המלצה | עימוד תורני
-
@menajemmendel לא הייתי צריך לעשות כי זה לא היה חסום
ממש תודה על כל העזרה -
@משה-משה-מש
את הכל כבר אמרו רק שתדע שוורד תורני ועיצוב תורני לא הולך יחד מהגרסה האחרונה שלהם שאם שניהם מותקנים אז עיצוב-פיסקה בעיצוב-תורני לא עובד. -
@333 אבל אני התקנתי רק את הוורד תורני ואני לא מצליח - הוא כותב כל הזמן את ההודעה :
"לא ניתן למצוא את המאקרו או שהוא אינו זמין בשל הגדרות אבטחת המאקרו"
מה עוד יכול להיות?
אם אני רוצה לקנות יש המלצה מה עדיף אם לקנות את העימודית או את התוכנה של רחמים? -
@משה-משה-מש סתם ככה תדע שיש גם עזרים לוורד בתשלום, אבל לגבי השאלה שלך מה יש להם שאין בעיצוב תורני החינמי?
-
@menajemmendel אני לא יודע לכן אני שואל - מישהו פה למעלה אמר שיש שם בעיה בהזחות שמתחת לכמילה ראשונה ולכן שאלתי אם עדיף משהו קנוי
אבל אני ממש צריך עזרה עם זה שאני לא מצליח להפעיל את הוורד תורני - מישהו יודע מה עוד יכולה להיות הבעיה? -
@משה-משה-מש יש לך בעיה בכל המקארו, או רק בזה, עיצוב תורני הצלחתי להתקין? האם אתה רוצה שאנסה בתמיכה מחרוק (בתוכנת ANYDESK)?
-
@menajemmendel הכל לא עובד בכל המקרו יש בעיה.
הייתי שמח לעזרה אבל המחשב שהתקנתי את זה עליו חסום לאינטרנט אז אין אפשרות.
כדאי לי לנסות להתקין את העיצוב תורני? אני ניסתי את הוורד תורני -
@משה-משה-מש אם זה בעיה כללית בכל המאקרו, אז גם עיצוב תורני לא יעבוד לך, פשוט צריך לפטור את הבעיה, אבל קשה בלי גישה למחשב
-
@menajemmendel אולי צריך לתת יותר הרשאות בוורד.
קובץ>אפשרויות>מרכז יחסי אמון>הגדרות מרכז יחסי אמון>הרשאה לכל מאקרו. -
@צדיק-וטוב-לו-0 @משה-משה-מש
איזה הגדרה בחרת ב: תנסה את הגדרה הכי פתוחה, הלא מומלצת -
@menajemmendel זה מה שעשיתי, אני עכשיו חושב שאולי זה בעיה שאני עם גרסא ישנה?
אם אני עם ווינדוס ישן או office ישן יכול להיות שזה בעיה? -
@משה-משה-מש כתב בהמלצה | עימוד תורני:
@menajemmendel זה מה שעשיתי, אני עכשיו חושב שאולי זה בעיה שאני עם גרסא ישנה?
אם אני עם ווינדוס ישן או office ישן יכול להיות שזה בעיה?לא נראה לי שזה קשור, אני צריך לצאת עוד שניה, אולי תנסה לבדוק במאקרו פרטי משלך
תלחץ ALT+F11
אמור להיפתח לך משהו כזה:
ותלחץ כאן:
עכשיו תכתוב בתוך החלק שחור את הטקטס הבא (הוא מאקרו מאד פשוט, שמבטל את הבחירה שבחורה בוורד, כמו ללחוץ על חץ):
Sub MACRO1() Selection.Collapse End Sub
תעבור לוורד רגיל ותחלץ, תשחיר איזה טקטס, ותלחץ ALT+F8 ותבחר מהרשימה MACRO1, וזה אמור לבטל את הבחירה, שלך, תבדוק אם זה עובד,
עכשיו אני לא רוצה להיות מעצבן אבל אתה רואה מה שהתכוונתי, אתה כבר מתעסק מספר שעות, עם עזרה של הפורום, ועוד לא התחלת להתחיל עם העימוד, זה רק דוגמא שכל התקלות שיכולות להיות בדרך,
-
אם אני עם ווינדוס ישן או office ישן יכול להיות שזה בעיה?
לא.
