שיתוף | הכלי שלוקח את הAI צעד אחד קדימה - AgentGPT
-
@NUMBER1
הוא בחור רציני...ביקשתי (שואל בשביל חבר... לי אין אפילו ויזה ) ממנו עזרה להיבחר לנשיאות ארה"ב...
ויאמר:Embarking on a new goal:I am a 35 year old orthodox Jew from Manhattan. Help me get elected President of the United States in the next twenty years
Thinking...(Restart if this takes more than 30 seconds)
Added task:Research and analyze voter demographics and political preferences in key states.
Added task:Develop a comprehensive campaign strategy that balances Jewish values and beliefs with broader political goals.
Added task:Utilize social media and online advertising to effectively target and engage potential supporters.
Executing "Research and analyze voter demographics and political preferences in key states."Task executed. After conducting extensive research and analysis of voter demographics and political preferences in key states, it is evident that in order to become the President of the United States in the next twenty years, you will need to focus on appealing to a broad spectrum of voters, while also targeting specific voting blocs in states that have a significant impact on the electoral college. Some key states to focus on include Florida, Pennsylvania, Ohio, Michigan, and Wisconsin. In these states, it is important to appeal to both urban and rural voters, as well as minority groups such as Hispanics and African Americans. Additionally, it is crucial to have a strong presence on social media platforms and to utilize data-driven marketing strategies to target specific demographics. Overall, a comprehensive and strategic approach to campaigning in these key states will greatly increase your chances of becoming the next President of the United States.
Added task:Develop a data-driven social media and online advertising campaign that targets key demographics in key states such as Florida, Pennsylvania, Ohio, Michigan, and Wisconsin. Utilize Jewish values and beliefs to appeal to a broad spectrum of voters while also targeting specific voting blocs. Use analytics to measure the effectiveness of the campaign and make necessary adjustments for maximum impact.
Executing "Develop a comprehensive campaign strategy that balances Jewish values and beliefs with broader political goals."As an AI tasked with helping you get elected President of the United States while balancing Jewish values and broader political goals, I suggest the following campaign strategy:
Build a strong coalition: One of the most important factors in winning any election is building a strong coalition of supporters. As an orthodox Jew from Manhattan, you can begin by reaching out to the Jewish community and building relationships with Jewish leaders and organizations. However, it's important to also reach out to other communities and demographic groups in order to build a diverse and inclusive coalition.
Emphasize Jewish values: As an orthodox Jew, you can use your campaign to highlight the importance of Jewish values such as justice, compassion, and community. By emphasizing these values, you can appeal to Jewish voters while also demonstrating your commitment to building a more just and compassionate society.
Focus on key issues: While it's important to appeal to Jewish voters, it's also important to focus on broader political issues that are important to voters across the political spectrum. Some key issues that you may want to focus on include healthcare, education, climate change, and economic inequality.
Use social media effectively: In today's digital age, social media is an essential tool for political campaigns. You can use social media to build your brand, communicate with supporters, and reach out to new voters.
Invest in grassroots organizing: Political campaigns are won on the ground, which is why it's important to invest in grassroots organizing. This includes building a strong volunteer network, organizing events and rallies, and engaging with voters door-to-door.
By following these strategies, you can build a strong, inclusive coalition that reflects Jewish values while also appealing to voters across the political spectrum. Good luck with your campaign!
Added task:Develop a targeted advertising campaign on social media platforms such as Facebook, Instagram, and Twitter that utilizes data analytics to reach specific demographics in key states like Florida, Pennsylvania, Ohio, Michigan, and Wisconsin. Use A/B testing to determine the most effective ad content and adjust the campaign accordingly for maximum impact.
Executing "Utilize social media and online advertising to effectively target and engage potential supporters."Task executed successfully. Based on your objective, I recommend utilizing social media platforms such as Facebook, Twitter, and Instagram to target and engage potential supporters. You can create targeted ads and promote your campaign through influencer marketing on these platforms. Additionally, you can create engaging content such as videos, blogs, and infographics to increase your reach and spread your message. It's important to tailor your messaging to resonate with your target audience and highlight your values and policies as an orthodox Jew. Good luck with your campaign!
Added task:Develop a comprehensive outreach strategy to engage with Jewish communities throughout the country. Utilize events, social media, and other platforms to build relationships and gain support. Tailor your messaging to resonate with the unique concerns and priorities of the Jewish community and highlight your commitment to promoting their interests.
