מדריך | תוכנה Buzz לתמלול הקלטות / סרטונים לטקסט - אופליין. - עם מודל Whisper large-v2
-
@תודה-לבורא-עולם כתב במדריך | תוכנה Buzz לתמלול הקלטות / סרטונים בעברית לטקסט - אופליין. - עם מודל Whisper large-v2:
@FSHLOMO איזה מודל ניסית להפעיל?
Whisper
או Faster Whisper ?לא ניסיתי להעפיל כלום הורדתי את התוכנה ופתחתי וזה השגיאה
-
@תודה-לבורא-עולם
להבנתך,
זה אמור לעבוד בחדר מחשבים?
[כי אין לי כוח וזמן לנסות שוב סתם]. -
@תודה-לבורא-עולם כתב במדריך | תוכנה Buzz לתמלול הקלטות / סרטונים בעברית לטקסט - אופליין. - עם מודל Whisper large-v2:
@FSHLOMO אין לי מושג מה הבעיה, אין לי כמעט נסיון עם זה.
כמה שוקל הקובץ EXE שהורדת. 197MB ? -
@תודה-לבורא-עולם זה המיקום למודל
לא?%userprofile%\.cache\whisper
-
@A0533057932 אכן, זה המיקום.
-
@A0533057932 אכן, זה המיקום.
בע"ה בל"נ אכין לזה תרגום.
אבל מה עם הקבצים?
מתי אתה אמור להעלות אותם? -
@מישהו12 כתב במדריך | תוכנה Buzz לתמלול הקלטות / סרטונים בעברית לטקסט - אופליין. - עם מודל Whisper large-v2:
אהבתי את זו.
מבין החיפושים שלי נתקלתי גם בזה, אך לא הצלחתי להפעיל, לכאורה בנטפרי לא כל הקבצים הנדרשים יורדים תקין.
-
@תודה-לבורא-עולם נכון.
בBuzz ירדו לך תקין? כי לי לא ירדו תקין -
@י-פל עולה, עוד מעט אשתף.
עריכה: מה הכוונה לתרגום?
כי הכל באנגלית.....
פה בפורום מנהג המקום להפוך כל תוכנה לעברית....... -
@מישהו12 כתב במדריך | תוכנה Buzz לתמלול הקלטות / סרטונים בעברית לטקסט - אופליין. - עם מודל Whisper large-v2:
ישר כוח.
אני מבחינת ממשק יותר אהבתי את זו.
https://github.com/Kuprich/WhisperUIDemo
השאלה איך מכניסים אליה את המודל - כי ההורדה חסומה בנטפריהמודל נמצא באותו מיקום כמו התוכנה של השרשור הזה
To get more complete information about recognition, run the project from the console Model download directory: C:\Users\admin\.cache\whisper Model large-v2 downloaded FP16 is not supported on CPU; using FP32 instead Detecting language using up to the first 30 seconds. Use `--language` to specify the language Detected language: Hebrew
-
בסיום ההורדה העתיקו את הקובץ לנתיב הזה:
C:\Users\***********\.cache\whisper
החליפו את הכוכביות בשם משתמש שלכם במחשב.
והפעילו מחדש את התוכנה.אולי תעדכן במדריך לנתיב הבא, כי זה מגיע אוטומטית למיקום הנכון.
%userprofile%\.cache\whisper
-
@ישראל-142 עודכן, תודה !!