בירור | בירור GPT PLUS בנטפרי
-
שלום, כידוע בפGPT4 (כלומר החדש יש לו יכולות שאין בGPT הישן) כגון העלת קבצים, ושימוש בכל מיני מודלים שאנשים אימנו לצרכים מסויימים, וכו', וכן שGPT ייצר לך קבצים על בסיס הקבצים ששלחת וכו'
כידוע עולה 20 דולר לחודש, אבל בתקופה אחרונה אפשר להתרשם ממנו בחינם למספר שלאות מידי כמה שעות.
למעשה הרבה דברים לא עובדים, כגון כל הקבצים שיצר לי בגירסה החינמית (כולל קבצי וורד ואקסל) לא ניתנים להורדה בכלל [ולפי הקלטת תעוברת אינטרנט של נטפרי נראה שזה לא מחמת חסימה שלהם]
מופיעהשאלה שלי, האם לא עובד בגלל שזה הגירסה החינמית ואילו בתשלום כן יעבוד לי, או זה משהו קשור בנטפרי [למרות שבהקלטת תעבורת לא רואים כלום]. אני שואל כי אני מעוניין לשכור את השירות לאיזה צורך מקצועי, אבל רק עם אכן יעובד לי בנטפרי.
אשמח אם מישהו שיש לו נטפרי ומשלם על השירות, יוכל לענות לי מידיעה תודה -
תנסה להשבית הגדרות הפנל של נטפרי התראות על שיבוש קבצים
-
@כוספים-למשיח כתב בבירור | בירור GPT PLUS בנטפרי:
תנסה להשבית הגדרות הפנל של נטפרי התראות על שיבוש קבצים
אתה מתכון שכן יתריעה או שלא יתריעה
כי עכשיו מוגדר שלא להתריעה -
@menajemmendel כתב בבירור | בירור GPT PLUS בנטפרי:
למעשה הרבה דברים לא עובדים, כגון כל הקבצים שיצר לי בגירסה החינמית (כולל קבצי וורד ואקסל) לא ניתנים להורדה בכלל
זה לא קשור לנטפרי (אני לא בנטפרי וגם לי זה לא עובד)
-
@נ-נח כתב בבירור | בירור GPT PLUS בנטפרי:
זה לא קשור לנטפרי (אני לא בנטפרי וגם לי זה לא עובד)
ואתה על החינם או בתשלום?
-
@menajemmendel על החינם
-
@menajemmendel כתב בבירור | בירור GPT PLUS בנטפרי:
כידוע עולה 20 דולר לחודש, אבל בתקופה הראשונה אפשר להתרשם ממנו בחינם למספר שלאות מידי כמה שעות.
מקווה שכאן המקום - מה המקור שזה רק לתקופה הראשונה ולא תמיד זה מתחדש מידי כמה שעות?
-
@אהרן כתב בבירור | בירור GPT PLUS בנטפרי:
מקווה שכאן המקום - מה המקור שזה רק לתקופה הראשונה ולא תמיד זה מתחדש מידי כמה שעות?
טעיתי התכוונתי לכתוב ''בתקופה אחרונה'', תיקנתי