בירור | איך משנים את התמונות שיש כשמדליקים את המכשיר?
-
@פקז כתב בבירור | איך משנים את התמונות שיש כשמדליקים את המכשיר?:
ותצרוב מחדש
יש לי עוד אשרות להשיג את המקורי אבל איך צורבים?
-
@החפץ-בעילום-שם-0 א. מכניסים את הנגן למצב fastboot (מכבים את הנגן ואז לוחצים על הכפתור הפעלה ועל הכפתור הנמכה של הווליום עד שנכנס למצב fastboot)
ב. מורידים את התיקיה של הfastboot ומחלצים אותה
ג. פותחים שורת פקודה ומכניסים לשם את הנתיב של ה fastboot.exe (מהתיקייה של כל הקבצים) ומוסיפים devices כדי לראות אם המכשיר נקלט (אם כן אתה תקבל שורה שתראה בערך ככה
)
ד. מכניסים עוד פעם את הנתיב של ה fastboot ומוסיפים flash system ואז את הנתיב של ה system
ה. אם כתוב לך 4 שורות וברביעית finished אתה יכול להפעיל מחדש את הנגןנ.ב. אין לי ניסיון עם הנגן הזה אבל אני חושב שזה יעבוד גם אצלך
-
@פקז
אני לא יודע אם אתה יודע אבל אין לי מסך (כחול).
אבל שאלתי את רובי בוט והוא ענה לי כך: (דרך ADB)- הורד והתקן את מנהלי ההתקן המתאימים למכשיר שלך במחשב שלך.
- הורד את קובץ התמונה של אנדרואיד עבור המכשיר שלך מהאתר הרשמי או ממקור מהימן.
- חלץ את קובץ התמונה שהורדת לתיקיה במחשב שלך.
- הפעל ניפוי USB במכשיר שלך. בדרך כלל ניתן לעשות זאת על ידי מעבר להגדרות > אפשרויות מפתחים ומעבר לאפשרות ניפוי באגים ב-USB.
- חבר את המכשיר למחשב באמצעות כבל USB.
- פתחו שורת פקודה או חלון מסוף במחשב ונווט אל התיקיה שבה שמרת את קובץ התמונה של אנדרואיד.
- אתחל את המכשיר שלך למצב טוען אתחול באמצעות ADB. לשם כך, השתמש בפקודה הבאה: "adb rebootloader".
- ברגע שאתה נמצא במצב טוען אתחול, השתמש בפקודה הבאה כדי להבהב את קובץ התמונה של אנדרואיד למכשיר שלך: "fastboot flash system system.img". הקפד להחליף את "system.img" בשם קובץ התמונה שהורדת.
- לאחר השלמת תהליך ההבהוב, השתמש בפקודה הבאה כדי לאתחל את המכשיר שלך: "fastboot reboot".
-
@החפץ-בעילום-שם-0 המסך הכחול זה גם ב fastboot? ההסבר שלו זה פחות או יותר מה שאמרתי לך רק במילים אחרות (והשלב של ההגעה ל fastboot)
-
@החפץ-בעילום-שם-0 אני לא יודע איך לשאוב ממנו את הגרסא
-
@החפץ-בעילום-שם-0 המסך הכחול זה גם ב fastboot? ההסבר שלו זה פחות או יותר מה שאמרתי לך רק במילים אחרות (והשלב של ההגעה ל fastboot)
אני מעדיף ADB כי יש לי את זה כבר
-
@החפץ-בעילום-שם-0 adb לא יעזור לך עד כמה שידוע לי
-
@החפץ-בעילום-שם-0 משלב 8 גם הוא כותב לך שאתה צריך fastboot
-
במכשיר A:
- אפשר איתור באגים ב-USB במכשיר A. ניתן לעשות זאת בדרך כלל על ידי מעבר להגדרות > אפשרויות מפתחים ומעבר לאפשרות ניפוי באגים USB.
- חבר את התקן A למחשב שלך באמצעות כבל USB.
