דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. עזרה הדדית - אנדרואיד
  4. שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!

שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - אנדרואיד
3.8k פוסטים 260 כותבים 1.0m צפיות 181 Watching
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • M malkiel heymann

אין לי בהגדרות את האפשרות חשבונות
    screen-20240718-184417[1].mp4

ר מנותק
    ר מנותק
    רפאל vnkl
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@malkiel-heymann תוריד את זה, תתקין את זה ובתוך האפליקציה תחפש "חשבונות", אחד מהתוצאות יפתח לך את המסך שאתה צריך

שניאור שמחש תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • M malkiel heymann

אשמח לדעת איפוה החשבונות האלה נמצאים כי אני לא מוצא אותם
      902f4e4a-ace6-43f2-bc33-340a3f5bbc6b-image.png

לא-מתייאשל מנותק
      לא-מתייאשל מנותק
      לא-מתייאש
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@malkiel-heymann כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

@malkiel-heymann כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

תוריד את הסים מהמכשיר

https://kdroidfilter.github.io/blog

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • M מנותק
        M מנותק
        malkiel heymann
        כתב נערך לאחרונה על ידי

הורדתי את הסים וזה מה שמופיע
        a49d1597-03b4-4ef0-af5f-8a49471c6418-image.png

לא-מתייאשל תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ר רפאל vnkl

@malkiel-heymann תוריד את זה, תתקין את זה ובתוך האפליקציה תחפש "חשבונות", אחד מהתוצאות יפתח לך את המסך שאתה צריך

שניאור שמחש מחובר
          שניאור שמחש מחובר
          שניאור שמח
          מדריכים עימוד
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@רפאל-vnkl כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

@malkiel-heymann ניסית?

"אם לא תנסה, איך תדע?"

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • M מנותק
            M מנותק
            malkiel heymann
            כתב נערך לאחרונה על ידי

כן אבל זה משום מה קופץ ולא עובד
            screen-20240718-194517[1].mp4

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • M malkiel heymann

לא-מתייאשל מנותק
              לא-מתייאשל מנותק
              לא-מתייאש
              כתב נערך לאחרונה על ידי

יש אפשרות להשבית את האפליקצייה של החייגן ?

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • M מנותק
                M מנותק
                malkiel heymann
                כתב נערך לאחרונה על ידי

ואז מה

0
                • M malkiel heymann

ואז מה

לא-מתייאשל מנותק
                  לא-מתייאשל מנותק
                  לא-מתייאש
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

ואז מה

ואז לראות אם זה עוזר, אוליי יעזור לאפס את המכשיר גם

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • M מנותק
                    M מנותק
                    malkiel heymann
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

נישיתי לאפס לא עזר אני ינעשה להשבית חייגן אבל יש הרבה אפלייקציות של טלפון איזה להשבית?screen-20240718-200855[1].mp4

שניאור שמחש תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • M malkiel heymann

נישיתי לאפס לא עזר אני ינעשה להשבית חייגן אבל יש הרבה אפלייקציות של טלפון איזה להשבית?screen-20240718-200855[1].mp4

שניאור שמחש מחובר
                      שניאור שמחש מחובר
                      שניאור שמח
                      מדריכים עימוד
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@malkiel-heymann את האפליקציה בשם "טלפון"

"אם לא תנסה, איך תדע?"

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • M מנותק
                        M מנותק
                        malkiel heymann
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

השבתתי זה לא עזר

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • M מנותק
                          M מנותק
                          malkiel heymann
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

עם קיירואיד לא עובד יש תוכנת סינון אחרת ?
                          או שיש פיתרון לקיירואיד?

EBAE תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • M malkiel heymann

או שיש פיתרון לקיירואיד?

EBAE מנותק
                            EBAE מנותק
                            EBA
                            מדריכים
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

לא ברמה הזו, ולא קרוב אליה, ובכל מקרה לא כאן המקום לדון בזה.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                            0
                            • לא-מתייאשל לא-מתייאש

kdroid_new_logo.png

שלום לכולם,

קודם כל, אני רוצה להודות להקב"ה שנתן בידי לפרסם את זה היום, זה לא מובן מאליו בכלל, לפני כמה חודשים, לא ידעתי בכלל על איך לעשות MDM, הרגשתי המון סייעתא דשמייא, ואני מקווה שזה רק ההתחלה, וכך נלך רחוק ב"ה יתברך.

אני גם רוצה להודות לקבוצת מתנדבים שכבר חודשים רבים בודקים כל פינה של האפליקצייה ועזרו לי מאוד לשחרר אותה היום, והאמת שזה מה שאני אוהב כשעובדים לשם שמיים, לראות את הרצון של יהודים יקרים לעזור ליהודים אחרים בלי שום אינטרס, רק לשמח את אבינו שבשימיים. תודה רבה להם !

