איך עושים כמו שיש בחדרי מחשבים?|שהכל נמחק כל הפעלה חוץ ממה שאני מחליט
-
@שלמה-ו אמר באיך עושים כמו שיש בחדרי מחשבים?|שהכל נמחק כל הפעלה חוץ ממה שאני מחליט:
@MGM-IVR זה גם תוכנה מומלצת אבל לא נראה לי שיש לה עברית
https://igetintopc.com/?s=Faronics+Deep+Freezeיש הוראות או מדריך?
-
אני מתחזק חדר מחשבים מרכזי.
אני מכיר את התחום מסתמא.. .רק שאדו דפנדר. לא דיפ פריז!
-
וזה תוכנה מופשטת ביותר!
פשוט תנסה.
ואם אתה צריך עזרה, פשוט תכתוב ושאני יבין.. כי חלק מההודעות הקודמות לא הצלחתי להבין לאן אתה חותר.. -
@MGM-IVR אמר באיך עושים כמו שיש בחדרי מחשבים?|שהכל נמחק כל הפעלה חוץ ממה שאני מחליט:
איפה התוכנה
@אזלוש הביא לך את זה בהודעה הראשונה
-
@MGM-IVR אמר באיך עושים כמו שיש בחדרי מחשבים?|שהכל נמחק כל הפעלה חוץ ממה שאני מחליט:
היא בעברית
לכאורה כן, אם לא - תכתוב ואני יביא לך קובץ שעושה בעברית..
-
@זלמן אמר באיך עושים כמו שיש בחדרי מחשבים?|שהכל נמחק כל הפעלה חוץ ממה שאני מחליט:
וזה תוכנה מופשטת ביותר!
פשוט תנסה.
ואם אתה צריך עזרה, פשוט תכתוב ושאני יבין.. כי חלק מההודעות הקודמות לא הצלחתי להבין לאן אתה חותר..אני צריך שזה יעלה אוטומטי עם כל הדלקה של המחשב
-
@זלמן אמר באיך עושים כמו שיש בחדרי מחשבים?|שהכל נמחק כל הפעלה חוץ ממה שאני מחליט:
וזה תוכנה מופשטת ביותר!
פשוט תנסה.
ואם אתה צריך עזרה, פשוט תכתוב ושאני יבין.. כי חלק מההודעות הקודמות לא הצלחתי להבין לאן אתה חותר..אני צריך שזה יעלה אוטומטי עם כל הדלקה של המחשב
אני רוצה לחדד את השאלה אני רוצה לעשות כזה דבר עם התוכנה הזאת אבל שכשיכבו וידליקו את המחשב ידלק על התוכנה וגם בכיבוי הבא ימחוק את הנתונים
יש דרך כזאת? -
@bbn אמר באיך עושים כמו שיש בחדרי מחשבים?|שהכל נמחק כל הפעלה חוץ ממה שאני מחליט:
@MGM-IVR אז התקנתי את התוכנה ליפני זמן מסיום
כרגע אין אותה מולי
אבל יש לך שתי אפשריות או דרך הבוט או בכל הפעלה מחדש
אם תעלה תמונה אני יוכל להגיד לךתוכל להתחבר?
מרחוק?