להורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!
-
@יואל-אברהם כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
@א-מ-ד אני לא מבין בזה לכן אני שואל יש דרך שזה יעבוד בנטפרי אם כן זה יכול להיות משהו מטורף!!
לא שעכשיו זה לאעובד על זה. תתפלל...
-
@א-מ-ד כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
@יואל-אברהם כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
@א-מ-ד אני לא מבין בזה לכן אני שואל יש דרך שזה יעבוד בנטפרי אם כן זה יכול להיות משהו מטורף!!
לא שעכשיו זה לאעובד על זה. תתפלל...
מתפלל.
-
@מישהו12 כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
הגדרת הסייען במניפסט של האפליקציה כאפליקציית סייען, כך שהמשתמש יוכל להפעיל אותה בקריאה "OK Google". (@מישהו12 איך עשית את זה בדפדפן המוגן?)
יש דרך מסודרת להגדיר לאפליקציה לפתוח קישורים.
אין לי מושג איך מגדירים אותה כאפליקציית סייען,
לדעתי זה לא אפשרי.אפשרי
בהגדרות יש אופציה כחלק מאפליקציות ברירת המחדל אפשר לבחור סייען ברירת מחדל
אפשר להחליף לאלקסה של אמזון וכו
כך לפחות בטלפון שלי (tiq m5) -
@FSHLOMO כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
לא קרה לי אף פעם בAPK
מעניין, אתה הראשון שטוען שזה קרה לו. בכל אופן, אולי מוגדר לך אבטחה על הרמה הכי גבוהה בכרום, ולכן זה לא נותן לך. אבל בסריקה של גוגל פליי פרודקט לא עושה בעיות.
עוד דבר אני נותן כל כך הרבה הרשאות איך אני יודע שזה בטוח לא שומר עלי מידה....
לא קורא את ההודעות שלי......אם לא נוח לך עם חלק מההרשאות אתה יכול פשוט לא לתת אותם, ושאר האפליקציה תפעל כרגיל...
איך בכל זאת אני יכול להרגיע אותך? -
@יואל-אברהם אחרי כמה וכמה נסיונות:
גרסה מותאמת לנטפרי!!!
OzerAI-forNetfree.zipהחיסרון היחיד שמצאתי בינתיים הוא שאין אפשרות לפתוח אתר ישירות ע"י בקשה מהסייען (כשגולשים ברשת עם נטפרי), אבל חיפוש גוגל עובד מעולה. אנסה בעז"ה למצוא לזה פיתרון. בנוסף, זיהוי דיבור בלחיצה על הכפתור לא עובד.
בגרסה הבאה אני אוסיף בעז"ה בהגדרות אם גולשים באמצעות נטפרי - כדי שלא יופיעו שגיאות כשכן מנסים לפתוח אתרים או לפתוח זיהוי דיבור בזמן גלישה עם נטפרי.
בגלישה ברשת שאינה נטפרי - פועל כרגיל.שימו לב: מי שכבר התקין את הגרסה הרגילה ורוצה להתקין את הגרסה לנטפרי - נדרש להסיר קודם את הגרסה הרגילה ואז להתקין את הגרסה הזאת.
תודה ל @sivan22 האלוף!!!!
-
@ישראל-142 כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
האם זה כמו "מירי" או "טולקיט"?
כן, רק בחינם (אפילו עם יותר אופציות).
האם זה עובד גם ללא מגע (כלומר בדיבור בלבד)?
אני באמצע לעבוד על כמה כיוונים לזה (בינתיים אתה יכול להסתפק בזיהוי דיבור שמופעל ע"י כפתור).
והאם גם בנטפרי?
כן, תראה פוסט אחד מעליך.
-
@יוסף-אלחנן כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
לאאאא, הלוואי!
סירי ממש גרועה
לא יודע מה עם שיפורי ה-ai החדשים כי הם לא עובדים במק
אבל היא גרועה נורא -
לא קרה לי אף פעם בAPK
מעניין, אתה הראשון שטוען שזה קרה לו. בכל אופן, אולי מוגדר לך אבטחה על הרמה הכי גבוהה בכרום, ולכן זה לא נותן לך. אבל בסריקה של גוגל פליי פרודקט לא עושה בעיות.
עוד דבר אני נותן כל כך הרבה הרשאות איך אני יודע שזה בטוח לא שומר עלי מידה....
לא קורא את ההודעות שלי......אם לא נוח לך עם חלק מההרשאות אתה יכול פשוט לא לתת אותם, ושאר האפליקציה תפעל כרגיל...
איך בכל זאת אני יכול להרגיע אותך?מה זה השגיאה הזאת
-
מה זה השגיאה הזאת
זה קורה כשנשלח ל-GPT טקסט המכיל תו מיוחד (כמו מעבר שורה, גרשיים וכדו'). חלק מהתווים הצלחתי לגרום להם להיות מוחלפים (לדוגמא במקום גרשיים - שני גרשים בודדים), אבל על מעבר שורה עדיין תוקע את העסק.
לכן צריך לשים לב שבאנשי קשר בהגדרות וכמובן בתיבת הטקסט לא יהיו תווים כאלה. לפעמים GPT עצמו כותב תווים כאלו, ואז הוא תוקע את ההודעה הבאה שנשלחת (שמכילה גם את ההודעה הקודמת כדי שיבין את ההקשר). הפיתרון - לעבור להגדרות ולחזור לצ'אט. בגרסה הבאה בעז"ה אעשה זיהוי אוטומטי של השגיאה הזאת ומחיקת ההקשר כך ש-GPT לא יסבך את העניינים. -
מה זה השגיאה הזאת
זה קורה כשנשלח ל-GPT טקסט המכיל תו מיוחד (כמו מעבר שורה, גרשיים וכדו'). חלק מהתווים הצלחתי לגרום להם להיות מוחלפים (לדוגמא במקום גרשיים - שני גרשים בודדים), אבל על מעבר שורה עדיין תוקע את העסק.
לכן צריך לשים לב שבאנשי קשר בהגדרות וכמובן בתיבת הטקסט לא יהיו תווים כאלה. לפעמים GPT עצמו כותב תווים כאלו, ואז הוא תוקע את ההודעה הבאה שנשלחת (שמכילה גם את ההודעה הקודמת כדי שיבין את ההקשר). הפיתרון - לעבור להגדרות ולחזור לצ'אט. בגרסה הבאה בעז"ה אעשה זיהוי אוטומטי של השגיאה הזאת ומחיקת ההקשר כך ש-GPT לא יסבך את העניינים.זה קופץ לי מיד
כתבתי מה נשמע וזה קפץ