באג | מהמחשב שלי שולח מיילים ומהמחשב של הלקוח לא
-
@חגי-פאהן קודם כל תוודא שבאמת זו הבעיה, תפעיל את telnet במחשב של הלקוח דרך "הפעל או בטל תכונות וינדוס"
ואז תבדוק מה הפלט שלtelnet 173.254.29.66 587
אם אכן זה חסום, אז:
- או לפנות לספק - מעצבן ולא בטוח שיסכימו וגם צריך פניה לכל ספק וספק
- אם זה כמו שאני מבין שרת SMTP שבשליטתך, לשנות אותו שיאזין בפורט שלא משמש בדר"כ לSMTP ואז זה לא יהיה חסום, לדוגמה 2525
-
@צדיק-תמים כתב בבאג | מהמחשב שלי שולח מיילים ומהמחשב של הלקוח לא:
לשנות אותו שיאזין בפורט שלא משמש בדר"כ לSMTP ואז זה לא יהיה חסום, לדוגמה 2525
עד שהלקוח יגיב, ניסיתי לשלוח בעצמי בפורט 2525 והוא הגיע ל-timeout.
-
@חגי-פאהן מה יש בעצם ב 173.254.29.66:587? עד עכשיו הנחתי שזה תוכנת שרת מיילים שהתקנת לבד על שרת VPS, זה נכון?
לא כתבת איזה שרת מיילים אתה מריץ, תחפש באינטרנט לפי השרת מיילים שמותקן, איך לשנות את הפורט שהוא מאזין בו, ושים לב לפתוח בחומת אש תעבורה נכנסת ב2525 אחרת עדיין תקבל timeout -
@חגי-פאהן מה יש בעצם ב 173.254.29.66:587? עד עכשיו הנחתי שזה תוכנת שרת מיילים שהתקנת לבד על שרת VPS, זה נכון?
לא כתבת איזה שרת מיילים אתה מריץ, תחפש באינטרנט לפי השרת מיילים שמותקן, איך לשנות את הפורט שהוא מאזין בו, ושים לב לפתוח בחומת אש תעבורה נכנסת ב2525 אחרת עדיין תקבל timeoutזה שרת אחסון שבו האתר שלי מאוחסן, והוא נותן לי גם שירות תיבות מייל.
זה מה שהמשתמש מקבל, אותה הודעה כמו באפליקציה:
-
@חגי-פאהן אה... אז מה שכתבתי על שינוי פורט לא רלוונטי, זה שירות מנוהל
אני רואה שזה UnifiedLayers, אני לא מכיר אותם ובחיפוש מהיר לא מצאתי מידע האם הם מאפשרים לפנות אליהם בדרכים חלופיות למי שחסום לו פורט 25
אבל אתה יכול לשלוח דרך Gmail מהדומיין שלך בחינם, עד 500 מיילים ביום -
אבל אתה יכול לשלוח דרך Gmail מהדומיין שלך בחינם, עד 500 מיילים ביום
מצויין! אז לאחר יגיעה רבה של אימות דו-שלבי וחיפוש הגדרות של סיסמאות לאפליקציה, הצלחתי להגדיר והצלחתי לשלוח מייל. מג'ימייל לג'ימייל אחר. והגיע לספאם. עם השרת הקודם זה לא קרה.
יש מה לעשות עם זה? -
-
@חגי-פאהן כתב בבאג | מהמחשב שלי שולח מיילים ומהמחשב של הלקוח לא:
אך כשאני מעביר את קובץ ההרצה ללקוח, לא שולח לו כלום, ואין שום הודעת שגיאה.
אולי זה קשור לחוזק הסיסמא
גוגל מקשיחה את נושא הסיסמאות ורוצה סיסמא חזקה
יכול להיות שלך יש סיסמה חזקה ולכן עובד
ולההוא יש סיסמה חלשה... -
@משחזר-מידע בפתיחת הנושא הוא לא שלח דרך Gmail אלא דרך שרת מייל מנוהל של UnifiedLayers, לGmail הוא עבר רק בהמשך השרשור
@חגי-פאהן כתב בבאג | מהמחשב שלי שולח מיילים ומהמחשב של הלקוח לא:
לא של ג'ימייל, של דומיין פרטי ... אני שולח דרך smtp עם פורט 587