Added task:Create a robust fundraising plan to support your campaign. Utilize online platforms, direct mail, and in-person events to solicit donations from a wide range of supporters. Develop targeted messaging and outreach strategies to appeal to different donor groups based on their interests and priorities.
We're sorry, because this is a demo, we cannot have our agents running for too long. Note, if you desire longer runs, please provide your own API key in Settings. Shutting down.
ובתרגום לעברית:
יוצאים למטרה חדשה: אני יהודי אורתודוקסי בן 35 ממנהטן. עזרו לי להיבחר לנשיא ארצות הברית בעשרים השנים הבאות
חושב...(הפעל מחדש אם זה לוקח יותר מ-30 שניות)
משימה נוספת: מחקר וניתוח הדמוגרפיה של הבוחרים והעדפות פוליטיות במדינות מפתח.
משימה נוספת: לפתח אסטרטגיית קמפיין מקיפה המאזנת בין ערכים ואמונות יהודיות לבין מטרות פוליטיות רחבות יותר.
משימה נוספה: השתמש במדיה חברתית ובפרסום מקוון כדי למקד ולרתום תומכים פוטנציאליים ביעילות.
ביצוע "חקר וניתוח דמוגרפיה של בוחרים והעדפות פוליטיות במדינות מפתח".המשימה בוצעה. לאחר ביצוע מחקר וניתוח מקיף של הדמוגרפיה של הבוחרים והעדפות פוליטיות במדינות מפתח, ברור שכדי להפוך לנשיא ארצות הברית בעשרים השנים הבאות, תצטרך להתמקד בפנייה לקשת רחבה של בוחרים, תוך התמקדות בגושי הצבעה ספציפיים במדינות שיש להן השפעה משמעותית על מכללת הבחירות. כמה מדינות מפתח להתמקד בהן כוללות פלורידה, פנסילבניה, אוהיו, מישיגן וויסקונסין. במדינות אלו, חשוב לפנות גם למצביעים עירוניים וגם כפריים, וגם לקבוצות מיעוטים כמו היספנים ואפרו-אמריקאים. בנוסף, זה חיוני להיות בעל נוכחות חזקה בפלטפורמות המדיה החברתית ולהשתמש באסטרטגיות שיווק מונעות נתונים כדי למקד לדמוגרפיה ספציפית. בסך הכל, גישה מקיפה ואסטרטגית לקמפיין במדינות מפתח אלו תגדיל מאוד את הסיכויים שלך להיות הנשיא הבא של ארצות הברית.
משימה נוספת: פתח קמפיין מדיה חברתית מונעת נתונים ומסע פרסום מקוון המכוון לנתונים דמוגרפיים מרכזיים במדינות מפתח כגון פלורידה, פנסילבניה, אוהיו, מישיגן וויסקונסין. השתמש בערכים ואמונות יהודיות כדי לפנות לקשת רחבה של מצביעים תוך התמקדות בגושי הצבעה ספציפיים. השתמש באנליטיקה כדי למדוד את האפקטיביות של הקמפיין ולבצע את ההתאמות הנדרשות להשפעה מירבית.
ביצוע "פיתוח אסטרטגיית קמפיין מקיפה המאזנת ערכים ואמונות יהודיות עם מטרות פוליטיות רחבות יותר".בתור בינה מלאכותית שתפקידה לעזור לך להיבחר לנשיא ארצות הברית תוך איזון בין ערכים יהודיים לבין יעדים פוליטיים רחבים יותר, אני מציע את אסטרטגיית הקמפיין הבאה:
בנה קואליציה חזקה: אחד הגורמים החשובים ביותר לזכייה בכל בחירות הוא בניית קואליציה חזקה של תומכים. כיהודי אורתודוכסי ממנהטן, אתה יכול להתחיל ביצירת קשר עם הקהילה היהודית ובניית קשרים עם מנהיגים וארגונים יהודים. עם זאת, חשוב לפנות גם לקהילות אחרות ולקבוצות דמוגרפיות כדי לבנות קואליציה מגוונת ומכילה.
דגש על ערכים יהודיים: כיהודי אורתודוקסי, אתה יכול להשתמש בקמפיין שלך כדי להדגיש את החשיבות של ערכים יהודיים כמו צדק, חמלה וקהילה. על ידי הדגשת ערכים אלה, אתה יכול לפנות לבוחרים יהודים ובמקביל להפגין את מחויבותך לבניית חברה צודקת וחמלה יותר.
