שיתוף | הסוף לעצלות אצל GPT הידעת GPT עונה לפי טמפרטורה חזק ביותר !!!
-
@עדלאידע כתב בשיתוף | הסוף לעצלות אצל GPT הידעת GPT עונה לפי טמפרטורה חזק ביותר !!!:
@שעטנ-ז-ג-ץ כתב בשיתוף | הסוף לעצלות אצל GPT הידעת GPT עונה לפי טמפרטורה חזק ביותר !!!:
@pythoni כתב בשיתוף | הסוף לעצלות אצל GPT הידעת GPT עונה לפי טמפרטורה חזק ביותר !!!:
GPT עונה לפי טמפרטורה מ0.1 עד 0.9 ברגיל הוא מגדיר לפי כול שאלה אוטומטי אבל אם מבקשים ממנו לענות בטמפרטורה 0.9 הוא עונה מפורט יותר ובהרחבה גדולה יותר או בקיצור מתאמץ ולא מתעצל
איך בדיוק אומרים לי שיענה בטמפרטורה 0.9 ? (מה סתם לכתוב לו "תכתוב לי בטמפרטורה 0.9"?)
כן.
@עדלאידע כתב בשיתוף | הסוף לעצלות אצל GPT הידעת GPT עונה לפי טמפרטורה חזק ביותר !!!:
אגב, הרמה הכי גבוהה היא 1.0
שאלתי אותו מה הכי גבוה
-
@שעטנ-ז-ג-ץ כתב בשיתוף | הסוף לעצלות אצל GPT הידעת GPT עונה לפי טמפרטורה חזק ביותר !!!:
שאלתי אותו מה הכי גבוה
שאלת אותו "האם זה הכי גבוה", ושישתמש ברמה 1.0 (ולכן הוא יותר מידי "יצירתי", וממציא תשובות),
תשאל אותו פשוט "מה הרמת טמפרטורה הכי גבוהה שאתה יכול להגיע?"
או שתחפש על זה באינטרנט ממקורות יותר אמינים. -
@pythoni כתב בשיתוף | הסוף לעצלות אצל GPT הידעת GPT עונה לפי טמפרטורה חזק ביותר !!!:
GPT עונה לפי טמפרטורה מ0.1 עד 0.9 ברגיל הוא מגדיר לפי כול שאלה אוטומטי אבל אם מבקשים ממנו לענות בטמפרטורה 0.9 הוא עונה מפורט יותר ובהרחבה גדולה יותר או בקיצור מתאמץ ולא מתעצל
לא הבנתי מה זה ואיך מפעילים את זה
-
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | הסוף לעצלות אצל GPT הידעת GPT עונה לפי טמפרטורה חזק ביותר !!!:
אתה כותב לו בסוגריים: "תענה לי ברמת טמפרטורה-X.X"
כל הודעה? או מספיק בתחילת השיחה
אתה יכול לכתוב בתחילת השיחה: כל תשובה שתענה לי תהיה ברמת טמפרטורה X.X