שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
- 
@זאב-לבן מקורי של מייקרוסופט 
 https://drive.google.com/file/d/11pSo9nClFyXSyy********ZVYqAPK17xZkPs4sDO/view?usp=sharing
 להוריד כוכביות@לאצי , יש לי טאבלט Tab s10+ ונרשם שזה לא תואם את הטאבלט הזה. האם יש אחד אחר שכן תואם? 
- 
@לאצי , יש לי טאבלט Tab s10+ ונרשם שזה לא תואם את הטאבלט הזה. האם יש אחד אחר שכן תואם? @עימוד-הידורים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: טאבלט Tab s10+ איזה אנדרואיד מדובר? 
- 
@עימוד-הידורים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: טאבלט Tab s10+ איזה אנדרואיד מדובר? @שניאור-שמח נראה לי 14 
 [טקסט קישור] 
- 
@שניאור-שמח נראה לי 14 
 [טקסט קישור] @עימוד-הידורים מוזר מאוד, זה אמור לתמוך 
 אפשר צילום מסך של השגיאה?
- 
@עימוד-הידורים מוזר מאוד, זה אמור לתמוך 
 אפשר צילום מסך של השגיאה?
- 
@עימוד-הידורים סליחה, חשבתי שאתה מדבר על קיידרואיד שלא עובד לך.. 
 בכל אופן תפתחו נושא חדש לדברים האלה למה זה מבלבל ומספים את הנושא..
- 
יייואו אני מחכה לגרסה החדשה 
 משהו יודע אם בגרסה הבאה יהיה אפשר לכבות את החסימה בלי לאפס את האישור מנהל?
 @שניאור-שמח
- 
@צוציק 
 איזה גרסה , יש לך קישור אלייה
 כי אני נסיתי להתקין על זה ולא עבד גם @לא-מתייאש כתב לי בזמנו שלא תומך
- 
@world יש רק גירסה אחת , החדשה עדיין לא יצאה . 
 הישנה נמצאת בפוסט הראשון, בהתחלה זה לא מתך ב 14 ואחר כך נוסף תמיכה אז תוריד את הכי עדכני
- 
@world כאן https://github.com/kdroidFilter/KdroidUpdater/releases/download/Release/Kdroid.Installer-0.4.0.msi 
 אתה מוריד את התוכנה , ואיתה אתה מתקין את האפליקציה , הוראות בפנים.
- 
@צוציק 
 תודה רבה, אלוףהתחלתי להתקין אבל כתוב ההתקנה נכשלה 
 ניסיתי גם דרך השיטה עם האיפוס גם זה לא הלך היה כתוב מכשיר לא תומך בהגדרות...
 מה יכול להיות הבעיה@world הברקוד לא עובד , לגבי הבעיה בתוכנה אני מתייג את המומחים @שניאור-שמח @לא-מתייאש ניתקת את כל החשבונות ? 
 הפעלת ניפוי באגים ?
- 
יייואו אני מחכה לגרסה החדשה 
 @שניאור-שמח@vvaesi כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: יייואו אני מחכה לגרסה החדשה 
 @שניאור-שמחלא 
 יהיה צריך להסיר בשביל לפתוח את החסימה
- 
@world הברקוד לא עובד , לגבי הבעיה בתוכנה אני מתייג את המומחים @שניאור-שמח @לא-מתייאש ניתקת את כל החשבונות ? 
 הפעלת ניפוי באגים ?