להורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!
-
@יחצ כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
@א-מ-ד כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
אם לא נוח לך עם חלק מההרשאות אתה יכול פשוט לא לתת אותם, ושאר האפליקציה תפעל כרגיל...
תיכנס להגדרות המכשיר, אפליקציות והתראות, ואז תיכנס להגדרות של האפליקציה ותסיר איזה הרשאות שאתה רוצה (כמובן שזה על חשבון יכולות של האפליקציה, ונראה לי שיש הרשאות שקריטיות לפעילות האפליקציה).
-
@FSHLOMO כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
אין שום תעודת הבטחה
זה בדיוק העניין
צריך תעודת אבטחה מותקנת במכשיר, ואז תתקין את הגרסה לנטפרי. -
אני באמצע לעבוד על כמה כיוונים לזה (בינתיים אתה יכול להסתפק בזיהוי דיבור שמופעל ע"י כפתור).
זה מסובך לעשות שיהיה כמו בהרבה סייענים? נגיד להעיר את האפליקציה למשל ע"י אמירת "הי עוזר" או משהו אחר?
-
@ישראל-142 כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
אני באמצע לעבוד על כמה כיוונים לזה (בינתיים אתה יכול להסתפק בזיהוי דיבור שמופעל ע"י כפתור).
זה מסובך לעשות שיהיה כמו בהרבה סייענים? נגיד להעיר את האפליקציה למשל ע"י אמירת "הי עוזר" או משהו אחר?
זה מצריך פעילות רקע תמידית, שזה דבר די מורכב ודורש האזנה תמידית ע"י האפליקציה (כמובן באמצעות אפליקציית זיהוי דיבור של גוגל, לא נשלח אלי).
אני מנסה:- להתחבר איכשהו לשירות OK Google שמפעיל את סייען ברירת המחדל של המכשיר,
- ליצור פעילות רקע שמפעילה האזנה לקריאה "היי עוזר" או משהו כזה רק כשמזוהה עליה ברמת הסאונד בסביבת המכשיר,
- למצוא דרכים אחרות להפעיל זיהוי דיבור, כמו שמיד בסיום מענה על קלט קולי ייפתח שוב זיהוי דיבור.
אגב, לפני ששחררתי את האפליקציה, כן היתה בה אפשרות לומר "היי עוזר" במשך בערך דקה מפתיחת המסך. אולי אני אמצא דרך להאריך את זה.
-
@א-מ-ד
אני לא בטוח שחייבים את גוגל בשביל זה,
כי לי למשל יש אפליקציה מובנית במערכת אנדרואיד שהתקנתי ברכב שאפשר לשלוט על המולטימדיה באמצעות דיבור בלבד גם באופליין לגמרי,(הבעייה שבגלל שזה בלי AI אפשר לבקש רק דברים מאוד מסויימים ורק בניסוח מדיוק לחלוטין, (זה כן מזהה כל מילה בעברית אבל לא מבין את המשמעות) וגם אי אפשר להעביר את האפליקציה)
-
@ישראל-142 נכון, כי זה -
@ישראל-142 כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
אפליקציה מובנית במערכת אנדרואיד
-
עדכון:
גרסה 0.8.1הורדה: סמארטי - סייען AI.apk
להורדה בנטפרי: סמארטי - סייען AI.zipמה חדש:
- פתיחת אפליקציות אליאקספרס ומתמחים טופ
- התאמה לנטפרי ושאר הסינונים (כמובן בכפוף לכך שתעודת אבטחה מותקנת במכשיר - עיינו פה)
- התאמה לאנדרואיד 14
- תיקונים בשליחת SMS וחיוג לאנשי קשר
- שיפורים בהתקנת עדכונים
- יצירת ועריכת רשימת קניות
- תיקונים מינוריים נוספים.
- לסייען קוראים מעכשיו "סמארטי" (תודה ל @עדלאידע על ההשראה...)
האפליקציה תורד לתיקיית ההורדות (מהעדכון הבא ההתקנה תהיה ישירות מתוך האפליקציה). ייתכן שיש צורך להסיר את האפליקציה המותקנת בכדי להתקין את הגרסה החדשה (בעיקר למי שהתקין את הגרסה שאינה תואמת לנטפרי).
-
עדכון:
גרסה 0.8.1הורדה: OzerAI.apk
להורדה בנטפרי: OzerAI.zipמה חדש:
- פתיחת אפליקציות אליאקספרס ומתמחים טופ
- התאמה לנטפרי ושאר הסינונים
- התאמה לאנדרואיד 14
- תיקונים בשליחת SMS וחיוג לאנשי קשר
- שיפורים בהתקנת עדכונים
- יצירת ועריכת רשימת קניות
- תיקונים מינוריים נוספים.
האפליקציה תורד לתיקיית ההורדות (מהעדכון הבא ההתקנה תהיה ישירות מתוך האפליקציה). ייתכן שיש צורך להסיר את האפליקציה המותקנת בכדי להתקין את הגרסה החדשה (בעיקר למי שהתקין את הגרסה שאינה תואמת לנטפרי).
אחי, קימפלת שוב עם גרסה של אנדרואיד 14, זה עושה בעיות.
-
@יחצ כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
התאמה לנטפרי ושאר הסינונים
מה התאמת לא רואה הבדל ויש שגיאה שקופצת
אולי צריך להתקין תעודת אבטחה על המכשיר?כן ברור.
-
- משוב בנושא העיצוב והמראה של האפליקציה.
תעשה את העיצוב כמו וואצפ