- פתח שורת פקודה או חלון מסוף במחשב שלך והשתמש בפקודה הבאה כדי לוודא שהתקן A מזוהה: "התקני adb".
- השתמש בפקודה הבאה כדי לאתחל את התקן A למצב שחזור: "adb reboot recovery".
- לאחר שהתקן A נמצא במצב שחזור, השתמש בפקודה הבאה כדי ליצור גיבוי של קובץ תמונת המערכת: "adb backup -f system.ab -system".
- לאחר השלמת הגיבוי, השתמש בכלי כמו Android Backup Extractor כדי לחלץ את קובץ תמונת המערכת מקובץ הגיבוי. אתה יכול למצוא הוראות כיצד להשתמש בכלי זה באתר האינטרנט שלהם.
- לאחר שחילצת את קובץ תמונת המערכת, העתק אותו למחשב שלך.
במכשיר B:
- אפשר איתור באגים ב-USB במכשיר B. בדרך כלל ניתן לעשות זאת על ידי מעבר להגדרות > אפשרויות מפתחים ומעבר לאפשרות איתור באגים ב-USB.
- חבר את התקן B למחשב שלך באמצעות כבל USB.
- פתחו שורת פקודה או חלון מסוף במחשב שלכם והשתמשו בפקודה הבאה כדי לוודא שהמכשיר B מזוהה: "התקני adb".
- השתמש בפקודה הבאה כדי לאתחל את מכשיר B למצב טוען אתחול: "adb rebootloader".
- לאחר שהתקן B נמצא במצב טוען אתחול, השתמש בפקודה הבאה כדי להבהב את קובץ תמונת המערכת למכשיר B: "fastboot flash system system.img". הקפד להחליף את "system.img" בשם קובץ התמונה שחילצת מהתקן A.
- לאחר השלמת תהליך ההבהוב, השתמש בפקודה הבאה כדי לאתחל את Device B: "fastboot reboot".
חשוב לציין שהשלבים הספציפיים עשויים להשתנות בהתאם למכשירים שלך ולכלים שבהם אתה משתמש. מומלץ תמיד לחקור את ההוראות הספציפיות עבור המכשירים שלך כדי למנוע בעיות או נזק למכשירים שלך. בנוסף, חשוב לחלץ רק את קובץ תמונת המערכת ממכשיר זהה לחלוטין לזה שאליו ברצונך להבהב את קובץ התמונה, שכן שימוש בקובץ תמונה אחר עלול לגרום לבעיות או נזק למכשיר שלך.
-
@החפץ-בעילום-שם-0 למה שלא תנסה?
-
@איש-אמת כתב בבירור | איך משנים את התמונות שיש כשמדליקים את המכשיר?:
לא משנה.. בכול אופן אם יש לך ניפוי באגים פתוח אז תניח את הקובץ שלך בזיכרון של המכשיר ואז תכתוב את הפקודה הבאה ב adb
adb shell
su
dd if=sdcard/yyyy of=/xxxx/nnnnn.zip
(לא לפני שאתה משנה את האות y לשם של הקובץ שלך עם הסיומת, ואת האות x לתיקיה שהקובץ צריך להיכנס אליה (אני יקצר לך.. זה אמור להיות מדיה באנגלית.), ואת האות n לשם של הקובץ כמו שהוא אמור להיות במקוריש סיכוי שתפרט יותר?
או שעדיף להחליף גרסה (שבחיים שלי לא עשיתי כזה דבר)? -
@החפץ-בעילום-שם-0 השתמשת כבר ב shell עם su?
-
@החפץ-בעילום-שם-0 השתמשת כבר ב shell עם su?
אני לא יודע מה זה אומר...
אם הכוונה אם החלפתי גרסה - עדיין לא. -
@החפץ-בעילום-שם-0 זה הפקודה של האופציה לראות/לשנות קבצים ברוט ואם לא ידעת מה זה אז כנראה שלא השתמשת בזה ולא יעזור לך מה ש @איש-אמת אמר