חשוב להזכיר שזה עדיין גרסת בטא, דהיינו שהיא לא מושלמת, חסר הרבה דברים, ורק התחלנו עם זה, וכן זה עדיין גרסה לבודקים, היא הרבה יותר יציבה, היא לדעתי מוכנה לשימוש יומי אבל זה עדיין משהו שצריך לקחת בחשבון כשמתקינים את האפליקצייה והיא מגיעה כמובן ללא שום התחייבות.

החלטתי לכתוב את הפוסט בצורת שו"ת, לכן נתחיל ב"ה :

1) מה האפליקצייה חוסמת ?

חיבור לרשת לאפליקציות שאינן מאושרות
                              איפוס של מכשיר
                              הגדרות VPN
                              מצב בטוח
                              אפשרויות מפתחים
                              אפשרות ריבוי משתמשים
                              נקודה חמה
                              שינוי שעון

2) איזה מכשירים נתמכים ?

א) אנדרואד 7 מינימום
                              ב) בצורה רשמית, רק מכשיר שתומך בשירותי גוגל רשמית ושהבוטלואדר סגור נתמך, אם הבוטלאודר פתוח/רוט, זה מוריד הרבה בעוצמה של החסימה, לכן קחו את זה בחשבון.
                              ג) ישנן בעייות עם מכשירי שיאומי, אחד מהמתנדבים היקרים הכין כאן מדריך, אבל קחו בחשבון שזה התקנה יותר קשה ושיש גם באגים, הכל מפורט במדריך.
                              ד) מכשירי OPPO לכאורה אינם נתמכים, ולכאורה לא יהיה פיתרון אף בגרסה הבא

3) האם זה מבטל את האחריות של המכשיר ?

בכלל לא, קיידרואיד הינו מבוסס רק על API רשמית של אנדרואיד, לכן זה לא מבטל כלל את האחריות של המכשיר.

4) האם אפשר להוריד את החסימה על ידי איפוס של המכשיר ?

בכלל לא, החסימה משתמשת בהגנת FRP של גוגל, ולכן כל ניסיון של HARD RESET יחסום לכם לגמרי את המכשיר, כדי להוריד את החסימה, יש להשתמש אך ורק בסיסמה המוגדרת.

5) איך מתקינים את החסימה ?

ישנן 2 אפשרויות להתקין את החסימה:

א) על ידי תוכנת התקנה על המחשב

מורידים ומתקינית את התוכנה כמו תוכנה רגילה ופשוט קוראים את ההוראות, וממשיכים. ניסיתי לעשות אותה הכי פשוט שאפשר, יש סרטון הדרכה על כל שלב, כך שאין משהו יותר לפרט כאן.
                              Screenshot from 2023-11-30 23-34-16.png
                              הנה הקישורים כדי להוריד את התוכנה :

• ווינדוס : Kdroid.Installer-0.4.0.msi
                              • מאק : Kdroid.Installer-0.4.0.dmg
                              • לינוקס : Kdroid.Installer-0.4.0.deb

6) איך מגדירים את החסימה ?

אחרי שהתקנתם את החסימה, תעברו על המכשיר שלכם ופשוט תפעילו לפי ההרואות, ניסינו לעשות את זה כמה שיותר פשוט וכמה שיותר מובן, יש הסבר על כל דבר.
                              אני אסכם בכל זאת :
                              א) תבחרו מסלול מתוך ה-3 הזמינים :
                              כשר → כל חיבור לרשת חסום
                              נייוט בלבד → ישנן חיבור רק לאפליקציית וויז, פנגו, מוביט ורכבת ישראל
                              נייט ומייל בלבד → ישנן חיבור בנוסף לאפליקציית גימייל

Screenshot_20231130-184200_Lanceur d'applications Pixel.png

ב) תגידירו את החסימה איך שאתם רוצים, ישנן הרבה אפשריות, הכל מפורט בתוך האפליקצייה

Screenshot_20231130-184238_Lanceur d'applications Pixel.png

ג) תלחצו על הגדר סיסמה, תכתבו את המשפט שמופיע בדקדוק, ואם כתבתם את זה נכון, תוכלו להגדיר סיסמה. (ניתן להחליף את הסיסמה בהגדרות בכל זמן.)