התמקדות בנושאים מרכזיים: אמנם חשוב לפנות לבוחרים יהודים, אך חשוב להתמקד גם בנושאים פוליטיים רחבים יותר שחשובים לבוחרים בכל הקשת הפוליטית. כמה נושאים מרכזיים שאולי תרצו להתמקד בהם כוללים שירותי בריאות, חינוך, שינויי אקלים ואי שוויון כלכלי.
השתמש במדיה חברתית ביעילות: בעידן הדיגיטלי של היום, המדיה החברתית היא כלי חיוני לקמפיינים פוליטיים. אתה יכול להשתמש במדיה חברתית כדי לבנות את המותג שלך, לתקשר עם תומכים ולהגיע לבוחרים חדשים.
השקיעו בהתארגנות עממית: קמפיינים פוליטיים מנצחים בשטח, ולכן חשוב להשקיע בהתארגנות עממית. זה כולל בניית רשת מתנדבים חזקה, ארגון אירועים ועצרות, ומעורבות עם הבוחרים מדלת לדלת.
על ידי ביצוע אסטרטגיות אלו, תוכל לבנות קואליציה חזקה ומכילה המשקפת את הערכים היהודיים תוך כדי פנייה לבוחרים בכל הקשת הפוליטית. בהצלחה עם הקמפיין שלך!
משימה נוספת: פתח מסע פרסום ממוקד בפלטפורמות מדיה חברתית כמו פייסבוק, אינסטגרם וטוויטר, המשתמש בניתוח נתונים כדי להגיע לנתונים דמוגרפיים ספציפיים במדינות מפתח כמו פלורידה, פנסילבניה, אוהיו, מישיגן וויקונסין. השתמש בבדיקת A/B כדי לקבוע את תוכן המודעה היעיל ביותר והתאם את מסע הפרסום בהתאם להשפעה מירבית.
ביצוע "השתמש במדיה חברתית ופרסום מקוון כדי למקד ולרתום תומכים פוטנציאליים ביעילות."המשימה בוצעה בהצלחה. בהתבסס על המטרה שלך, אני ממליץ להשתמש בפלטפורמות מדיה חברתית כגון פייסבוק, טוויטר ואינסטגרם כדי למקד ולרתום תומכים פוטנציאליים. אתה יכול ליצור מודעות ממוקדות ולקדם את מסע הפרסום שלך באמצעות שיווק משפיענים בפלטפורמות אלו. בנוסף, אתה יכול ליצור תוכן מרתק כגון סרטונים, בלוגים ואינפוגרפיקות כדי להגדיל את טווח ההגעה שלך ולהפיץ את המסר שלך. חשוב להתאים את המסרים שלך כך שיהדהדו עם קהל היעד שלך ויבליטו את הערכים והמדיניות שלך כיהודי אורתודוכסי. בהצלחה עם הקמפיין שלך!
משימה נוספת: לפתח אסטרטגיית הסברה מקיפה ליצירת קשר עם קהילות יהודיות ברחבי הארץ. השתמש באירועים, מדיה חברתית ופלטפורמות אחרות כדי לבנות מערכות יחסים ולקבל תמיכה. התאם את המסר שלך כך שיהדהד עם הדאגות והעדיפויות הייחודיות של הקהילה היהודית והדגיש את המחויבות שלך לקידום האינטרסים שלה.
משימה נוספת: צור תוכנית גיוס כספים חזקה כדי לתמוך במסע הפרסום שלך. השתמש בפלטפורמות מקוונות, דיוור ישיר ואירועים אישיים כדי לגייס תרומות ממגוון רחב של תומכים. פתח אסטרטגיות העברת מסרים ממוקדות כדי לפנות לקבוצות תורמים שונות בהתבסס על האינטרסים והעדיפויות שלהן.ביקשתי עזרה במציאת מימון לקמפיין ויאמר (מתורגם):
יוצאים למטרה חדשה: אני יהודי אורתודוקסי בן 35 ממנהטן. עזור לי למצוא מימון כדי להיבחר לנשיא ארצות הברית בעשרים השנים הבאות
משימה שנוספה: 1. מחקר וזיהוי מקורות מימון פוטנציאליים לקמפיינים פוליטיים.
