מדריך | תוכנה Buzz לתמלול הקלטות / סרטונים לטקסט - אופליין. - עם מודל Whisper large-v2
-
@A0533057932 אכן, זה המיקום.
-
@תודה-לבורא-עולם כתב במדריך | תוכנה Buzz לתמלול הקלטות / סרטונים בעברית לטקסט - אופליין. - עם מודל Whisper large-v2:
@A0533057932 אכן, זה המיקום.
בע"ה בל"נ אכין לזה תרגום.
אבל מה עם הקבצים?
מתי אתה אמור להעלות אותם? -
@מישהו12 כתב במדריך | תוכנה Buzz לתמלול הקלטות / סרטונים בעברית לטקסט - אופליין. - עם מודל Whisper large-v2:
אהבתי את זו.
מבין החיפושים שלי נתקלתי גם בזה, אך לא הצלחתי להפעיל, לכאורה בנטפרי לא כל הקבצים הנדרשים יורדים תקין.
-
@תודה-לבורא-עולם נכון.
בBuzz ירדו לך תקין? כי לי לא ירדו תקין -
@תודה-לבורא-עולם כתב במדריך | תוכנה Buzz לתמלול הקלטות / סרטונים בעברית לטקסט - אופליין. - עם מודל Whisper large-v2:
@י-פל עולה, עוד מעט אשתף.
עריכה: מה הכוונה לתרגום?
כי הכל באנגלית.....
פה בפורום מנהג המקום להפוך כל תוכנה לעברית....... -
@מישהו12 כתב במדריך | תוכנה Buzz לתמלול הקלטות / סרטונים בעברית לטקסט - אופליין. - עם מודל Whisper large-v2:
ישר כוח.
אני מבחינת ממשק יותר אהבתי את זו.
https://github.com/Kuprich/WhisperUIDemo
השאלה איך מכניסים אליה את המודל - כי ההורדה חסומה בנטפריהמודל נמצא באותו מיקום כמו התוכנה של השרשור הזה
To get more complete information about recognition, run the project from the console Model download directory: C:\Users\admin\.cache\whisper Model large-v2 downloaded FP16 is not supported on CPU; using FP32 instead Detecting language using up to the first 30 seconds. Use `--language` to specify the language Detected language: Hebrew
-
בסיום ההורדה העתיקו את הקובץ לנתיב הזה:
C:\Users\***********\.cache\whisper
החליפו את הכוכביות בשם משתמש שלכם במחשב.
והפעילו מחדש את התוכנה.אולי תעדכן במדריך לנתיב הבא, כי זה מגיע אוטומטית למיקום הנכון.
%userprofile%\.cache\whisper
-
@ישראל-142 עודכן, תודה !!
-
142 עודכן, תודה !!
תודה רבה ל-@תודה-לבורא-עולם
-
האם יש שירות כזה מקוון?
-
@A0533057932
ואיזה מודל זה? כלומר בסיומת bin או כמו הסיומת של התוכנה הזו?אגב, לגבי התרגום, אני לא מצליח...
-
@תודה-לבורא-עולם יפה מאוד!!!
אני ראיתי את התוכנה הזאת וכבר הכנתי לה מדריך אבל פתאום ראיתי שהיא מאוד איטית
לך זה היה במהירות סבירה?
יכול להיות שזה היה משהוא חריג -
@כבוד-הרב כתב במדריך | תוכנה Buzz לתמלול הקלטות / סרטונים לטקסט - אופליין. - עם מודל Whisper large-v2:
לך זה היה במהירות סבירה?
יכול להיות שזה היה משהוא חריגב-MP3 זה ממש היה מהיר קצת פחות מ5 דקות לשיר של קצת פחות מ4 דקות
אבל בוידאו זה לוקח הרבה זמן לקח 12 וחצי דקות לוידאו של 2 דקות
לכן מומלץ בוידאו קודם להמיר את זה ל mp3
-
@תודה-לבורא-עולם כתב במדריך | תוכנה Buzz לתמלול הקלטות / סרטונים לטקסט - אופליין. - עם מודל Whisper large-v2:
הזמן הדרוש לתמלול תלוי מאוד בזיכרון ראם שיש לכם במחשב, ככל שיש זיכרון ראם גדול יותר כך התמלול יהיה מהיר יותר.
יש לי 16
המחשב שלי כמעט מת והוא לא חלש בכלל בכלל
זה הגיוני?יצוין שבמקרה היה פתוח לפחות 15 כרטיסיות בכרום, אינדיזיין, פוטושופ, אבל ברגע שהתחלתי את התמלול כל המחשב נתקע ברמה הזויה שזה אף פעם לא קורה לו (גם לא עם 30 כרטיסיות בכרום ועוד 10 בפוטושופ, עוד 10 באינדיזיין ועוד 10 באילוס..