג'מיני טיפש יותר (גם החדש - 2.0) ויהיה צורך לשפר את הוראות המערכת שלו.
בכל אופן יש אפשרות להכניס מפתח api אישי בהגדרות למקרה שה-api יפסיק לפעול.
חשבתי גם על דרך אחרת - לחבר כל אחד לחשבון הרגיל שלו ב-OpenAI, כמו שעשו באתר poe ועוד, אבל זה מאוד מורכב. יש לך מושג בנושא? (זה יכול לעזור גם באיתוריא...) -
@aiib כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
מדידת טמפרטורה
איך אפליקציה יכולה לעשות כזה דבר?
אם יש חיישן מתאים במכשיר.
-
@הכהן-הגדול לא מציאותי