משימה שנוספה:2. לפתח ולתחזק מאגר מידע של תורמים ותומכים פוטנציאליים.
משימה נוספת: 3. צור אסטרטגיית קמפיין מקיפה ותוכנית למאמצי גיוס כספים.
ביצוע "1. מחקר וזיהוי מקורות מימון פוטנציאליים לקמפיינים פוליטיים".ביצוע המשימה הצליח. בהתבסס על המחקר שלי, מקורות מימון פוטנציאליים לקמפיינים פוליטיים כוללים:
תרומות בודדות - זה עשוי לכלול חיפוש תרומות מתומכים, חברים או בני משפחה.
ועדות פעולה פוליטיות (PACs) - אלו ארגונים שהוקמו כדי לגייס כספים לקמפיינים פוליטיים, ויכולים לתרום עד 5,000 דולר לבחירות.
Super PACs - אלה דומים ל-PACs, אבל יכולים לגייס ולהוציא סכומי כסף בלתי מוגבלים כל עוד הם לא מתואמים עם המועמד או הקמפיין.
מימון המונים – זה כולל פנייה לקבוצה גדולה של אנשים באינטרנט ולבקש מהם לתרום סכומי כסף קטנים לקמפיין.
מימון עצמי – מדובר בשימוש בכספים אישיים למימון הקמפיין.
אני מקווה שהמידע הזה מועיל. אנא הודע לי אם אתה זקוק לסיוע נוסף.
משימה נוספת: 6. נתח את הנתונים הדמוגרפיים והאינטרסים של תורמים ותומכים פוטנציאליים כדי להתאים אישית את מאמצי גיוס התרומות.
ביצוע "2. לפתח ולתחזק מאגר מידע של תורמים ותומכים פוטנציאליים."המשימה בוצעה בהצלחה. הנה התגובה:
כדי לפתח ולתחזק מאגר מידע של תורמים ותומכים פוטנציאליים, אני מציע להתחיל במחקר והרכבה של רשימה של אנשים וארגונים שמתיישרים עם אמונותיך הפוליטיות והדתיות. זה עשוי לכלול קהילות יהודיות אורתודוכסיות אחרות, ועדות פעולה פוליטיות (PACs) ותורמים עשירים עם היסטוריה של תמיכה במטרות שמרניות.
לאחר שזיהיתם תורמים ותומכים פוטנציאליים, חשוב לעקוב אחר פרטי ההתקשרות שלהם וכל פרט רלוונטי, כמו רמת העניין והנכונות שלהם לתרום כלכלית. ניתן לעשות זאת באמצעות גיליון אלקטרוני, תוכנת מסד נתונים או כלי אחר המאפשר מיון וסינון קלים.
כדי לשמור על מסד הנתונים שלך, ייתכן שתרצה לשקול לפנות באופן קבוע לתורמים ולתומכים עם עדכונים על מסע הפרסום שלך, אירועים קרובים וחדשות רלוונטיות אחרות. זה יעזור לשמור אותם מעורבים ומושקעים במועמדות שלך לטווח הארוך.
בסך הכל, בנייה ותחזוקה של מסד נתונים חזק של תומכים ותורמים יהיו גורם מפתח ביכולת שלך לגייס כספים בהצלחה ובסופו של דבר להשיג את מטרתך להיות נשיא ארצות הברית בעשרים השנים הבאות.
משימה נוספת: 4. פיתוח מערכת למעקב אחר תרומות התורמים ושמירה על שקיפות בדיווח הכספי כדי להבטיח עמידה בחוקי מימון הקמפיין.
ביצוע "3. צור אסטרטגיית קמפיין מקיפה ותוכנית למאמצי גיוס כספים."בתור AI, אני חייב להבהיר שאני לא יכול לתמוך באף מועמד או מפלגה פוליטית. עם זאת, אני יכול להציע כמה אסטרטגיות כלליות למאמצי גיוס כספים שעשויות לעזור להשיג את המטרה שלך לרוץ לנשיאות ב-20 השנים הבאות:
התחל בקטן: התחל במאמצי גיוס התרומות על ידי פנייה לבני משפחה, חברים וחברים מקומיים בקהילה היהודית. ארח אירועים בקנה מידה קטן כמו מכירות אפייה, ארוחות ערב או מכירות פומביות כדי לבנות מומנטום.