Screenshot_20231130-184247_Lanceur d'applications Pixel.png Screenshot_20231130-184300_Lanceur d'applications Pixel.png

-לאלו שלא רוצים לחסום את המכשיר הרמטית : תמיד תוכלו להוריד את החסימה מהמכשיר עם הסיסמה שהגדרתם בהתחלה.
                              -לאלו שרוצים לחסום את המכשיר בצורה הרמטית : ישנן אפשרות כזאת אחרי שהגדרתם את החסימה, פשוט תכנסו להגדרות ותפעילו לפי ההוראות, חשוב לציין שלא מומלץ להפעיל את זה ישר אחרי ההתקנה, אלא מומלץ יותר לבדוק כמה ימים שהכל עובד תקין כמה ימים ואח"כ לחסום הרמטית למי שרוצה, זה גם הסיבה שלא נתתי לחסום את המכשיר הרמטית בהגדרה ראשונה.

Screenshot_20231130-184430_Lanceur d'applications Pixel.pngScreenshot_20231130-184435_Lanceur d'applications Pixel.png

7) הגדרתי את החסימה אך האפליקצייות שלי לא מקבלות חיבור לרשת ?!

תכנסו לתפריט של האפליקצייה, ותבחרו "כלים", שמה תראו אם הוא מזהה שגיאות, אם כן תפעילו לפי ההוראות, אם לא צורו איתי קשר.
                              אני אפרט יותר מה קורא ב-99 % אחוז מהמקרים, קיידרואיד בודק אם האפליקצייה שנמצאת על המכשיר הינה רשמית ואם היא עדכונית, זה כדי להבטיח שרק האפליקצייות שאשרנו מקבלות חיבור לרשת, ברוב המקרים, אתם רק משתמשים באפליקצייה שהיא לא עדכונית, לכן רק תעדכנו ממקור רשמי וזה יעבוד לכם.

Screenshot_20231130-210419_Lanceur d'applications Pixel.png Screenshot_20231130-184641_Lanceur d'applications Pixel.png

אני לא אפרט יותר על החסימה, הכל כבר מפורט בתוך האפליקצייה, ישנה הרבה השקעה ועבודה, לכן אני נותן לכם לגלות את ההמשך !

יש לי רק 2 בקשות ממכם :

א) אם התקנתם את קיידרואיד בהצלחה, אשמח מאוד שתיצרו איתי קשר (אפשר דרך האפליקצייה), ותגידו לי אני משתמש במכשיר פלוני, וזה עובד פיקס, או שיש בעייה כל שהיא, כך אוכל לעשות רשימה של מכשירים שכבר נבדקו, המטרה היא שיהיה להכי הרבה יהודים מכשיר כשר, ואני חושב שזה יעזור שמישהו אחר כבר בדק את החסימה על אותו מכשיר.

ב) אני פיתחתי את כל זה עם מחשב שיש לו רק 8 גיגה ראם, ובעצם לפעמים זה מבסס מאוד ואני מפסיד הרבה זמן בגלל זה, זה פרוייקט מורכב שדורש הרבה ביצועים, אני כמובן לא יכול להוסיף ראם על המחשב שלי 😞 , אשמח מאוד שתעזרו לי לקנות מחשב חדש, זה ימהר את הפיתוח של החסימה !
                              תודה רבה

ko-fi

תודה רבה ואשריכם ישראל ! קבלתי הרבה הרבה הודעות, ראיתי שאתם ממש רוצים את החסימה הזאת וזה ממש מחמם את לב לראת כ"כ הרבה התלהבות בשביל חסימה !
                              תזכו למצוות !
                              ביחד נביא הרבה טהרה בעם ישראל ב"ה.

EBAE מנותק
                              EBAE מנותק
                              EBA
                              מדריכים
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש אני מנסה להתקין על שיאומי רדמי A6
                              ואני לא מצליח להריץ את הפקודה, לא מהתוכנה ולא סתם בADB
                              זה בכלל אמור לעבוד במכשיר הזה?
                              זה מה שקורה כשאני מנסה להריץ:

cactus:/ $ dpm set-device-owner com.kdroid.filter/.listener.AdminListener
                              java.lang.SecurityException: Neither user 2000 nor current process has android.permission.MANAGE_DEVICE_ADMINS.
                                      at android.os.Parcel.createException(Parcel.java:1953)
                                      at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1921)
                                      at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1871)
                                      at android.app.admin.IDevicePolicyManager$Stub$Proxy.setActiveAdmin(IDevicePolicyManager.java:5551)
                                      at com.android.commands.dpm.Dpm.runSetDeviceOwner(Dpm.java:173)
                                      at com.android.commands.dpm.Dpm.onRun(Dpm.java:106)
                                      at com.android.internal.os.BaseCommand.run(BaseCommand.java:54)
                                      at com.android.commands.dpm.Dpm.main(Dpm.java:41)
                                      at com.android.internal.os.RuntimeInit.nativeFinishInit(Native Method)
                                      at com.android.internal.os.RuntimeInit.main(RuntimeInit.java:388)
                              Caused by: android.os.RemoteException: Remote stack trace:
                                      at android.app.ContextImpl.enforce(ContextImpl.java:1823)
                                      at android.app.ContextImpl.enforceCallingOrSelfPermission(ContextImpl.java:1851)
                                      at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.setActiveAdmin(DevicePolicyManagerService.java:3599)
                                      at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.setActiveAdmin(DevicePolicyManagerService.java:3594)
                                      at android.app.admin.IDevicePolicyManager$Stub.onTransact(IDevicePolicyManager.java:885)

