בעיה | חלל בין המסמך להערות
-
@דאנציג כתב בבעיה | חלל בין המסמך להערות:
בעיה ידועה, ולכן אי אפשר לעמד באמת בוורד.
אולי @מעמדים יוכלו לעזור.זה בהחלט עבודה קצת סזיפית להתאים את זה, אבל אני לדוג' עימדתי ספר של כ-350 עמודים שכולו טקסט עליון עם הערות - בוורד.
צריך לשחק עם המרווחים בין השורות והפסקאות עד שזה מסתדר. -
@ASDF1345 @דאנציג @בן-דוד @הרב-יעקב-ישראל מי אמר שאי אפשר לעמד בוורד? אין גבול לאפשרויות, צריך רק קצת יצירתיות ולהכיר את האפשרויות, לדוגמא במקרה שלך בפעולה אוטומטית אחת רוב הבעיות נפתרות, צריך פשוט לבחור את כל המסמך, ולבטל באפשרויות פיסקא את הסימונים בשלשת האפשרויות הבאות.
ואם כי עדיין זה לא פתר את הכל, לדוגמא בעמוד 2 עדיין נשאר חלל, שם צריך פשוט לפזר יותר את הפיסקא, לדוגמא ע"י רווח בין המילים או פענוח ר"ת וכדומה.
עיין בקובץ ששלחתי לך ותראה, אבל לכל דבר אפשר למצוא פתרון.
מסמך-עם-חללים מתוקן מלמעלה.docx -
כמה מוזר..
זה הגדרה אחת בוורד, ובתוכנה שלנו זה לחיצת כפתור...
לא כדאי לקבוע עובדות לפני שבודקים לעומק.ודוקא ניתן לעמד כל דבר בעולם כמעט בוורד, זו מציאות שלא ניתנת להכחשה, מי שיש לו ספיקות בכך אות הוא שאיננו מכיר את וורד.
-
@es0583292679 כתב בבעיה | חלל בין המסמך להערות:
כמה מוזר..
זה הגדרה אחת בוורד, ובתוכנה שלנו זה לחיצת כפתור...אף אחד לא אמר שזה לא שייך, כבר אמרו 'אין דבר העומד בפני הרצון', השאלה כמה טרחה יש בזה
לא כדאי לקבוע עובדות לפני שבודקים לעומק.
אני קובע עובדה אחרי נסיון של 15 שנה בעימוד, כולל 5 שנים בהתחלה בוורד, כולל עזרים למיניהם, מי שנוסע על סובארו שנת 89 לא יודע באמת מה הוא מפסיד עד שהוא מנסה משהו אחר
ודוקא ניתן לעמד כל דבר בעולם כמעט בוורד, זו מציאות שלא ניתנת להכחשה, מי שיש לו ספיקות בכך אות הוא שאיננו מכיר את וורד.
כאמור אפשר ואפשר, השאלה כמה טירחה ועוגמות נפש.
גילוי נאות: אני לא מוכר תוכנות.....
@מניין כתב בבעיה | חלל בין המסמך להערות:
@ASDF1345 @דאנציג @בן-דוד @הרב-יעקב-ישראל מי אמר שאי אפשר לעמד בוורד? אין גבול לאפשרויות, צריך רק קצת יצירתיות ולהכיר את האפשרויות, לדוגמא במקרה שלך בפעולה אוטומטית אחת רוב הבעיות נפתרות, צריך פשוט לבחור את כל המסמך, ולבטל באפשרויות פיסקא את הסימונים בשלשת האפשרויות הבאות.
חלק מהבעיות זה צפיפות ותדירות של הפניות להערות, והערות ארוכות, לזה לא יעזור מה שכתבת
-
@בן-דוד כתב בבעיה | חלל בין המסמך להערות:
אני קובע עובדה אחרי נסיון של 15 שנה בעימוד, כולל 5 שנים בהתחלה בוורד, כולל עזרים למיניהם, מי שנוסע על סובארו שנת 89 לא יודע באמת מה הוא מפסיד עד שהוא מנסה משהו אחר
אני לא מתכוון להיות יומרני, אבל זה לא עניין של זמן, השאלה כמה באמת אתה יודע להשתמש בתוכנה, לדוגמא יש אנשים שמתשמשים כבר 15 שנים בוורד, אבל לא יודעים VBA, וממילא הם טורחים המון בכל מיני דברים שיכלו לפתור בקוד פשוט, ולכן חשבו שנוסעים בסוברו 89 ובאמת הוא קורולה 2015 (אמנם נכון שהוא לא פררי 2023) (גילוי נאות, אני לא מכיר אותך, ואין לי מושג אם אתה יודע VBA או לא אבל הרעיון מובן)
-
@menajemmendel ניסית ללמוד לעמד באינדי?
