שיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים
-
@צדיק-וטוב-לו-0 נו, שוין... אז יהיו לי רק 1999
-
-
@אלימיר כתב בשיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים:
@שמואל-ש בלתק תצא מסקייפ ותכנס שוב.
היציאה היא ע"י לחיצה בלחצן הימני של העכבר על הסמל של סקייפ ושם לבחור יציאה.@שמואל-ש כתב בשיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים:
@ppp הנה מייל שקיבלתי לפני יומיים
-
@שמואל-ש כתב בשיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים:
@אלימיר כתב בשיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים:
@שמואל-ש בלתק תצא מסקייפ ותכנס שוב.
היציאה היא ע"י לחיצה בלחצן הימני של העכבר על הסמל של סקייפ ושם לבחור יציאה.@שמואל-ש כתב בשיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים:
@ppp הנה מייל שקיבלתי לפני יומיים
תמונה לא עלתה
-
קרה למישהו?
-
@כוספים-למשיח קורה לו מידי פעם שהוא קורס תשאל אותו שוב והוא יחזור לשגרה
-
@כוספים-למשיח זה אומר שהשיחה נסובה על דברים שהוא הונחה לא לענות עליהם, או שהוא נתקע באיזה לולאה לוגית (נדיר)
-
@כוספים-למשיח כתב בשיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים:
@צדיק-0
ומה אתה אומר על זה?
ובתרגום לעברית
אני מצטער אבל אני מעדיף לא להמשיך בשיחה הזו. אני עדיין לומד אז אני מעריך את ההבנה והסבלנות שלך.(מתפלל)מכיוון שיש לו גישת רשת המתכנתים שלו שמו לו חסימה כדי שלא יעזור בדברים לא חוקיים וכדי שלא יתכנת את עצמו
ולכן כל פעם שהוא מזהה שהשיחה נועדה למשהו לא חוקי (כגון הורדות פיראטיות) או על שיפורים בעצמו קופ החסימה הזו -
@danidani אנטישמי חדש לך? כבר הביאו עשרות דוגמאות לזה
וההסבר פשוט הרבה פעמים הוא לא באמת יודע אבל כשאתה שואל אותו שאלה כזאת הוא מבין שכנראה יש לך ידע מאיין שהוא שככה זה במציאות והוא רק מחפש איזה הסבר שהוא יכול לחרטט לך
תשאל אותו כך "האם בעבר האנטישמים העלילו על היהודים שיש להם אף ארוך" ותראה שהוא יסביר לך שזה רק אמירה אנטישמית ללא שום קשר למציאות -
@danidani מעניין, אבל לא הצלחתי לשכפל את התוצאות שהבאת. יכול להיות שזה קשור לנתונים שהזנת בתחילת השיחה (שים לב שהוא לא באמת מדבר על אף ארוך בתור גנאי, אני לא בטוח שהוא מדבר על אף ארוך במשמעות הפיזיולוגית. וכמו ש@צדיק-0 כתב, הוא מניח שיש כזה מושג, אז הוא זורם...)
כאן כמובן מדובר ב"צ'אט חדש"
זה קצת מצחיק שהוא דבר ראשון אומר כן, ואח"כ מסביר שזה כמו לכל אדם אחר...