שיתוף | כך בניתי ערוץ שלם ביוטיוב תוך יומיים - עם 98% בינה מלאכותית
-
@אלי-ויל כתב בשיתוף | כך בניתי ערוץ שלם ביוטיוב תוך יומיים - עם 98% בינה מלאכותית:
@NH-LOCAL יפה מאוד
אם כי כמו שהעירו יש לו טעויות בהגיה וזה קצת מוזר כי הוא אמור לראות את הטקסט באנגלית לדוגמא בסרטון הראשון בשניה 45 הוא מקריא הגיע הזמן להגיד להתראות הוא מקריא מלרע מלשון התראה בשניה 60 בבקשה שב (מלשון ישיבה) הוא מקריא מלשון חזרה עם פתח
אולי הוא לא כל כך חכם בעבריתאתה אכן צודק. עברית היא בעייתית כי היא לא מכילה ניקוד.
אבל זה לא קשור ישירות למודל ה-AI. זה נוצר באמצעות TTS של גוגל (שזה גם סוג של AI אבל הרבה פחות חכם).@MAKRO כתב בשיתוף | כך בניתי ערוץ שלם ביוטיוב תוך יומיים - עם 98% בינה מלאכותית:
@NH-LOCAL זה מדהים!!
הכישורים שלו מדהימים.
אבל האמת שהתפעלתי לא פחות מהכישורים שלך לרתום אותו לעבודה הנכונה, שזה חלק רציני מהסיפור פה...
אז נשאר עדיין תפקיד לאנושות, לתשומת ליבו של @מישהו12 ...לגופו של התוכן,
דווקא בגלל שמדובר בלימוד שפה, קשה קצת (עדיין) להסתמך על ההגייה של המכונה.
למשל יש שם משפט "הם צפו בפילים רוחצים על הנהר", והקריינית אומרת "צפו" במלרע, מלשון לצוף...כמו שכתבתי, בעברית הוא פחות טוב. באנגלית זה פחות בעייתי.
האמת היא שגם השתמשתי במודל הכי פשוט שיש עבור ההקראה, אולי בהמשך אני ישתמש ב-API הרשמי של גוגל כדי שזה יהיה טוב יותר.@MAKRO כתב בשיתוף | כך בניתי ערוץ שלם ביוטיוב תוך יומיים - עם 98% בינה מלאכותית:
אבל האמת שהתפעלתי לא פחות מהכישורים שלך לרתום אותו לעבודה הנכונה, שזה חלק רציני מהסיפור פה...
אז נשאר עדיין תפקיד לאנושות, לתשומת ליבו של @מישהו12 ...מה שנכון נכון. גם ללחוץ על הכפתור זה עבודה מסויימת
אם כי זה יהפוך לקל יותר ויותר עם הזמןיש אחד בשם אריק שמידט, אחד הבכירים בגוגל לשעבר. החזון שלו הוא, שבעוד כמה שנים, תוכל לומר למודל - תיצור לי חיקוי של טיקטוק או של יוטיוב, תבדוק אם זה הולך, אם לא תיצור גרסה משופרת, אם לא תיצור גרסה עוד יותר משופרת, עד שתעקוף את טיקטוק המקורי... -
@חברונר-אמיתי תוריד ותעשה המרה או שוריד עם תוכנות שמחלצות אודיו בלבד
-
@צללית כתב בשיתוף | כך בניתי ערוץ שלם ביוטיוב תוך יומיים - עם 98% בינה מלאכותית:
@NH-LOCAL לא הבנתי, אתה נתת פרומפט ליצור ערוץ והוא עשה את כל השאר? או שהוא הדריך אותך מה לעשות?
זה היה מורכב מכמה שלבים. הוא יצר את התוכן וגם יצר את הקוד שממיר את התוכן לוידאו.
אולי בהמשך אני יעלה מדריך מפורט יותר
@חברונר-אמיתי כתב בשיתוף | כך בניתי ערוץ שלם ביוטיוב תוך יומיים - עם 98% בינה מלאכותית:
@NH-LOCAL יש סיכוי לקבל את תוכן הערוץ בMP3 (לנסיעות)
בעז"ה בהמשך. אני יוסיף את זה לרשימת השיפורים. ובינתיים...
@ראובן-שבתי כתב בשיתוף | כך בניתי ערוץ שלם ביוטיוב תוך יומיים - עם 98% בינה מלאכותית:
@חברונר-אמיתי תוריד ותעשה המרה או שוריד עם תוכנות שמחלצות אודיו בלבד
-
@ראובן-שבתי נכון, אבל רציתי לחסוך את זה!
-
@חברונר-אמיתי כתב בשיתוף | כך בניתי ערוץ שלם ביוטיוב תוך יומיים - עם 98% בינה מלאכותית:
@NH-LOCAL הורדתי את זה מיוטיוב כMP3 (אם אין אני לי מי לי)
תסכים שאני יעלה את זה לפה לרווחת הכלל?אני מעדיף שאנשים יורידו את זה ישירות מהאתר שלי
-
@NH-LOCAL אוקי. בדיוק לכן שאלתי
מצוין. תיהנה מהשיעורים!...
-
@NH-LOCAL כתב בשיתוף | כך בניתי ערוץ שלם ביוטיוב תוך יומיים - עם 98% בינה מלאכותית:
אני מעדיף שאנשים יורידו את זה ישירות מהאתר שלי
יש אפשרות להוריד מהאתר שלך ישירות ולא מיוטיוב? או לחילופין יש לך דרך להוריד מיוטיוב באנדרואיד בלי לשלם על פרימיום?
-
@yשמריהו כתב בשיתוף | כך בניתי ערוץ שלם ביוטיוב תוך יומיים - עם 98% בינה מלאכותית:
@NH-LOCAL כתב בשיתוף | כך בניתי ערוץ שלם ביוטיוב תוך יומיים - עם 98% בינה מלאכותית:
אני מעדיף שאנשים יורידו את זה ישירות מהאתר שלי
יש אפשרות להוריד מהאתר שלך ישירות ולא מיוטיוב?
כרגע לא. זה יקח זמן לסדר את העניין הזה
או לחילופין יש לך דרך להוריד מיוטיוב באנדרואיד בלי לשלם על פרימיום?
יש אתרים כאלה, ומן הסתם גם אפליקציות
-
@yשמריהו כתב בשיתוף | כך בניתי ערוץ שלם ביוטיוב תוך יומיים - עם 98% בינה מלאכותית:
יש אתרים כאלה, ומן הסתם גם אפליקציות
מכיר משהו? תוכל לכוון אותי?
אני פחות מכיר משהו לאנדרואיד ספציפית, אבל אתה יכול לנסות את האתרים הבאים:
https://www.submagic.co/tools/youtube-video-downloader
https://en1.savefrom.net/1-youtube-video-downloader-3vV/
(זה מתוצאות חיפוש גוגל - לא בדקתי בעצמי)