להורדה | תוכנה לתמלול הקלטות/סרטונים בעברית! לטקסט בחינם על המחשב באופליין
-
@כבוד-הרב
אני חושב שאולי התוכנה שהבאת היא אחת הטובות והמועילות ביותר שהיה בפורום מאז פתיחתו עד היום!
אם לא הכי טובה ביניהם!
זה גם יכול לחסוך כסף וגם זמן לרבים מתוכנו, כמו גם חיבור לרשת!!מכיון שחלק מההרודות חסומות בנטפרי,
נבקש מ @מנהל-ראשי או מ @KINGYOS או מכל מי שיכול להעלות את כל הקבצים לדרייב או לשרת של הפורום או כל שרת אחר,
באופן שכלל משתמשי הפורום יוכלו להנות מזה!כמו"כ האם יש אפשרות טכנית לפתח בלי צורך לשורת הפקודה? [נפק"מ בחדרי מחשבים].
-
@כבוד-הרב ראשית יישר כח על הקבצים ותודה רבה על ההסבר.
ביצעתי במדוייק מה שכבודו כתב, אך לא קורה כלום בפועל.
רק מקבל הודעה:'""D:\קבצי' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Press any key to continue . . .
מה עושים?
-
@יחצ
תודה נפתח בנטפרי,
אבל חסום בקהילות מסוימות,
תוכל להעלות לדרייב או לפה ולהביא את הקישור עפ"י בקשה למייל? [לא לפרסם פה את הקישור כי אז יחסם].כמו"כ אולי @יוסי-מחשבים המומחה יוכל לעשות מזה תוכנה מסודרת יותר,
כלומר לקמפלט הכל בקובץ EXE ושלא יצטרכו את שורת הפקודה?
@רחמים אתה יכול לעזור? -
@אלף-שין כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
תסביר להם שזה מנוע זיהוי דיבור בעברית,
ואין חיבור לGPT או כל מיני בינה מלאכותית רגילה [שזה הם חוסמים בכוונה].
אגב, אני לא בטוח שזה חסום בכל הקהילות של נטפרי.
והכי טוב אם מישהוא יתנדב להעלות את הקבצים יעזור לרבים מאיתנו!נטפרי ענו שזה צאט בינה מלאכותית אני באמצע לשכנע שלא
בו נראה -
@תודה-לבורא-עולם כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
@כבוד-הרב ראשית יישר כח על הקבצים ותודה רבה על ההסבר.
ביצעתי במדוייק מה שכבודו כתב, אך לא קורה כלום בפועל.
רק מקבל הודעה:'""D:\קבצי' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Press any key to continue . . .
מה עושים?
האם כתובת הקובץ היא עם גרשיים לפני ואחרי? צריך להסיר הגרשיים.
-
@KINGYOS כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
שנטפרי לא מסכימים לפתוח??
פתוח בנטפרי, אך בקהילות ש"בינה מלאכותית" זה סגור אצלם לא יכולים להוריד את הקובץ, היות שבנטפרי זה מתוייג כ"בינה מלאכותית", למרות שכאן בעצם מדובר רק בתוכנה לתמלול הקלטות, שמשתמשת עם טכנולוגיה של זיהוי דיבור של בינה מלאכותית..
עריכה:
@SHEMSH כתב[תחת התגית תרבות חיצונית]