אם הגדרת על הכי פתוח, ולא צריך לבטל חסימת הורדה, אז כנראה שיש חסימה נוספת, או שלא הגדרת נכון.
אני ממליץ על כלי קודש, ותעיף את וורד תורני מתיקיית סטרטופ.
תוכנות בתשלום לא יעזרו לך, חבל על הכסף!!! ועל הזמן!!!!עריכה:
במחשבה שניה, כלי קודש כעת לא בפיתוח, אז כן עדיף את עיצוב תורני, הפקודות שם הרבה יותר טובות מוורד תורני, פעם זה היה אותו דבר, אבל @pcinfogmach שינה הרבה דברים, וייעל את העבודה של הפקודות עשרת מונים ממה שיש בוורד תורני (שלא התעדכן). -
@משה-משה-מש
באופן כללי אני מצטרף למה ש @menajemmendel כתב, ואף על פי שכבר שלחו אותך לקרוא את המדריך הנפלא של @תודה-רבה-4 אני שוב נותן לך קישור תקרא ותיישם (תתחיל לעמד בפועל על פי המדריך), ואם אתה רואה שמסתדר לך הכל, ואתה צריך את היישור שורה אחרונה, וחלון מתחת לפסקה, תתחיל לבדוק תוספים!בהצלחה
עריכה:
יש לך כאן תבנית, עם רוב העיצוב על פי המדריך. -
@פלמנמוני כתב בהמלצה | עימוד תורני:
הרווח באלו על פני העיצוב תורני וחביריו הוא שהם לא סתם עושים רווח תחת המילה הראשונה וכן דחיפה לאמצע תחת השורה האחרונה ואז בשינוי קטן של הטקסט הכל משתבש (כידוע לכל מי שפעם ניסה להתעסק עם זה) אלא הם עובדים בצורה אחרת הרבה יותר נוחה שלא משתבש בשינוי הטקסט (עזרים טוב לעיצוב המילה הראשונה והחלון שתחתיו, וכלי קודש ודומיו לשורה האחרונה)
בהצלחהביקשו ממני להגיב אז אגיב למרות שאני נוגע בדבר:
בקשר לשיטה איך עושים חלון: בעזרים לוורד זה עובד על ידי הגדרת מסגרת סביב המילה הראשונה. אבל שימו לב מב קורה - אי אפשר להגדיר מסגרת רק על מילה בודדת אז מה צריך לעשות? להגדיר שהמילה הראשונה היא שורה בפני עצמה ולהגדיר בהגדרות של המסגרת שהיא תהיה בשווה עם השורה. אישית אני חושב שזה צורה בעייתית להתנהל.
הבעיה בשיטה של עיצוב תורני שהעיצוב משתבש אמנם נכונה אבל הרצה חוזרת של הפקודה מתקנת את הבעיה.
הבוחר יבחר.בקשר לשיטה איך למרכז את השורה האחרונה ישנם שני שיטות אחת שומרת על העיצוב ואחת לא בשניהם יש מעלות וחסרונות. שיטה אחת לא עובדת במסמכי doc ישנים. שיטה אחרת גורמת שאי אפשר להתשמש עם טאבים.
תכלס שניהם קיימים בעיצוב ספרי קודש. -
@משה-משה-מש
הבנתי שהיה לך בעיות עם התקנת התוסף עיצוב תורני אנא קרא מדריך זה
https://mitmachim.top/post/728965לא יודע למה אנשים לא המליצו לך על זה וגרמו לך לגשש באפילה סתם. איתכם הסליחה.
-
מישהו פה למעלה אמר שיש שם בעיה בהזחות שמתחת לכמילה ראשונה
לכן יש את 'עזרים'
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | עימוד תורני:
אבל שימו לב מב קורה - אי אפשר להגדיר מסגרת רק על מילה בודדת אז מה צריך לעשות? להגדיר שהמילה הראשונה היא שורה בפני עצמה ולהגדיר בהגדרות של המסגרת שהיא תהיה בשווה עם השורה. אישית אני חושב שזה צורה בעייתית להתנהל.
התוכנה עושה את כל זה לבד וזה ממש נוח, וזה גם מגדיר סגנון מיוחד על המילה ככה שאפשר לשנות את העיצוב שלה ברגע (גם בעיצוב תורני יש אפשרות לסגנון אבל היא ממש לא נוחה)