שאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה
-
@ישיבישער כתב בשאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה:
נפתח לי משהו שקשור למאקרו אבל אני לא יודע איפה להדביק את זה
על הקובץ שפתוח
-
@pcinfogmach
אני מעלה סתם קובץ כזה ותגיד לי אם זה עובד לךבתה בדם מבוד ביפש.docx -
@pcinfogmach
אני מעלה סתם קובץ כזה ותגיד לי אם זה עובד לךבתה בדם מבוד ביפש.docx -
@ישיבישער
לא מבין למה תנסה לעשות בפקודות מאקרו בחיפוש א ולחץ על צור ואח"כ תמחק את כל מה שכתוב ותעתיק את זה -
@shishko כתב בשאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה:
תנסה לעשות בפקודות מאקרו בחיפוש א ולחץ על צור ואח"כ תמחק את כל מה שכתוב ותעתיק את
ואח"כ?
-
@shishko אלוף!!!! הלוואי והייתי יכול לעשות לך 100 לייקים!! (הוא סידר את הכל חוץ ממהערה האחרונה, זה תקין?)
-
@ישיבישער
תקין לחלוטין זה כי הוא חוזר על אותה לולאה כמה פעמים ומשנה שוב לגדול גם במסמך ענק זה יכול להיות באחרון אך את זה כבר הרבה יותר קל לסדר
אם הפקודה לא מספיקה עד סוף המסמך תשאר אחרי ההערה האחרונה שהוא שינה ותפעיל שוב -
@ישיבישער כתב בשאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה:
תודה שישקו (תרגום מאנגלית)
סתם דרך אגב יש כלי מדהים בווינדוס שיש מלא צורות חמודות כאשר לוחצים על ווינדוס והאות ף זה עובד גם באופיס וגם בכללי, תהנה.
-
@yj05485 כתב בשאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה:
לא קראתי פעמיים את הבעיה שלו לפני שעניתי,
צודק!!!
ושוב סליחה על הבלבולים פה.אתה אדם כ"כ מיוחד, אני אוהב אותך
-
@yj05485 כתב בשאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה:
לא קראתי פעמיים את הבעיה שלו לפני שעניתי,
צודק!!!
ושוב סליחה על הבלבולים פה.אתה אדם כ"כ מיוחד, אני אוהב אותך
-
@shishko כתב בשאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה:
תנסה לעשות בפקודות מאקרו בחיפוש א ולחץ על צור ואח"כ תמחק את כל מה שכתוב ותעתיק את
ואח"כ?
-
לידיד נפשי @shishko היקר, המאקרו שלך עושה לי בעיות, אשמח אם תעזור לי:
אמנם כפי שכתבת לי המאקרו משנה את ההערות לאות קטנה, אך זה קובץ גדול עם כ-90 הערות שוליים, וזה תיקן רק בחלק מן ההערות את הבעיה, ואח"כ הייתי צריך לעבור כמעט אחרי כל ההערות, ולגלות 'פשלות' שוב ושוב, אשמח אם תוכל לתקן את העניין, בתודה מראש.
-
אמנם כפי שכתבת לי המאקרו משנה את ההערות לאות קטנה, אך זה קובץ גדול עם כ-90 הערות שוליים, וזה תיקן רק בחלק מן ההערות את הבעיה, ואח"כ הייתי צריך לעבור כמעט אחרי כל ההערות, ולגלות 'פשלות' שוב ושוב, אשמח אם תוכל לתקן את העניין, בתודה מראש.
-
@ישיבישער
תשלח לי את הקובץ במייל ואסדר לך אותו תך כמה שניות@pcinfogmach כתב בשאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה:
תשלח לי את הקובץ במייל ואסדר לך אותו תך כמה שניות
תודה ענקית על הרצון הטוב, אבל כבר סיימתי את העימוד של הקונטרס הזה, והנפ"מ הוא לקונטרס הבא..
-
@ישיבישער הסתדרת? אתה רוצה שליטה מרחוק, זה אמור לקחת דקה