שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
פוסט זה נמחק!
-
ניסיתי להתקין את קיירואיד אבל המעבד שלי לא מתאים לא -מתייאש אמר לי שהוא יכול להתאים לי את התוכנה
-
זה המעבד
-
@malkiel-heymann כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
זה המעבד
המעבד תומך ב64 סיבות אך המערכת היא 32, צריך להתקין מערכת 64 סיבות,אני לא אתאים את התוכנה ל32
-
האם זה גם משנה את הimei?
-
@יצחק-מזרחי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
האם זה גם משנה את הimei?
לא
-
האם החנות של קייראויד כבר ניתנת להתקנה?
-
-
אשמח לדעת איפוה החשבונות האלה נמצאים כי אני לא מוצא אותם
-
@malkiel-heymann בהגדרות ≥ חשבונות זה לא נמצא?
-
לא
-
אין לי בהגדרות את האפשרות חשבונות
screen-20240718-184417[1].mp4 -
@malkiel-heymann תוריד את זה, תתקין את זה ובתוך האפליקציה תחפש "חשבונות", אחד מהתוצאות יפתח לך את המסך שאתה צריך
-
@malkiel-heymann כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תוריד את הסים מהמכשיר
-
הורדתי את הסים וזה מה שמופיע
-
@רפאל-vnkl כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@malkiel-heymann תוריד את זה, תתקין את זה ובתוך האפליקציה תחפש "חשבונות", אחד מהתוצאות יפתח לך את המסך שאתה צריך
@malkiel-heymann ניסית?
-
כן אבל זה משום מה קופץ ולא עובד
screen-20240718-194517[1].mp4 -
הורדתי את הסים וזה מה שמופיע
יש אפשרות להשבית את האפליקצייה של החייגן ?
-
ואז מה
-
ואז מה
ואז לראות אם זה עוזר, אוליי יעזור לאפס את המכשיר גם