להורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!
-
@א-מ-ד כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
נטפרי לא מאפשרים את ה-api של חיפוש גוגל בתוך האפליקציה, ושל החיפוש ביוטיוב בתוך האפליקציה (כלומר מתחת למכסה מנוע). לכן בנטפרי לא מתאפשר פתיחת אתרים ישירות מהאפליקציה, אותו דבר גם עם יוטיוב. אולי יש פיתרון איך לאפשר את זה בסינון, אבל עכשיו אני לא יודע.
אז למה חיפוש בגוגל הוא כן מסכים?
אתה יכול לשלוח צילום מסך איך זה נראה אצלך?
יצרת את האפליקציה בלי מחשב??
אם יצרת עם מחשב אתה יכול לפתוח אותה באימולטור.ומה פשר הכפתור השני של המקרופון שנמצא למעלה ולא עושה כלום?
-
@חטח כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
אז למה חיפוש בגוגל הוא כן מסכים?
חיפוש בגוגל פשוט פותח את הקישור של החיפוש הספציפי. פתיחת אתר או סרטון שולחת בקשה ל-API של חיפוש גוגל או של חיפוש יוטיוב, מחזירה רשימת תוצאות חיפוש, והאפליקציה פותחת את הסרטון/אתר. וזה חסום כנראה בנטפרי. מבאס, אבל אני ינסה למצוא פיתרון.
יצרת את האפליקציה בלי מחשב??
אם יצרת עם מחשב אתה יכול לפתוח אותה באימולטור.עם מחשב, ברור, אבל האמולטור (WSA) שלי תקוע מאז שעדכנתי לווינדוס 24H2.
ומה פשר הכפתור השני של המקרופון שנמצא למעלה ולא עושה כלום?
אל תעליב אותו... זה כפתור צף שאתה יכול להזיז ממקום למקום, ולפתוח איתו זיהוי דיבור מכל מקום במכשיר.
-
@א-מ-ד עכשיו אני מבין מה הפריע לי כאן: כדאי מאוד שכל הפסים והדברים יהיו פחות מודגשים.
זאת אומרת שהקוים יהיו פחות עבים.@א-מ-ד כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
@חטח ראיתי איפשהו בפורום שאפשר לתקן אותו עם הפעלת פקודת ההתקנה פעם נוספת.
אז למה אתה לא עושה את זה...?
זה כפתור צף שאתה יכול להזיז ממקום למקום, ולפתוח איתו זיהוי דיבור מכל מקום במכשיר.
זה לא זז לי.
-
אז למה אתה לא עושה את זה...?
צריך זמן.......
זה לא זז לי.
צריך להזיז אותו מהקצה שלו
עכשיו אני מבין מה הפריע לי כאן: כדאי מאוד שכל הפסים והדברים יהיו פחות מודגשים.
זאת אומרת שהקוים יהיו פחות עבים.אני משנה עכשיו את הממשק לחלוטין. אשמח אם תכתוב לי באישי בדיוק מה אתה מתכוון.
-
- שאפו ענק!
- מה עם אבטחה? מה זה הAI הזה? האם יש יציאה החוצה מהמכשיר או שהכל מבוסס על המכשיר?
- האם מה שכתוב זה מה שיש או שהוא גמיש? (לדוגמא: תוריד את התמונות שמשה ישראלי שלח לי במייל ותשלח אותם בווצאפ ליצחק יעקובי? תיכנס לאתר הבנק ותבדוק מה הנתונים האחרונים של כרטיסי אשראי וכהנה וכהנה?)
- האם יש דרך להפעיל אותו בלחצן הימני/שמאלי של המכשיר?
-
@aiib כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
האם מה שכתוב זה מה שיש או שהוא גמיש? (לדוגמא: תוריד את התמונות שמשה ישראלי שלח לי במייל ותשלח אותם בווצאפ ליצחק יעקובי? תיכנס לאתר הבנק ותבדוק מה הנתונים האחרונים של כרטיסי אשראי וכהנה וכהנה?)
מצטרף!!!!
-
@נחמן-פלח כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
האם מה שכתוב זה מה שיש או שהוא גמיש? (לדוגמא: תוריד את התמונות שמשה ישראלי שלח לי במייל ותשלח אותם בווצאפ ליצחק יעקובי? תיכנס לאתר הבנק ותבדוק מה הנתונים האחרונים של כרטיסי אשראי וכהנה וכהנה?)
מצטרף!!!!
יעיל מאד ובמיוחד למבוגרים שפחות מתמצים בטכנולוגיה
-
@א-מ-ד אני חושב שכדאי שתוסיף ניהול שגיאות יותר מפורט, כרגע כל השגיאות מתנקזות לאיזושהי רשימה שלא בפורמט הנכון, אבל קשה לדבג כך. אתה צריך להוסיף try וcatch לכל שלב שעשוי להשתבש עם exception שמפרט מה קרה. זה אולי קצת קשה בהתחלה, אבל תחסוך הרבה זמן וכאב ראש בהמשך.
-
@נחמן-פלח
@aiib כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:מה עם אבטחה? מה זה הAI הזה? האם יש יציאה החוצה מהמכשיר או שהכל מבוסס על המכשיר?
מדובר ב-API של GPT. אין לי מושג מה דיברת איתו ואין לי איך לדעת. זה מאובטח בדיוק כמו כל GPT.
