בקשת מידע | בינה מלאכותית שזוכרת גם דברים ישנים אפילו בתשלום
-
בבינה מלאכותית הרגילה, מה שראיתי, ניתן ללמד אותו דברים והוא הולך לפי זה, אבל אם עוזבים אפילו שלא סוגרים את האתר, ולמחרת חוזרים וממשיכים את אותו הצ'אט, הוא לא יודע בכלל על מה מדובר. [לדוגמה תבקש ממנו לכתוב תוכנה, ואחר כך תבקש שינויים, הוא יזרום איתך, אבל אם למחרת תבקש שינויים הוא לא יבין במה מדובר]. השאלה אם יש אפשרות שהוא כן יזכור מה שלימדת אותו אפי' לאחר זמן, בעיקר אני צריך לתכנות. עדיף בחינם אבל גם בתשלום יתכן ויעזור לי.
-
@אהרן כתב בבקשת מידע | בינה מלאכותית שזוכרת גם דברים ישנים אפילו בתשלום:
בבינה מלאכותית הרגילה, מה שראיתי, ניתן ללמד אותו דברים והוא הולך לפי זה, אבל אם עוזבים אפילו שלא סוגרים את האתר, ולמחרת חוזרים וממשיכים את אותו הצ'אט, הוא לא יודע בכלל על מה מדובר. [לדוגמה תבקש ממנו לכתוב תוכנה, ואחר כך תבקש שינויים, הוא יזרום איתך, אבל אם למחרת תבקש שינויים הוא לא יבין במה מדובר]. השאלה אם יש אפשרות שהוא כן יזכור מה שלימדת אותו אפי' לאחר זמן, בעיקר אני צריך לתכנות. עדיף בחינם אבל גם בתשלום יתכן ויעזור לי.
גם פה יש היסטוריה
https://botek.co.il/chat.php
אבל זה מוגבל -
@יוסי-הגאון ידוע לךאם הוא מבוסס על GPT 3 או 4 ומה הוא עדיף על הצאט של סקייפ (בינג חסום בנטפרי)?
-
@אלי-ויל כתב בבקשת מידע | בינה מלאכותית שזוכרת גם דברים ישנים אפילו בתשלום:
@יוסי-הגאון ידוע לךאם הוא מבוסס על GPT 3 או 4 ומה הוא עדיף על הצאט של סקייפ (בינג חסום בנטפרי)?
סקייפ עונה בקצרה והוא בהרחבה
אבל שניהם שקרנים.
הם נתנו לי קישורים ליוטיוב של סרטונים מסוימים שלחתי את כולם (10) לבדיקה מנטפרי.
אחרי הבדיקה כל הקישורים היו לא זמינים, מתברר שהוא המציא קישורים.
-
@יוסי-הגאון כתב בבקשת מידע | בינה מלאכותית שזוכרת גם דברים ישנים אפילו בתשלום:
@אהרן כתב בבקשת מידע | בינה מלאכותית שזוכרת גם דברים ישנים אפילו בתשלום:
גם פה יש היסטוריה
https://botek.co.il/chat.php
אבל זה מוגבלהוא היה נראה לי מידי טיפש. שאלתי אותו אם יותר בריא רוגעלך או בורקס והוא אמר לי 'בורקס הוא מתוק מסורתי העשוי מסירופ סוכר, סירופ גלוקוז ומרכיבים נוספים', וכך המשיכה השיחה:
-
זה דבר מאוד נדיר בבינג, ב-99% מהמקרים הוא נותן קישורים אמיתיים ונכונים. אם כי לא בהכרח קשורים בדיוק למה שהוא אומר
-
@אהרן יש אפשרות לאמן את הבינה המלאכותית על המידע שלך עם כל מיני מודלים בעזרת ה-API של OPENAI, אבל זה מסובך למדי. תנסה לשאול על הנושא אולי בפורום תחומים
https://beebom.com/how-build-own-ai-chatbot-with-chatgpt-api/
-
@NH-LOCAL כתב בבקשת מידע | בינה מלאכותית שזוכרת גם דברים ישנים אפילו בתשלום:
זה דבר מאוד נדיר בבינג, ב-99% מהמקרים הוא נותן קישורים אמיתיים ונכונים. אם כי לא בהכרח קשורים בדיוק למה שהוא אומר
זה לא היה קישורים בהערה, אלא בפוסט עצמו