המלצה | יצירת שירים טובים בבינה מלאכותית
-
היי כולם,
אני חושב שפיצחתי את הדרך ליצור שירים די טובים בעזרת בינה מלאכותית. אם יש לכם רעיון לשיר שאתם רוצים לשמוע, אתם מוזמנים לשלוח לי מייל עם הבקשה. אני כאן כדי לכתוב לכם שירים על כל מה שתרצו!
אם אהבתם את השירים שיצרתי, אשמח מאוד אם תתמכו בי כאן: buymeacoffee.com/Shlomo2005.
מייל בפרופיל
-
היי כולם,
אני חושב שפיצחתי את הדרך ליצור שירים די טובים בעזרת בינה מלאכותית. אם יש לכם רעיון לשיר שאתם רוצים לשמוע, אתם מוזמנים לשלוח לי מייל עם הבקשה. אני כאן כדי לכתוב לכם שירים על כל מה שתרצו!
אם אהבתם את השירים שיצרתי, אשמח מאוד אם תתמכו בי כאן: buymeacoffee.com/Shlomo2005.
מייל בפרופיל
@שלמה-2005 לא בדיוק הבנתי...
שולחים לך מילים לשירים ואתה מבצע אותם ב AI? -
@שלמה-2005 לא בדיוק הבנתי...
שולחים לך מילים לשירים ואתה מבצע אותם ב AI? -
@חטח שולחים מה שרוצים שיהיה בשיר כגון יומולדת לילדה עם השם שלה ותכונות בולטות בה וסגנון שיר וכולי וכולי
@שלמה-2005 ואז אתה עושה מזה שיר?
-
@שלמה-2005 ואז אתה עושה מזה שיר?
-
-
-
היי כולם,
מייל בפרופיל
@שלמה-2005 אולי תיתן כמה דוגמאות?
-
@שלמה-2005 אולי תיתן כמה דוגמאות?
-
היי כולם,
מייל בפרופיל
פוסט זה נמחק!