בינתיים המכשיר יכול לעשות פעולה אחת בכל בקשה. זה אמור להשתנות בגרסאות הבאות בעז"ה (מה שנקרא סוכן AI). מה שביקשת ספציפית זה קצת מורכב, כי זה דורש מזהה לקוח בכדי להכנס לחשבונות פרטיים שלך, וגם וואטסאפ לא מאפשרים שליחה מיידית של הודעות אלא רק באמצעות אישור סופי שלך בלחצן "שלח", ועוד לא דיברנו על בעיות האבטחה בכניסה לחשבון בנק. אבל אני אנסה כמה שאני יכול בעז"ה.
האם יש דרך להפעיל אותו בלחצן הימני/שמאלי של המכשיר?
אני עובד על כמה דרכים להפעיל אותו בעזרת קריאה "היי סמארטי", או בעזרת לחיצות מסויימות, אבל בינתיים אתה יכול להפעיל אותו מהכפתור הצף.
מה אתה מתכוון כפתור ימני/שמאלי? של הווליום? -
שביקשת ספציפית זה קצת מורכב, כי זה דורש מזהה לקוח בכדי להכנס לחשבונות פרטיים שלך, וגם וואטסאפ לא מאפשרים שליחה מיידית של הודעות אלא רק באמצעות אישור סופי שלך בלחצן "שלח", ועוד לא דיברנו על בעיות האבטחה בכניסה לחשבון בנק. אבל אני אנסה כמה שאני יכול בעז"ה.
אין בעיה שהמשתמש יצטרך לאשר כל פעולה (וודאי עדיף שלא...)
-
@sivan22 כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
@א-מ-ד אני חושב שכדאי שתוסיף ניהול שגיאות יותר מפורט, כרגע כל השגיאות מתנקזות לאיזושהי רשימה שלא בפורמט הנכון, אבל קשה לדבג כך. אתה צריך להוסיף try וcatch לכל שלב שעשוי להשתבש עם exception שמפרט מה קרה. זה אולי קצת קשה בהתחלה, אבל תחסוך הרבה זמן וכאב ראש בהמשך.
כן, זה דחוף מאוד. בינתיים רוב השגיאות קשורות לסינונים כאלה ואחרים, בעוד מה שאני התמקדתי זה יתר שגיאות של GPT עצמו.
-
גרסה 0.9!!!
ב"ה עדכון חדש זמין לאפליקציית סמארטי - סייען ה-AI האישי - גרסה 0.9!
מה חדש?
- בניה מחדש של ממשק המשתמש.
- הגדלת תיבת הטקסט.
- מעבר למודל GEMINI 2.0 החדש - קבלת תשובות יעילות ומהירות יותר.
- קריאת אנשי הקשר מהמכשיר עבור חיוג, SMS ו-WhatsApp.
- זכירת נתונים ומידע רלוונטיים אודות המשתמש (מאובטח - מאוחסן בזיכרון המכשיר ונשלח אך ורק לשרתי GEMINI. ניתן להציג/למחוק/לערוך את תוכן הזיכרון בכל עת).
- זיהוי קריאה "היי סמארטי"/"סמארטי שומע" לפתיחת זיהוי דיבור כשמסך הצ'אט פתוח (נסיוני).
- תיקון הבאג של מעבר שורה (שהצריך כניסה להגדרות וחזרה).
- הוספת פרטים אישיים ע"י המשתמש (כגון שם וכתובת).
- תיקון החיוג.
- תיקון מתן הרשאות לאנדרואיד 11 ומעלה.
- כפתור צף שקוף.
- שיפור בגרירת הכפתור הצף.
- שיפור מסך טעינת האפליקציה.
- טיפול משופר בשגיאות.
- תיקוני באגים ושיפורים נוספים.
שימו לב: התכונה "היי סמארטי" נסיונית, אשמח לקבל משוב לגביה.
בנוסף, תכונת הזיכרון מאובטחת - המידע והנתונים מאוחסנים בזיכרון המכשיר, ונשלחים אך ורק ל-GEMINI. ניתן בכל עת לערוך או למחוק את המידע שסמארטי יודע אודותיכם.
עם תכונת הזיכרון החדשה, סמארטי אמור ללמוד את נושאי העניין שלכם, סגנון הדיבור, ההרגלים, נתונים שונים אודותיכם ועוד. הדבר ישפר את תגובותיו יותר ויותר ככל שיחלוף הזמן, והוא ילמד לבצע פעולות יותר רלוונטיות.
הושקעה הרבה עבודה גם בתכנון ועיצוב ממשק המשתמש החדש, שהינו יפה ויעיל בהרבה מהקודם עשרת מונים. אשמח לרעיונות נוספים!צילומי מסך:
צילומי מסך נוספים:
הורדה: סמארטי 0.9.apk
למנוטפרים: סמארטי 0.9.zipהערות, הארות, רעיונות לשיפור וכו' יתקבלו בברכה!
-
אני חושב שתעתיק את העיצוב של וואצפ יהיה אחלה בשביל האפליקציה
אגב באיזה שפה אתה מפתח את זה? -
@מתושלח-הבבלי כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
אני חושב שתעתיק את העיצוב של וואצפ יהיה אחלה בשביל האפליקציה
אגב באיזה שפה אתה מפתח את זה?מי האידיוט שהחליט לתת לי דיס על הצעת ייעול?
אני לא מחפש מוניטין אבל זה פשוט מוזר -
@מתושלח-הבבלי אתה לא יכול לראות מי זה?
יכול להיות שנלחץ לו בטעות באמת מוזר.