להורדה | תוכנה לתמלול הקלטות/סרטונים בעברית! לטקסט בחינם על המחשב באופליין
-
פוסט זה נמחק!
-
@כבוד-הרב באיזה פרמטר השתמשת כדי להוריד את חותמות הזמן כי אני משתמש ב
--without_timestamps
וזה נותן לי שגיאה
Error: --without_timestamps and --word_timestamps doesn't work together.
הפקודה המלאה היא
whisper-faster.exe --task transcribe --language he --output_format txt --without_timestamps audio1.mp3
אשמח אם תוכל לעזור
-
@י-פל כתב במדריך | תמלול הקלטות/סרטונים בעברית! לטקסט בחינם על המחשב באופליין:
התקנתי את הרכיב הזה!
ובצילו"מ רואים במפורש שהוא עובד על CUDA!
[איפה שלכולם כתוב: ON CPU, אצלי כתוב ON CUDA].יכול ליהיות אבל זה לא ראיה, כי גם מתי שהוא רק מנסה אבל לא מצליח להשתמש ב-GPU, אז כתוב ON CUDA
ועדיין רשום שהוא לא מצליח לטעון קובץ של dll של Nvidia
-
@ישראל-142 @תודה-לבורא-עולם הוספתי במדריך מה לעשות כדי שזה יעבוד עם NVIDIA
קרדיט ל-@י-פל שהוא אמר לי מה לעשות פשוט לי אין מושג בנושא -
לאלו שיש להם כרטיס מסך של NVIDIA צריך להתקין CUDA. כדי שהתמלול יעבוד.
@י-פל התקנתי וכו' וזה התוצאה.
מתחיל לעבוד ולא עושה כלום בפועל.Standalone Faster-Whisper r167.4 running on: CUDA Starting transcription on: C:\12345\אחים.mp3 Estimating duration from bitrate, this may be inaccurate Press any key to continue . . .
עריכה:
ניסיתי שוב ושוב ואופסס.. שגיאה שכבר לעיל דיווחו עליה, שגיאה שאין לו הסבר מה הקשר לכונן D ואיזה קבצים הוא מחפש שם:Standalone Faster-Whisper r167.4 running on: CUDA Starting transcription on: C:\12345\דוגמא.mp3 Traceback (most recent call last): File "D:\whisper-fast\__main__.py", line 1104, in <module> File "D:\whisper-fast\__main__.py", line 1044, in cli File "faster_whisper\transcribe.py", line 1145, in restore_speech_timestamps File "faster_whisper\transcribe.py", line 590, in generate_segments File "faster_whisper\transcribe.py", line 814, in encode RuntimeError: CUDA failed with error out of memory [8168] Failed to execute script '__main__' due to unhandled exception! Press any key to continue . . .
-
אני התייאשתי.
כל פעם - תקלה אחרת. -
@צדיק-וטוב-לו-0 אתה גם עם NVIDIA?
אם לא אז הכל אמור לעבוד לך חלק -
@תודה-לבורא-עולם תראה את הדיון כאן אולי זה יעזור לך
או שנחכה ל-@י-פל אולי הוא ידע -
@תודה-לבורא-עולם
גם לי יש את אותה הבעיה.
זו בעיה של ניצול זכרון.
אין לי ידע כיצד מתקנים זאת, אפשר לשאול בפורום הנ"ל, אבל אני לא יודע מה לעשות עם התשובות שלהם...
אתה יכול פשוט לגגל על:
CUDA failed with error out of memory -
@ישראל-142 כתב בלהורדה | תוכנה לתמלול הקלטות/סרטונים בעברית! לטקסט בחינם על המחשב באופליין:
@כבוד-הרב
רק השאלה אם אתה בטוח שזה לא נגוע בוירוס, כי בעבר הביאו את התוכנה הזאת והיה בה וירוס רציני.איפה?
יש לי ESET, לא אמר כלום.
בוירוס טוטאל רק אנטי וירוס אחד מזהיר
https://www.virustotal.com/gui/file/9c440a92efe203cfa06d613071a16fc9b1beeb2e40580d5ca5e64b54f9609a7d