להורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד
-
ל- pcinfogmach היקר, יישר כח על התוסף הנפלא, הוא עוזר לי מאוד, ומאוד משמש אותי, רציתי להציע לך תוספת מאוד חשובה לתוסף, אם זה אפשרי כמובן, וזה בענין הכותרות, כידוע כל אחד רוצה שבספר שלו יהיה כותרות מתחלפות לכל נושא, וזה הבעיה הגדולה ביותר שעדין לא נפטרה, יש לזה בוורד מיליון תקלות ובאגים, לכן אשמח אם תחשוב על זה רעיון לעניין הזה, ומאוד מאוד חשוב אם זה אפשרי שזה יהיה בצורה אוטמטית, דהיינו שהכותרת תתעדכן לפי הכותרות שבספר. אשמח לשמוע את תגובתך בנושא הזה, בתודה מראש.
-
@ישיבישע-ר
סטיילרף הינה פקודה מובנית בתוך וורד שיוצרת כותרות מתעדכנות אוטומטי על ידי הפנייה לסגנון בתוך המסמך
לאחר החלת הפקודה כל פעם שהסגנון מופיע במסמך הוא יופיע למעלה בכותרות באופן אוטומטיstyleref.pdf
מקור
http://wordfaqs.ssbarnhill.com/StyleRef.htm -
ווואו, ממש תודה רבה על הכל, אשמח אם תשלח אלי קישור למייל כאשר זה יצא. y0556754992@gmail.com
-
@pcinfogmach כתב בלהורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד:
לעת עתה לא ידוע לי פתרון בשביל זה
ידידינו @pcinfogmach, למה אתה מתכון שאין פתרון, לאיזה בעיה אתה מתכוון? לי לא עושה אף פעם בעיות הסטיילרף
-
@ישיבישע-amp-amp-amp-amp-x27-ר
אם אתה עובד עם כותרות מובנות בוורד, זה יתחלף לך אוטומטי לפי הכותרת המופיע בעמוד, ואם אתה לא עובד עם כותרות, אז כדאי לך להתחיל להשתמש בהם, כיון שזה מקל מאוד על הכתיבה והעימוד (אם אתה עושה את זה בוורד).
אם אתה נתקל בבעיות/תקלות, תמיד תוכל לשאול...עיין כאן, זה יכול לעזור לך הרבה מאוד.
בהצלחה
-
@menajemmendel כתב בלהורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד:
ידידינו @pcinfogmach, למה אתה מתכון שאין פתרון, לאיזה בעיה אתה מתכוון? לי לא עושה אף פעם בעיות הסטיילרף
אני שמח לשמוע שאף פעם לא עושה לך בעיות אבל לצערי פנו אלי כבר כמה פעמים עם בעיות בפרט במסמכים ארוכים בהם משום מה הכותרת של stylref מופיעה רק בחלק מהדפים בלי שום סיבה (תאמין לי שבדקתי את כל הסיבות שרק יכול להיות וגם פתחתי על זה פוסט ואף אחד לא פתר לי את זה).
-
בוודאי שישנה סיבה, ברוך ה' תמיד הצלחתי לפתור את זה. צור איתי קשר באישי.
-
רק "כל התורה על רגל אחת..."
בדרך כלל הבעיה מופיעה, כאשר יש עוד כותרת נסתרת בעמוד.
איך זה קורה?
על ידי שעושים מעבר עמוד . העמוד הבא, כאשר הסמן מונח על כותרת. לא ניתן להבחין בזה בשום צורה. -
פוסט זה נמחק!