בירור | מים מהסבוניה בסחיטה
-
יש לי לקוח עם מכונת כביסה בוש 7 ק' כשהתוכנית מגיעה לסחיטה יוצא מלאאאא מים מהסבוניה הלקוח ניסה להפחית את המרכך לחצי פקק לישר את הרגליות המד גובה מים תקין
תעזרו לי מה עוד יכול להיות מי נפגש עם כזו תקלה תתקשרו אלי בבקשה אין לי וואצאפ ולא נגיש למיל
יעקב הטכנאי שלך
0527174001
בית שמש -
-
@cb123001
לנקות היטב את הסבוניה, מתחת לפלסטיק בתא של המרכך תמצא כנראה גוש רציניהוספה מאוחרת: בשיחת טלפון אמר ר' יעקב שהסבוניה נקיה, ועד כמה שהבנתי אין ודאות שהנזילה מהסבוניה. אבל יש שלולית מתחת למכונה באזור הסבוניה
הייתי מפעיל את המכונה עם מכסה עליון פתוח, ובודק עם פנס אם הנזילה לא בתוך המכונה (חור בדוד, חור בגומי דלת, חור בצינור כניסת מים מהברז המוביל למרכך וכו')אולי הבעיה שזרם מים חזק מידי נכנס למכונה, ויש לסגור מעט את ברז המים בקיר של המים הנכנסים
-
@שטיגליץ כתב בבירור | מים מהסבוניה בסחיטה:
@cb123001
לנקות היטב את הסבוניה, מתחת לפלסטיק בתא של המרכך תמצא כנראה גוש רציניהוספה מאוחרת: בשיחת טלפון אמר ר' יעקב שהסבוניה נקיה, ועד כמה שהבנתי אין ודאות שהנזילה מהסבוניה. אבל יש שלולית מתחת למכונה באזור הסבוניה
הייתי מפעיל את המכונה עם מכסה עליון פתוח, ובודק עם פנס אם הנזילה לא בתוך המכונה (חור בדוד, חור בגומי דלת, חור בצינור כניסת מים מהברז המוביל למרכך וכו')אולי הבעיה שזרם מים חזק מידי נכנס למכונה, ויש לסגור מעט את ברז המים בקיר של המים הנכנסים
לי קרה פעמיים בלי קשר עם קונסטרוקטה חדשה ממש,
לא ברוב מה היה שם פעם אחת וזהו אחרי חודש שוב וזהו כבר שנה בשימוש והכל תקין...... -
@שטיגליץ כתב בבירור | מים מהסבוניה בסחיטה:
@DANIEL-4
אצלו זה כבר זמן רב כךהבנתי,
אבל רק הזכרתי שזה גם יכול להיות סתם דבר מוזר שקשה למצוא,
וסתם אם אנחנו מדבירם אם יש לך רעיון איך אפש רלמנוע את זה/ מה יכול ליצור את זה אשמח לשמוע.
כי כל פעם זה הציף לי את כל החדר בקצף והיה נורא מעצבן... -
-