בירור | איך משנים את התמונות שיש כשמדליקים את המכשיר?
-
@החפץ-בעילום-שם-0 אז למה שלא פשוט תפתח מהתיקייה המקורית?
-
@החפץ-בעילום-שם-0 אי אפשר לפתוח תוכנה מקובץ דחוס, אתה צריך לחלץ את כל התיקייה ואז תוכל להשתמש בזה
-
@החפץ-בעילום-שם-0 ניסית לחלץ את כל התיקייה ואז לגרור לשורת פקודה מהתיקייה שחילצת?
-
@החפץ-בעילום-שם-0 חילצת את התיקייה עם כל הקבצים?
-
@החפץ-בעילום-שם-0 תנסה לחלץ את התיקייה ואז לפתוח את התיקייה שכל הקבצים נמצאים שם ומשם לגרור לשורת פקודה ותעלה צילום מסך
-
@החפץ-בעילום-שם-0 איך שהוא גורר את הקובץ לטרמינל פה
-
@החפץ-בעילום-שם-0 בסרטון הזה מראים איך לעשות את זה y2mate.is - Drag Files Into the Terminal-mgazHxDtiu8-720p-1687215070.mp4
-
@החפץ-בעילום-שם-0 מצטער לשמוע שהמכשיר שלך הלך לישון בכל אופן אני הבהרתי את עצמי וכתבתי לך
בקובץ שתואם למאפיינים של המכשיר
לא משנה.. בכול אופן אם יש לך ניפוי באגים פתוח אז תניח את הקובץ שלך בזיכרון של המכשיר ואז תכתוב את הפקודה הבאה ב adbadb shell su dd if=sdcard/yyyy of=/xxxx/nnnnn.zip
(לא לפני שאתה משנה את האות y לשם של הקובץ שלך עם הסיומת, ואת האות x לתיקיה שהקובץ צריך להיכנס אליה (אני יקצר לך.. זה אמור להיות מדיה באנגלית.), ואת האות n לשם של הקובץ כמו שהוא אמור להיות במקורסליחה חוזר בי
כי מסתמא לא אישרת רוט ל shell וכרגע לא תוכל לאשר כי המכשיר שלך בפגרה -
@איש-אמת יש לי אישור באגים למחשב הזה.
צריך לשים את הקובץ המקורי בתיקיה או לא?@איש-אמת כתב בבירור | איך משנים את התמונות שיש כשמדליקים את המכשיר?:
(לא לפני שאתה משנה את האות y לשם של הקובץ שלך עם הסיומת, ואת האות x לתיקיה שהקובץ צריך להיכנס אליה (אני יקצר לך.. זה אמור להיות מדיה באנגלית.), ואת האות n לשם של הקובץ כמו שהוא אמור להיות במקור
את האות N: צריך קודם לכתוב את השם של הקובץ זיפ/ושם של הקובץ?
או ישר את השם של הקובץ?
כי אתה כתבתה: dd if=sdcard/yyyy of=/xxxx/nnnnn.zip -
@החפץ-בעילום-שם-0 אתה צריך אבל לאשר גישת רוט ל shell