בעיה | מכונת כביסה שהפסיקה לעבוד והדלת לא נפתחת
-
@SHTUYOT (מזל שיש הקלטה אוטומטית בטלפון ויכלתי לשמוע שוב) הוא אמר כך: לכבות את המכונה, לסובב את הכפתור הראשי ימינה עד האמצע כמו השעה שש, להניח את האצבע על הלחצן של המהירות סחיטה, עכשיו תוכ"ד הנגיעה, לסובב עוד שלב לשעה שבע, עכשיו לעזוב את האצבע, להחזיר לכיון שש, ואז הסתדר.
-
-
-
-
סיכום השרשור
מדובר במכונת כביסה של בוש 7 קילו
המכונת כביסה הפסיקה לעבוד, עם כביסה בפנים, ולא היה ניתן לפתוח את הדלת, וכשסיבבתי את הכפתור הראשי הבהבו שלש מנורות של הסחיטה.
מצו"ב תמונה (משום מה התמונה הפוכה)הדבר הראשון כדי לפתח את הדלת זה ע"י משיכת הצופציק שנמצא למטה במקום של הפילטר כלפי מטה (ע"י מברג וכדו').
אח"כ נתברר לי ע"י החברים כאן וגם שדיברתי עם תכנאי, שהבהוב השלש מנורות הנ"ל זה סימן שהבעיה היא במנוע.
פירקתי את המנוע (בדיעבד התברר לי שזה היה מיותר, אפשר להוציא את הפחמים בקלות) לא מסובך סה"כ להוציא שני ברגים גדולים, והלכתי עם המנוע לחנות חלפים (א. אברהמי ברחוב מלאכי 11 ירושלים), החליף לי את פחמים וניקה את מה שנשאר מהפחמים הישנים, (שלמתי 180 ש"ח).
החזרתי את המנוע, ועדין המנורות הנ"ל דלקו והמכונה לא נדלקה, ואז התברר שצריך עכשיו לבצע איפוס.
איפוס עושים כך: לכבות את המכונה, לסובב את הכפתור הראשי ימינה עד האמצע כמו השעה שש, להניח את האצבע על הלחצן של המהירות סחיטה, עכשיו תוכ"ד הנגיעה, לסובב עוד שלב לשעה שבע, עכשיו לעזוב את האצבע, להחזיר לכיון שש, ואז הסתדר.
תודה לכל העוזרים והמסייעים. -
@אמרתי-אני-יודע לא קראתי לתכנאי רק לקחתי את המנוע לחנות.
ב"ה הבנתי איך מחליפים וזה מאוד פשוט. -
לי קרה דבר דומה
מכונה בוש (אין לי דגם כי זה ישן)המכונה מזגזגת (יום עובדת יומיים לא וכד')
כשהיא לא עובדת
זה הולך כך
אני מדליק
המוכנה מנסה לבצע נעילה של הדלת (שומעים קליק שוב ושוב)
ואז מהבהבים הנורות של הסחיטה (לא כולם אלא 600+800)
זה בעיה בנעילת הדלת או במנוע?
יצוין כי זה מכונה ישנה ללא צג בכללאיפה אני יכול למצוא את קודי השגיאות (לפי הנורות)
תודה לעונים
-
@למען-הציבור-0 תעלה צילום של הפאנל של הכפתורים
https://clean-iw.decorexpro.com/tehnika/stiralnaya-mashinka/proizvoditeli/bosh/remont-b/oshibki-b/
בקישור הזה למטה יש לך טבלה תנסה לראות אם זה עוזר לך