בירור | יצירת תמונה עם בינה מלאכותית בעברית ובחינם
-
@רפאל-vnkl כתב בבירור | יצירת תמונה עם בינה מלאכותית בעברית ובחינם:
@NH-LOCAL הוא לא באמת בעברית. הוא סך הכל מתרגם לאנגלית ושולח ליוצר התמונות.
העובדה - תבקש ממנו נניח ליצור את האות א' - הוא יצור לך את האות A. אם תבקש ממנו ליצור את האות ב' - הוא יצור לך את האות B וכן הלאהאני לא מכיר את "בינג", אבל מ"בארד" צריך פשוט לבקש ממנו ליצור את "האות א' בעברית", ואז הוא מצייר יופי, הנה צילום מסך-
אבל באמת ברובי הבוט זה לא הלך לי.
יש לציין שבאמת "בארד" מוצלח מאוד מבחינת תקשורת וניסוח גם בעברית, לפי דעתי הוא הצ'אט ההכי מוצלח מבחינת התקשורת שאתה יכול להסביר לו ולנהל איתו שיחות מורכבות מאוד, מבחינת אמינות נראה לי דווקא שלא. -
@הייתי-שמח-להבין אמין הוא לא
מסכימים? פרגנו לי לייק. אני חדש ועוד לא הגעתי ל10 (כמות מינימלית לנתינת לייקים לאחרים) -
@yv14
יכול להיות שהוא כן אמין, אבל פשוט לא מעודכן מהיום השני של המלחמה
הנה, הוא אמר לך שהמלחמה התחילה ב 7 באוקטובר 2023 ע"י חמאס, מה שבאמת נכון.זה לא בדיוק קשור לנושא שפתחתי, ואסור לסטות מהנושא המקורי לפי חוקי הפורום, אז בוא נסיים את הדיון של האמינות של בארד כאן. -
@רפאל-vnkl אבל הוא כותב שהמלחמה נגמרה ב20 באוקטובר, שאת זה אין לי מושג מאיפה הוא הביא, אנחנו רק ב10 באוקטובר אז באף מקום לא כתוב שהמלמה נגמרה ב20 באוקטובר...
בינג לעומת זאת כתב שהוא לא מצליח למצוא מידע מתי המלחמה נגמרה, אבל הוא לא אמר שהוא עדיין מתנהלת. -
-
@שמואל5 @yv14 @שניה-אחת אני פותח אשכול חדש לנושא זה, מוזמנים!
-
@NH-LOCAL למה אתה כזה בטוח?
כמו שכתבתי באשכול אחר, אין כל קשר בין מודלים של יצירת טקסט, שהם מפותחים מאוד ומבוססים על מאגרי טקסט עצומים, לבין מודלים של יצירת תמונה, שמבוססים על מאגרי טקסט מצומצמים בהרבה. לכן גם ההבנה שלו של תיאור התמונה היא ברמה נמוכה יותר
-
@yv14 אני לא יודע איך זה בדיוק עובד, אבל זה לא אמור להיות סיפור גדול, לא?
(לא לפתח חדש, אלא רק שיבין גם עברית)זה דוקא סיפור גדול מאוד...
-
@הייתי-שמח-להבין כתב בבירור | יצירת תמונה עם בינה מלאכותית בעברית ובחינם:
אני לא מכיר את "בינג", אבל מ"בארד" צריך פשוט לבקש ממנו ליצור את "האות א' בעברית", ואז הוא מצייר יופי
הוא לא יצר תמונה של האות "א" אלא פשוט כתב אותה...
לבארד אין אפשרות ליצור תמונות מכיוון שהוא לא מחובר לשום מחולל תמונות, בשונה מבינג שמחובר כיום ל DALL-E3 (המדהים!).
אגב, לגוגל יש מחולל תמונות בשם Imagen שנמצא כבר הרבה זמן בבטא, ניסיתי אותו כמה פעמים והוא ממש גרוע, הרמה שלו בפיגור של חצי שנה לפחות (שזה הרבה במושגים של AI) מהמחוללים הנפוצים כיום. -
@בוגאטי כתב בבירור | יצירת תמונה עם בינה מלאכותית בעברית ובחינם:
אגב, לגוגל יש מחולל תמונות בשם Imagen שנמצא כבר הרבה זמן בבטא, ניסיתי אותו כמה פעמים והוא ממש גרוע, הרמה שלו בפיגור של חצי שנה לפחות (שזה הרבה במושגים של AI) מהמחוללים הנפוצים כיום.
אני מסכים עם כל הדברים שלך מילה במילה. אבל ניסית את המודל Imagen? זה בלתי אפשרי מכיון שהוא בכלל לא שוחרר בשום שלב לציבור! (או שפספסתי משהו?)
-
@NH-LOCAL כתב בבירור | יצירת תמונה עם בינה מלאכותית בעברית ובחינם:
אני מסכים עם כל הדברים שלך מילה במילה. אבל ניסית את המודל Imagen? זה בלתי אפשרי מכיון שהוא בכלל לא שוחרר בשום שלב לציבור! (או שפספסתי משהו?)
אפשר בהחלט!
כדי להתנסות בו יש כמה תנאים:- צריך להירשם פה לרשימת ההמתנה (יש לי את זה כבר כמה חודשים ואני לא זוכר כמה זמן חיכיתי, אני רק זוכר שלא קיבלתי הודעה מגוגל אלא יום אחד זה פתאום הופיע). בפרטים שהם מבקשים אפשר להמציא כל דבר.
- חשבון גוגל צריך להיות מוגדר על אנגלית ארצות הברית דווקא (מניסיון זה לא עובד באנגלית אחרת).
- גלישה דרך VPN בארצות הברית (אולי גם בריטניה, אני לא בטוח בזה).
- השימוש הוא רק דרך גוגל Slides, שם זה נקרא Help me visualize.
כך זה נראה אצלי (כפי שכתבתי קודם, התוצאות שלו לא משהו...):
אגב, כדאי להצטרף גם לניסויים הללו של גוגל, יש שם דברים ממש מגניבים כמו גוגל SGE, המתחרה של גוגל בבינג החדש שנותן תשובות עם צ'אט בחיפוש גוגל רגיל ועבד לי עד לאחרונה ממש טוב (צריך VPN כנ"ל ועובד רק בכרום), או MusicLM, מחולל המוזיקה של גוגל ועוד דברים טובים.
עריכה: כיום ניתן להשתמש בגרסה משודרגת ופשוטה יותר לשימוש עיינו בפוסט הזה ליתר פירוט https://mitmachim.top/post/709345