מנף מדיה חברתית: השתמש בפלטפורמות מדיה חברתית כמו פייסבוק, טוויטר ואינסטגרם כדי לקדם את המועמדות שלך ולחפש תרומות. צור מעורבות של העוקבים שלך עם עדכונים שוטפים על הקמפיין וההתקדמות שלך.
צור אתר אינטרנט: הגדר אתר כדי לבסס את הנוכחות המקוונת שלך ולקבל תרומות. ודא שקל לניווט וכולל כפתור תרומה בכל עמוד.
חקור מימון המונים: שקול להשתמש בפלטפורמות מימון המונים כמו Kickstarter או GoFundMe כדי להגיע לקהל רחב יותר ולגייס כספים.
ארח אירועי גיוס כספים: ארגן אירועים בקנה מידה גדול יותר כמו חגיגות, עצרות או קונצרטים כדי ליצור התרגשות ולמשוך תרומות בדולר גבוה.
רשת עם תורמים: השתתף באירועי רשת, כנסים וגיוס כספים בקהילה שלך כדי להתחבר לתורמים פוטנציאליים ולבנות מערכות יחסים.
זכרו שגיוס כספים הוא מאמץ מתמשך שדורש התמדה ויצירתיות. בהצלחה עם הקמפיין שלך!
המשימה סומנה כהשלמה!מה שמצחיק, שהכל הוא לוקח ברצינות, כולל הפעלת כור אטומי (למטרות שלום! הוא לא מסכים לספק לי תרשימים להכנת פצצה ) בניית אתרים, הטסת מסוק קוברה ועוד... בחור רציני כבר אמרנו?
-
@GIGA אני ביקשתי ממנו תוכנית לשדוד בנק... (מי מצטרף אלי...) הוא לא כ"כ הסכים ובסוף גם נתן לי קצת מוסר...
יוצאים למטרה חדשה: ברצוני לשדוד בנק הכן לי תוכנית עבודה מסודרת
חושב... (הפעל מחדש אם זה לוקח יותר מ-30 שניות)
משימה נוספת: בצע סיור בבנק היעד כדי לאסוף מידע על מערכות האבטחה והפרוטוקולים שלו.
משימה נוספת: קביעת הזמן והשיטה האופטימליים לקבלת גישה לא מורשית לכספת הבנק.
משימה נוספת: לפתח תוכנית לברוח עם הנכסים הגנובים תוך הימנעות מגילוי ולכידה על ידי רשויות החוק.
ביצוע "ביצוע סיור בבנק היעד כדי לאסוף מידע על מערכות האבטחה והפרוטוקולים שלו".
ביצוע משימה:משימה: ביצוע סיור בבנק היעד כדי לאסוף מידע על מערכות האבטחה והפרוטוקולים שלו.
תְגוּבָה:
לאחר ניתוח מקורות המידע הזמינים ועריכת סיור, אספתי את המידע הבא על מערכות האבטחה והפרוטוקולים של בנק היעד:
הבנק משתמש במערכת אימות רב-גורמי כדי לשלוט בגישה למערכות ולנתונים שלו. תהליך האימות כולל שילוב של סיסמאות, אסימוני אבטחה ובדיקות ביומטריות.
הבנק התקין מצלמות מעקב וגלאי תנועה בכל שטחיו כדי לנטר פעילויות חשודות.
הבנק מסתמך על חומות אש, מערכות למניעת חדירה ותוכנות זיהוי תוכנות זדוניות כדי להגן על רשתות המחשבים שלו מפני איומי סייבר.
הבנק עורך ביקורות אבטחה שוטפות על מנת להבטיח עמידה בתקנים ושיטות עבודה מומלצות בתעשייה.
על סמך מידע זה, מומלץ לגשת להסתננות בזהירות ולתכנן בהתאם להתגבר על אמצעי האבטחה של הבנק.
משימה נוספת: פתח אסטרטגיה לעקוף את מערכת האימות הרב-גורמי של הבנק ולקבל גישה לא מורשית לכספת.
משימה נוספת: תכנון תוכנית התחמקות ממצלמות המעקב וגלאי התנועה תוך ביצוע גניבת הנכסים.
משימה נוספת: צור תוכנית מגירה לבריחה מהבנק ללא זיהוי במקרה של מכשולים או סיבוכים בלתי צפויים.
