שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
אשמח לדעת איפוה החשבונות האלה נמצאים כי אני לא מוצא אותם
-
@malkiel-heymann בהגדרות ≥ חשבונות זה לא נמצא?
-
לא
-
אין לי בהגדרות את האפשרות חשבונות
screen-20240718-184417[1].mp4 -
@malkiel-heymann תוריד את זה, תתקין את זה ובתוך האפליקציה תחפש "חשבונות", אחד מהתוצאות יפתח לך את המסך שאתה צריך
-
@malkiel-heymann כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@malkiel-heymann כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תוריד את הסים מהמכשיר
-
הורדתי את הסים וזה מה שמופיע
-
@רפאל-vnkl כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@malkiel-heymann תוריד את זה, תתקין את זה ובתוך האפליקציה תחפש "חשבונות", אחד מהתוצאות יפתח לך את המסך שאתה צריך
@malkiel-heymann ניסית?
-
כן אבל זה משום מה קופץ ולא עובד
screen-20240718-194517[1].mp4 -
הורדתי את הסים וזה מה שמופיע
יש אפשרות להשבית את האפליקצייה של החייגן ?
-
ואז מה
-
ואז מה
ואז לראות אם זה עוזר, אוליי יעזור לאפס את המכשיר גם
-
נישיתי לאפס לא עזר אני ינעשה להשבית חייגן אבל יש הרבה אפלייקציות של טלפון איזה להשבית?screen-20240718-200855[1].mp4
-
@malkiel-heymann את האפליקציה בשם "טלפון"
-
השבתתי זה לא עזר
-
עם קיירואיד לא עובד יש תוכנת סינון אחרת ?
או שיש פיתרון לקיירואיד? -
עם קיירואיד לא עובד יש תוכנת סינון אחרת ?
לא ברמה הזו, ולא קרוב אליה, ובכל מקרה לא כאן המקום לדון בזה.
-
@לא-מתייאש אני מנסה להתקין על שיאומי רדמי A6
ואני לא מצליח להריץ את הפקודה, לא מהתוכנה ולא סתם בADB
זה בכלל אמור לעבוד במכשיר הזה?
זה מה שקורה כשאני מנסה להריץ:cactus:/ $ dpm set-device-owner com.kdroid.filter/.listener.AdminListener java.lang.SecurityException: Neither user 2000 nor current process has android.permission.MANAGE_DEVICE_ADMINS. at android.os.Parcel.createException(Parcel.java:1953) at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1921) at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1871) at android.app.admin.IDevicePolicyManager$Stub$Proxy.setActiveAdmin(IDevicePolicyManager.java:5551) at com.android.commands.dpm.Dpm.runSetDeviceOwner(Dpm.java:173) at com.android.commands.dpm.Dpm.onRun(Dpm.java:106) at com.android.internal.os.BaseCommand.run(BaseCommand.java:54) at com.android.commands.dpm.Dpm.main(Dpm.java:41) at com.android.internal.os.RuntimeInit.nativeFinishInit(Native Method) at com.android.internal.os.RuntimeInit.main(RuntimeInit.java:388) Caused by: android.os.RemoteException: Remote stack trace: at android.app.ContextImpl.enforce(ContextImpl.java:1823) at android.app.ContextImpl.enforceCallingOrSelfPermission(ContextImpl.java:1851) at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.setActiveAdmin(DevicePolicyManagerService.java:3599) at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.setActiveAdmin(DevicePolicyManagerService.java:3594) at android.app.admin.IDevicePolicyManager$Stub.onTransact(IDevicePolicyManager.java:885)