בירור | מחשב נייד לתכנות
-
@יהודה-12 זה דגם שעונה להגדרה מחשב עסקי אך בפועל העמידות שלו לא זהה למחשבים עסקיים מחברות אחרות, זו הסיבה שאני פחות מתחבר לדגם הזה. כלומר, אם כבר מחשב עסקי, לא הייתי עף על הדגם הזה.
אבל... בהתחשב בתקציב הלקוח, לפי מה שהבנתי ממנו לפחות, אתה צודק שלא יהיו אופציות טובות יותר משניהם במחיר הזה. -
@big-boy כתב בבירור | מחשב נייד לתכנות:
כי הם פשוט יותר אמינים, ומציעים שירות לקוחות יותר טוב מאשר HP.
לכאורה מעולם לא התעסקת עם השירות של דל בעיסקיים
ואגב שים לב שהמחשב הזה מגיע עם 5 שנים אחריות אתר לקוח + 3 שנים אחריות על הסוללהאחרי הכל אני מבין למה אתה מעדיף את הלנובו על הHP מניסיון העבר לנובו יותר אמינים, אבל כמו שהלנובו השתנו לטובה מדור 11 אז HP גם מאד השתפרו תבדוק ברשת על הפרובוקים מG8 ומעלה (אנחנו מדברים פה על G10)
ולגבי המחיר זה המחיר הכי זול שמצאתי בכל הרשת בפער של 250-600 ש"ח -
@Sara-Rivka
מניסיון אישי כל התוכנות לעיל לא דורשות ביצועים חריגים ומתפקדות מעולה ב16GB ראם ומעבד דור 8 ומעלה.
כמובן, אף פעם לא מומלץ לקנות דור מעבד ישן, ולו רק בגלל תוכנות אחרות שיותקנו במחשב, וכו' וכו'
ממליץ מאוד להשקיע קצת ולקנות מחשב מסדרה עסקית
(ThinkPad, Latitude או לפחות inspiron) שיהיה חזק יותר פיזית, בטריה טובה יותר, וגם ישאר פרודוקטיבי לאורך זמן.
יש לאנשים (גם סוכנים) נטייה להתמקד במפרט, למרות שהרבה פעמים המחשב גרוע ולא יכול להפיק מהמפרט את הביצועים הנחוצים, או שאחרי שנה הוא פגר לכל דבריו. -
@יהודה-12 כתב בבירור | מחשב נייד לתכנות:
הפרו בוק כמה רמות מעליו.
יכול להיות, דווקא במבחני ביצועים הדל יותר מוצלח.
בלאו הכי קשה לי לראות את HP כאופציה בגלל השירות הגרוע והבלאי התכוף שלוראה לדוגמה כאן מבחן השוואתי של עמידה בעומס מתמשך - שים לב! 3 הדגמים הנחותים זה כמובן hp,
2 הדגמים העליונים זה כמובן לנובו (ואלו ממש לא דגמי העילית של לנובו), והשאר באמצע.
-
@Sara-Rivka יש לך מישהו שיביא מחו"ל
-
@Sara-Rivkaאני חושב שאני יכול לעזור בנידון פנו אלי בפרטי
-
@Sara-Rivka אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום פשוט אני רשום אצל היבואנים ואני יכול לקבל מחשבים טובים בהפרש של 1000 מחנות הסיבה שאני מפנה לפרטי כי אני חושב שאסור לשווק את עצמך ....
-
@Sara-Rivka כתב בבירור | מחשב נייד לתכנות:
@aiib כן.
כי באיביי ניתן להשיג מחשבים מעולים בתקציב שהצבת
אני אמנם חולק על @big-boy ואני חושב ש16 ראם ומעבד דור 12 וכש"כ 13 יספיקו מעולה לכל התוכנות הנצרכות. מה שכן הסדרות שהציעו לך הם סדרות חלשות ופחות איכותיות.לדוגמא:
[במוצר הזה צריך לברר אצל המוכר: 1. כמה RAM -יש סתירה בתיאור. 2 האם האחריות ניתנת להעברה]
כנ"ל לגבי האחריות
כנ"ל
-
@Sara-Rivka אני מרגיש שאני ממש יכול עזור וחבל...... חשוב לי חוקי הפורום ....
-
@איי-וי כתב בבירור | מחשב נייד לתכנות:
@Sara-Rivka אני מרגיש שאני ממש יכול עזור וחבל...... חשוב לי חוקי הפורום ....
אין לו הודעות פרטיות.
אם תקבל את רשות המנהלים תוכל לציין את כתובת המייל שלך וחסל...