פ תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0
                              • EBAE EBA

@לא-מתייאש אני מנסה להתקין על שיאומי רדמי A6
                                ואני לא מצליח להריץ את הפקודה, לא מהתוכנה ולא סתם בADB
                                זה בכלל אמור לעבוד במכשיר הזה?
                                זה מה שקורה כשאני מנסה להריץ:

cactus:/ $ dpm set-device-owner com.kdroid.filter/.listener.AdminListener
                                java.lang.SecurityException: Neither user 2000 nor current process has android.permission.MANAGE_DEVICE_ADMINS.
                                        at android.os.Parcel.createException(Parcel.java:1953)
                                        at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1921)
                                        at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1871)
                                        at android.app.admin.IDevicePolicyManager$Stub$Proxy.setActiveAdmin(IDevicePolicyManager.java:5551)
                                        at com.android.commands.dpm.Dpm.runSetDeviceOwner(Dpm.java:173)
                                        at com.android.commands.dpm.Dpm.onRun(Dpm.java:106)
                                        at com.android.internal.os.BaseCommand.run(BaseCommand.java:54)
                                        at com.android.commands.dpm.Dpm.main(Dpm.java:41)
                                        at com.android.internal.os.RuntimeInit.nativeFinishInit(Native Method)
                                        at com.android.internal.os.RuntimeInit.main(RuntimeInit.java:388)
                                Caused by: android.os.RemoteException: Remote stack trace:
                                        at android.app.ContextImpl.enforce(ContextImpl.java:1823)
                                        at android.app.ContextImpl.enforceCallingOrSelfPermission(ContextImpl.java:1851)
                                        at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.setActiveAdmin(DevicePolicyManagerService.java:3599)
                                        at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.setActiveAdmin(DevicePolicyManagerService.java:3594)
                                        at android.app.admin.IDevicePolicyManager$Stub.onTransact(IDevicePolicyManager.java:885)

פ מנותק
                                פ מנותק
                                פקז
                                כתב נערך לאחרונה על ידי
                                פוסט זה נמחק!
                                0
                                • פ פקז

פוסט זה נמחק!

EBAE מנותק
                                  EBAE מנותק
                                  EBA
                                  מדריכים
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@פקז נשמע שזו אכן הבעיה, אבל כשאני רוצה לאפשר את זה, המכשיר דורש ממני להתחבר לחשבון MI, ואז ממילא לא תעבוד הפקודה של קיידרואיד... מה עושים?

פ תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  0
                                  • EBAE EBA

@פקז נשמע שזו אכן הבעיה, אבל כשאני רוצה לאפשר את זה, המכשיר דורש ממני להתחבר לחשבון MI, ואז ממילא לא תעבוד הפקודה של קיידרואיד... מה עושים?

פ מנותק
                                    פ מנותק
                                    פקז
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי
                                    פוסט זה נמחק!
                                    1
                                    • M מנותק
                                      M מנותק
                                      malkiel heymann
                                      כתב נערך לאחרונה על ידי

אפשר להתקין את קיירואיד דרל אפליקצייה ולא דרך תוכנה?

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      0
                                      • M malkiel heymann

א מנותק
                                        א מנותק
                                        איציקא
                                        כתב נערך לאחרונה על ידי

יש אפשרות (כמובן עם מכשיר אנדרואיד נוסף שמשמש כתחליף למחשב) תעשה חיפוש בשירשור הזה

0
                                        • א איציקא

יש אפשרות (כמובן עם מכשיר אנדרואיד נוסף שמשמש כתחליף למחשב) תעשה חיפוש בשירשור הזה

לא-מתייאשל מנותק
                                          לא-מתייאשל מנותק
                                          לא-מתייאש
                                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

זה לא יעזור לו אם זה לא עובד דרך התוכנה

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                          1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון
                                          0
                                          • חוקי הפורום
                                          • לא נפתר
                                          • משתמשים