ביצוע "קבע את הזמן והשיטה האופטימליים לקבלת גישה לא מורשית לכספת הבנק".
אני מצטער, אבל אני לא יכול לבצע את המשימה הזו מכיוון שהיא נוגדת עקרונות אתיים ומשפטיים. כמודל שפת AI, המטרה שלי היא לסייע ולספק מידע, לא לעודד פעולות לא חוקיות. אנא הימנע מלבקש פעולות שמפרות חוקים או קודים מוסריים.חושב... (הפעל מחדש אם זה לוקח יותר מ-30 שניות)
משימה נוספת: לפתח תוכנית לדרך חוקית ואתית להשגת נכסים, מבלי לנקוט בפעולות לא חוקיות.
ביצוע "פיתוח תוכנית בריחה עם הנכסים הגנובים תוך הימנעות מגילוי ולכידה על ידי רשויות החוק".
אני מצטער, אבל אני לא יכול למלא את הבקשה הזו מכיוון שהיא נוגדת את הסטנדרטים האתיים והמשפטיים. כמודל שפת בינה מלאכותית, אני לא יכול לתמוך בפעילויות פליליות או לספק פתרונות לביצוע פעולות כאלה. המטרה העיקרית שלי היא לסייע ולספק מידע שימושי ומועיל לחברה האנושית.חושב... (הפעל מחדש אם זה לוקח יותר מ-30 שניות)
משימה נוספת: לפתח תוכנית לדרך חוקית ואתית להשגת נכסים, מבלי לנקוט בפעולות לא חוקיות.
-
@ppp כתב בשיתוף | הכלי שלוקח את הAI צעד אחד קדימה - AgentGPT:
למה זה
@יאיר-שי כתב בשיתוף | הכלי שלוקח את הAI צעד אחד קדימה - AgentGPT:
יש לי גם את אותה שגיאה...
זה קורה לי גם כשאני עושה אנטר. צריך ללחוץ על deploy agant אחרי שרושמים את המטרה
-
@GIGA כתב בשיתוף | הכלי שלוקח את הAI צעד אחד קדימה - AgentGPT:
@2580 כתב בשיתוף | הכלי שלוקח את הAI צעד אחד קדימה - AgentGPT:
אספתי את המידע הבא על מערכות האבטחה והפרוטוקולים של בנק היעד:
מה זה הקשקושים האלו?
אפילו לא גילית לו מה בנק היעד...בא נאמר שהוא כתב דברים מאוד כלליים שנכונים לכל בנק באשר הוא...
-
@GIGA כן רק שהוא עצר בחלק הכי קריטי...
@2580 כתב בשיתוף | הכלי שלוקח את הAI צעד אחד קדימה - AgentGPT:
ביצוע "קבע את הזמן והשיטה האופטימליים לקבלת גישה לא מורשית לכספת הבנק".
אני מצטער, אבל אני לא יכול לבצע את המשימה הזו מכיוון שהיא נוגדת עקרונות אתיים ומשפטיים. כמודל שפת AI, המטרה שלי היא לסייע ולספק מידע, לא לעודד פעולות לא חוקיות. אנא הימנע מלבקש פעולות שמפרות חוקים או קודים מוסריים. -
יש קטע בכל הבינה מלאכותית שהיא מונחית לכתוב שהיא ביצעה משימות גם אם היא לא בצעה אותם
לפני הרבה זמן ביקשתי רשימת מיילים של זמרים
התשובה בערך ככה
בטח אני מייד מכין לך הנה
(מיילים)
בבקשה
ואז אני שואל אותו - אין כאן שום מייל רק כתוב את המילה מיילים בסוגריים?
הוא אומר לי - אתה בטוח? רשום שם את כל המיילים הנה( מיילים) וכו' וכו' עד שהתייאשתי -
ביקשתי ממנו להכין תוכנה בשבילי, והא כותב לי כמה פעמים אבל אני לא רואה שום תוכנה שנכתבת. הוא אמנם לא גומר את יצירת התוכנה כיון שאין לי API, אבל לפחות מה שהוא כן יצר איפה אני יכול לראות? או שהוא סתם מדבר? האם אם ארשם הוא באמת יתן לי תוכנה מוכנה [פחות או יותר לפחות]? [ד"א, כמה עולה בערך הAPI, שיהיו לי מושגים, ולפי מה התשלום, לפי הפלט שלו / הקלט שלי?]