-
@לוי-ק לא
ואני לא אומר שאין דברים יותר טובים מוורד, ברור שיש אותם, ויותר מזה, אם תסתכל היטב אפ' לא אמרתי שוורד הוא טוב לעימוד, רק אמרתי שכדי לדעת באמת להכיר את התוכנה היטב, לא תמיד מספיק ב''הרבה זמן'' אלא בגורמים אחרים,אבל זה כבר נושא נידוש למדי, שעל 80% מהבעיות שאנשים לא יודעים לפתור בוורד, תולים את זה בנתון שוורד הוא לא תוכנת עימוד, ואם כי נכון שאינו תוכנת עימוד, רוב הדברים האלה ניתנים לפטור אותם בקלות למי שיודע VBA לדוגמא
-
@menajemmendel כתב בבעיה | חלל בין המסמך להערות:
@לוי-ק לא
ואני לא אומר שאין דברים יותר טובים מוורד, ברור שיש אותם, ויותר מזה, אם תסתכל היטב אפ' לא אמרתי שוורד הוא טוב לעימוד, רק אמרתי שכדי לדעת באמת להכיר את התוכנה היטב, לא תמיד מספיק ב''הרבה זמן'' אלא בגורמים אחרים,לא רלוונטי
רוב אלה שמעמדים בוורד הם לא בהכרח אלופים בוורד, אתה מנסה לומר שיש פתרונות לאלופי וורד? נו נו
-
@בן-דוד אתה צודק מאד, ודאי שמי שלא אלוף בוורד, ושורף שעות, על דברים שיכל לעשות בפשיטות בתוכנה אחרת, הרי זה שטות, וחבל על הזמן שלהם, ושיקנו תוכנה אחרת,
ומסתבר שברוב המקרים לפי המציאות כהיום אתה צודק, שרוב המעמדים לא יודעים,כוונתי לא היית להגן על אנשים אלו, אלא על וורד המסכן
ואולי אפשר להוסיף שורד הוא תוכנה קצת גרוע כיון שצריך להכיר אותה היטב בשביל להפיק ממנה את התועלת המירבית (אבל אני מאמין שזו המציאות גם ברוב התוכנות האיכותיות)
-
גילוי נאות: אני לא מוכר תוכנות.....
אם היתה כאן עקיצה ל @es0583292679 אז, דע לך שהוא מפרסם כאן את התוכנות שלו ללא תשלום,
וכל הכבוד לו על זה! -
@איש-צדיק-מידי מה?
-
@איש-צדיק-מידי כתב בבעיה | חלל בין המסמך להערות:
אם היתה כאן עקיצה ל @es0583292679 אז, דע לך שהוא מפרסם כאן את התוכנות שלו ללא תשלום,
וכל הכבוד לו על זה!לא נראה לי שכוונתו הייתי לעקוץ אף אחד, אלא שאל תחשבו שהסיבה משגרע מערכו של וורד, הוא מחמת אינטרסים אישים,
-
@menajemmendel כתב בבעיה | חלל בין המסמך להערות:
לא נראה לי שכוונתו הייתי לעקוץ אף אחד, אלא שאל תחשבו שהסיבה משגרע מערכו של וורד, הוא מחמת אינטרסים אישים
אם כך, אז סליחה
@לוי-ק כתב בבעיה | חלל בין המסמך להערות:
התכוונת שכל הכבוד להנהלת הפורום שלא מבקשת ממנו תשלום על הפרסום שהוא עושה (גם דרך פרסום כאן תוכנות חינמיות שלו)?
מה??
-
חלק מהבעיות זה צפיפות ותדירות של הפניות להערות, והערות ארוכות, לזה לא יעזור מה שכתבת
ועל זה כתבתי בהמשך מה לעשות במקרה כזה.
-
תוכל להביא את התוצאה שלך ב pdf?
-
תוכל להביא את התוצאה שלך ב pdf?
-
@מניין
איך חילקת הערות? ידני?ובמחילה מכבודו - התוצאה רחוקה מלהיות "עימוד".
קצת נקודה אישית לכל הדיון שהתפתח כאן -
לא פעם ולא פעמיים מגיעים אלי אברכים שניסו לעמד לבד בוורד, שהם נתקעו עם איזה בעיה "קטנה" אם אני יוכל לסדר להם את זה,
ברוב המקרים מה שהם חושבים לבעיה קטנה, מתברר כבעיה גדולה, שהרבה פעמים לעמד מחדש בתוכנה נורמלית לוקחת פחות זמן.
אני רק בא לחדד למי שעדיין תקוע עם וורד, חבל על כל הדמיונות, וורד היא לא תוכנת עימוד! חד וחלק!
וגם אם יש תוספים למיניהם, הטובים עולים כסף, ועדיין התוצאה ברוב מוחלט של המקרים לא יהיה אותו דבר.
ניתן ללמוד את הבסיס של אינדיזיין בשיעורים בודדים או אפילו לבד, אחרי שתעשו את זה לא תפסיקו לצחוק על עצמכם. -
@בן-דוד
אומנם כבר איבדנו מזמן את כוונת השרשור אבל לתועלת העניין אולי תפרט כמה דברים שאפשר לעשות באינדזיין בקלות שאי אפשר לעשות בוורד.
ואם נאתגר אותך עוד קצת מה אפשר לעשות באינדזיין בקלות שאי אפשר לעשות עם התוסף החינמי שלי (ולא אין כוונה כאן לדחוף את התוסף שלי קדימה אלא שאלה כנה).למעשה הדוגמא הנ"ל היא דודמא טובה השאלה אם יש עוד כמה