שיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים
-
@מתכנת-חובב קיצור אנחנו רחוקים שנות אור מבינה מלאכותית
הוא אומר בעיקר מה הוא לא יודע לעשות -
לא יכלתי להתאפק...
-
-
מעניין איך נטפרי עוד לא חסמו אותו
הוא הרי יכול לכתוב כל שטות שרק תבקש. -
@צדיק-וטוב-לו-0 נכון אבל אם יהיו מילים לא ראויות וכו' זה יוצג בנטפרי עם האיקסים המפורסמים.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 לא מדויק הוא מתחמק משטויות באופן מקצועי ביותר
-
פוסט זה נמחק!
-
מחקו פה כל כך הרבה פוסטים בנושא הזה
אז חברה בשביל שהנושא הזה ישאר פתוח אין עניין להביא עוד ועוד דוגמאות חוזרות על עצמם
בלי שום תוכן טכנולוגי
בתכלס קלטנו את הרעיון וכדאי שהנושא הזה ישאר בשביל חידושים אמיתיים שמתגלים
על יכולות טכנולוגיות חדשות ולא על הגיגים
מי שרוצה נפתח בפרוג נושא כל אחד מעלה שם את הגיגיו
אני לא צוות פיקוח סתם מאיר את עיניכם -
@ראובן-שבתי הנושא ננעל בפרוג
-
@big-boy כתב בשיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים:
@ראובן-שבתי הנושא ננעל בפרוג
וחבל שגם כאן!!
אז בשביל הפורום בוא נחליט להתאפק עם ההגיגים -
@big-boy כתב בשיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים:
Spoiler @kkt-ao אם אתה רוצה לשלוח למספר שלי בכיף...
אני אשמח.
-
מאמר על חרדים שהבוט כתב לי: (בתרגום לעברית)
יהודים חרדים, המכונים גם יהודים חרדים, הם תת-קבוצה מובחנת בתוך הקהילה היהודית. הם ידועים בהקפדה על ההלכה והמנהגים היהודיים המסורתיים, ובלבושם ובאורח חייהם הייחודי.
יהודים חרדים מאופיינים בדרך כלל במסירותם ללימוד דתי ובמחויבותם לחיות חיים דתיים אדוקים ואדוקים. יהודים חרדים רבים מבלים את רוב ימיהם בלימודים בישיבות, או בבתי ספר דתיים, והם פועלים על פי קוד התנהגות נוקשה שנועד לשמור אותם ממוקדים בלימודי הדת ובחייהם הרוחניים
בנוסף למסירותם ללימודי דת, יהודים חרדים ידועים גם בהקפדה על תפקידי מגדר מסורתיים. גברים ונשים מנהלים בדרך כלל חיים נפרדים מאוד, כאשר גברים מבלים את רוב זמנם בלימודי דת ונשים מתמקדות במטלות ביתיות ובטיפול בילדים.
יהודים חרדים מקפידים לעתים קרובות על קוד לבוש נוקשה, כאשר גברים לובשים חליפות וכובעים כהים, ונשים מכסות את שיערן בפאות או בצעיפים. הם גם נמנעים בדרך כלל מטכנולוגיות וצורות בידור מודרניות הנתפסות כהסחות דעת מלימודי הדת והחיים הרוחניים שלהם.
למרות ההקפדה על אורח החיים המסורתי, היהודים החרדים אינם קבוצה מונוליטית. בתוך הקהילה החרדית ישנן כתות ותתי-כתות רבות ושונות, שלכל אחת מהן מנהגים ומנהגים ייחודיים משלה.
באופן כללי, יהודים חרדים ידועים בהקפדה על ההלכה והמנהגים היהודיים המסורתיים, ובמסירותם ללימוד דתי ולחיים רוחניים. הם תת-קבוצה מובחנת ולעתים קרובות לא מובנת בתוך הקהילה היהודית.מעניין מהיכן הוא מקבל את הדעות האלו...
-
ביקשתי מהבוט שיצור לי קוד JS שמסיר את כל הלינקים שבדף האינטרנט
זה מה שהוא נתן לי<script> // Get all links on the page var links = document.querySelectorAll("a"); // Loop through each link and hide it links.forEach(function(link) { link.style.display = "none"; }); </script>
לצערי אבל זה לא עובד
ומחזיר לי שגיאהUncaught SyntaxError: Unexpected token '<'
בוט ממש נחמד
והוא מכין HTML ממש מצוינים
ספציפית ב JS אני לא רואה שהוא הוכיח את עצמועריכה:
עכשיו הוא נתן לי את הקוד הזה:// Get all the link elements on the page var links = document.getElementsByTagName('a'); // Loop through the links and remove them one by one while (links.length > 0) { links[0].parentNode.removeChild(links[0]); }
וכל הקישורים נעלמו!
-
@GIGA כתב בשיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים:
@משה-144 שניהם מיועדים להפעלה מהקונסול.
כל קוד כמעט יכול לעבוד מהקונסול אבל כאן הראשון קיבל תגיות HTML שמיועדות לשלב אותו בדף HTML
ממילא אם יורידו את התגיות האלו הוא ירוץ גם בקונסול