בקשת מידע | כלי בינה מלאכותית ליצירת קוד
-
@חננאל-אליהו אני השתמשתי רק עם GPT נהנה ממנו עד הגג.
יש פה הרבה שממליצים על סוגים אחרים של AI, אני על הGPT...
-
@חננאל-אליהו
Codeium Chat
משמש כתוסף למה שבוחרים (אני אישית בחרתי שיהיה תוסף ל-VS CODE) -
יש את windsurf של קודיום
זה עורך קוד שנראה בדיוק כמו VS CODE
המעלה של זה היא שיש לו גישה ליותר דברים בשונה מסתם תוסף,
ועוד פונקציות שאין בתוספים,
וזה טוב גם למי שלא מבין בקוד אבל מאידך יודע להתעסק עם תוכנות. -
@טופטופיסט כתב בבקשת מידע | כלי בינה מלאכותית ליצירת קוד:
המעלה של זה היא שיש לו גישה ליותר דברים בשונה מסתם תוסף,
לא נראה לי. לעניות דעתי זה עניין שיווקי בלבד, תוסף יכול לעשות כל מה שצריך (האם הוא עושה זה כבר עניין של השקעה בתוסף), ויש גם תוספים שבפועל עושים את זה, כמו cline
-
יש ל windsurf גם תוסף לVS code אבל גם אני ממליץ על התוכנה שלהם יש לזה יותר הרשאות לערוך לך את הקובץ ולהריץ לך פקודות בעצמו
-
מצטרף לשאלה, האם יש כלי שמתאים לכאלו שאינם מבינים כלל בתכנות? במקום שאבקש קוד, אקבלואצטרך לחזור עם השגיאות לקבל קוד מתוקן וחוזר חלילה שיעשה הוא את כל העבודה?
יש סיכוי? -
@טופטופיסט כתב בבקשת מידע | כלי בינה מלאכותית ליצירת קוד:
@aiib
תמיד אפשהו תצטרך לדעת קוד ברמה מסויימת,
בינה מלאכותית זה נוח, אבל לפעמים היא נתקעת על שטויות שאם אתה מבין קצת בקוד אתה פותר את זה ברגע,אם זה על שטויות לא יהיה יומרני לבקש משהו שלא יפול על שטויות...
בכ"א מה שנראה לי הכי טוב כרגע זה windsurf (לא ניסיתי את זה)
אז מניין המסקנה?
-
מנסיון לא מאוד גדול בwindsurf ובcursor וcline הם נתקעים בעקר בניסיון לערוך קוד כי הוא לא ממש מבין מה התוצאה הרצויה או שהוא מפעיל עודף שיקול דעת
-
באתר כאן יש הרבה אפשרויות AI לכתיבת קוד וכאן זה המקום ניחיד שמצאתי שאפשר לבקש תוכנה מלאה אפשר לבקש ממנו להסביר ולפתור באגים בקוד אפשר גם ליצור דפי אינטרנט ברגע ועוד שלל אפשרויות בשפות תכנות שונות
-
@צדיק-תמים בwindsurf זה פער מאוד גדול שבתוכנה הוא מריץ הכל לבד ומשנה את הקוד בתוך הקובץ לפי בקשתך ובתוסף לא (אולי אפשר גם בתוסף אם כן אשמח לשמוע איך)
-
@מיאני-ומהשמי כתב בבקשת מידע | כלי בינה מלאכותית ליצירת קוד:
@צדיק-תמים בwindsurf זה פער מאוד גדול שבתוכנה הוא מריץ הכל לבד ומשנה את הקוד בתוך הקובץ לפי בקשתך ובתוסף לא (אולי אפשר גם בתוסף אם כן אשמח לשמוע איך)
זה עניין של החלטה שלהם לעשות את זה ככה, כאמור עניין שיווקי, זה לא מגבלה טכנית בתוסף
הבאתי גם דוגמה לתוסף אחר - cline שעושה את זה והרבה יותר (מריץ פקודות בצורה אינטראקטיבית, מחפש מחרוזות בקוד, מריץ דפדפן עם computer use ועוד) -
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | כלי בינה מלאכותית ליצירת קוד:
הבאתי גם דוגמה לתוסף אחר - cline שעושה את זה והרבה יותר (מריץ פקודות בצורה אינטראקטיבית, מחפש מחרוזות בקוד, מריץ דפדפן עם computer use ועוד)
תוכל לכוון אותי אליו בדיוק מה לחפש או קישור לאתר
-
@מה-קורה כתב בבקשת מידע | כלי בינה מלאכותית ליצירת קוד:
איזה AI מומלץ לי כדי שיתן לי קודים מדויקים?
קלוד
(אני לא ארחיב, אבל מלמעלה אגיד שכל הפלט תלוי באיכות הקלט, ( כלומר כמה שהבקשה תהיה יותר מובנת התשובה תהיה טובה יותר) מה שמוכיח את עצמו כבר הרבה זמן, כמובן שזה מה שמלמדים בכל הקורסים של AI)
-
@מיאני-ומהשמי
https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=saoudrizwan.claude-dev
הוא תומך בהרבה ספקים אבל עובד הכי טוב עם claude.ai, כמובן בתשלום (מטעינים מראש לפחות 5$ וזה יורד לפי השימוש)