בעיה | תנור AEG בילד אין שלא מתחמם
-
-
-
@שלום999
אני פוגש טכנאים מבית שמש שמגיעים לקנות בירושלים.
אברהמי רחוב מלאכי 11
או אלון לוק אהלי יוסף 3
או שי עוגן מול מחנה יהודה.
אני חושב שמבחינת מחירים סידרתי מהזול ליקר, אבל אני לא בטוח
(לטכנאים זה מחיר אחר)
תוכל גם להזמין מהאנטרנט. סתם דוגמא אקראיתרק כשתסיים הפוך את הנושא מ"לא נפתר" ל"נפתר"
-
@שטיגליץ כתב בבעיה | תנור AEG בילד אין שלא מתחמם:
(לטכנאים זה מחיר אחר)
איך מזהים טכנאי?
יש לך כרטיס טכנאי?
או שניתן לזהות ע"פ הסגנונן?אני שנים רבות טוען שניתן להגיע לרוב החנויות מהסוג הזה, עם ביטחון, ועם השמות של המוצרים כמו אנשי המקצוע, ומקבלים מחיר טכנאי!!!
לדוגמא, הגעתי לרשת של חשמל [לא מזגנים ומקררים, אלא מאמטי"ם, כבלים, וכו'], ביקשתי מה שהייתי צריך, בערך.... והמוכר שאל אותי שאלה קטנה..... התבלבלתי- והוא שלח אותי משם בבושת פנים....
הלכתי לחנות אחרת, הפעם באתי בביטחון- תביא לי X ו-X ו-X אה... כמה עולה של XXX, איך מגיע הסוג הזה והזה.... קניתי אותו והא פתח לי מחיר טכנאי.
עוד סיפור, הגעתי לחנות של מזגנים, ביקשתי: אני צריך 3 X, כמה מגיע X- ומיד עזרו לי שם בכל מה שהייתי צריך גם מה שכבר לא ידעתי וכמובן קיבלתי מחיר טכנאי, [רק למזומן, לקח כמה פעמים עד שהכירו אותי וסמכו עלי.....]כך לימד אותי אחי שליט"א, כשהיינו ילדים וקנינו איזה חתיכת צינור לברז בסוכה.... הגענו לחנות טמבור בסדר גודל.... ביקשנו חתיכת צינור, והמוכר שאל איזה צינור, פקס 16? אחי מיד ענה בלי להתבלבל: כן, שאלתי את אחי מה צינור פקס? ענה לי, לא יודע! מסתמא זה מה שאנחנו צריכים, וככה הוא חושב שאנחנו באמת מבינים.....
כך לדוגמא במקרה שלנו, אם תבוא לחנות ותבקש: אני צריך, אה.... גוף חימום לתנור AEG, מוכר: איזה דגם תנור, איזה גוף עליון או תחתון, לקוח: אה.... הגוף התחתון, התנור שלי הוא מהסוג הישן הוא נראה בצבע שחור, לא זוכר בדיוק את הדגם..
אז באמת לטכנאים יהיה מחיר אחר.
אמנם אם @שטיגליץ יגיד לך [או שתברר לבד בדיוק איזה גוף חימום צריך] ותגיע למוכר, יש לך גוף חימום דגם 1234ABC? מוכר: מה לתנור של AEG? אני כבר בודק במלאי
אז באמת אתה תוכל לקבל מחיר טכנאי. -
@תלת-פאזי
בחנויות בירושלים לפחות זה לא עובד ככה רק אחרי ביקורים תכופים יורידו לך מחיר, וכפי מספר הביקורים ירד המחיר.
לא תמיד אני יכול להגיע לחנות בעצמי, שלחתי כבר כמה אנשים עם כל הידע הדרוש, והייתי צריך להתקשר לחנות כדי שיקבלו את המחיר שלי.