שיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים
-
אחד החסרונות של בארד, שהוא מאוד לא זהיר מהתבטואיות פוליטיות וכדו'
הוא שמאלני קיצוני וכן הלאה ברוב התחומים, להבדיל מ GPT שהרבה יותר זהיר בהבעת דעות, מעבר לזה הוא יחסית בסדר גמור
וגם קוד לאחר העדכון של גוגל לפני יומיים הוא כותב קוד מצוין (לא בדקתי הרבה מאוד אפשרויות אבל בכמה שבדקתי זה היה בסדר גמור -
@שלום-וברכה-1 כתב בשיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים:
וגם קוד לאחר העדכון של גוגל לפני יומיים הוא כותב קוד מצוין (לא בדקתי הרבה מאוד אפשרויות אבל בכמה שבדקתי זה היה בסדר גמור
הוא עדיין ברמה נמוכה בהרבה מצ'אט GPT בקידוד
-
-
@NH-LOCAL בימים האחרונים יצא AWS Code Whisperer של אמזון כמתחרה חינמי לחלוטין ל Copilot, אני משתמש בו כבר כמה ימים והוא ממש טוב, הוא נותן הצעות השלמה לקוד (גם ארוכות) ואפשר גם לבקש ממנו קטעי קוד מלאים (ביקשתי ממנו לבנות API ב JavaScript והוא בנה לי את כולו). התקנתי אותו אצלי כהרחבה ל VS Code, צריך רק להירשם בפעם הראשונה למערכת של AWS ובהמשך הוא מופעל אוטומטית. להתקנה חפשו בהרחבות "AWS Toolkit".
-
@בוגאטי כתב בשיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים:
@NH-LOCAL בימים האחרונים יצא AWS Code Whisperer של אמזון כמתחרה חינמי לחלוטין ל Copilot, אני משתמש בו כבר כמה ימים והוא ממש טוב, הוא נותן הצעות השלמה לקוד (גם ארוכות) ואפשר גם לבקש ממנו קטעי קוד מלאים (ביקשתי ממנו לבנות API ב JavaScript והוא בנה לי את כולו). התקנתי אותו אצלי כהרחבה ל VS Code, צריך רק להירשם בפעם הראשונה למערכת של AWS ובהמשך הוא מופעל אוטומטית. להתקנה חפשו בהרחבות "AWS Toolkit".
רק שכחת לציין שהוא דורש רישום עם מספר אשראי...
-
דבר מעניין נוסף ששמתי לב בהרבה מאוד מקרים ש GPT הרבה יותר פוחד לטעות מ BARD, כלומר בהרבה מאוד מקרים ששאלתי אותו (עוד הרבה לפני שיצא BARD) התשובה שלו היא "קשה לקבוע" או "אין דרך לקבוע", בקיצור מתחמק, ומדובר בשאלות שאינם פוליטיות או תלויות דעה, אלא בעובדות, כגון כמה עולה להפיק אירוע מסוים שמתקיים (האירוע הוא קבוע כל שנה וכבר המון שנים, כך שזה לא קשור לזה שהוא מעודכן עד 2021) הוא התחמק בלי שום תשובה ועוד הרבה מאוד מקרים כאלה, לעומתו ה BARD נתן תשובה יפה בהחלט בהרבה מהמקרים ש GPT התחמק, אמנם במובן של שיחה הקשרית BARD כרגע "על הפנים" בשאלות נפוצות הם טוענים שזה בכוונה מוגבל כרגע לא לנהל שיחה הקשרית וזה יפתח בהמשך כאשר הם יעקבו קצת יותר אחרי המודול וישפרו אותו