שיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים
-
@מתכנת-חובב כתב בשיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים:
הוא מוגבל במספר התווים
נכון מאוד, אבל אפשר לבקש ממנו להשלים (הוא ממשיך פחות או יותר מהשורה שהוא עצר ומוסיף התנצלות על "חוסר שימת הלב"...)
-
@מתכנת-חובב לא יודע, כשהוא עוצר לי באמצע אני כותב לו פשוט 'you didn't finish' (לא סיימת) והוא ממשיך מהנקודה שבה עצר
-
מישהו יודע למה הוא לא נותן לי לדבר איתו יותר מהודעה אחת?
כל פעם שאני שולח יותר מהודעה אחת הוא כותב לי יותר מידי הודעות בשעה אחת נסה שוב מאוחר יותר. -
@שמעון-חבצלת קיבל שכל
הבין שמנצלים אותו
בינה מלאכותית או לא? -
@שמעון-חבצלת להבנתי זה אמור להיות בתשלום
רק עכשיו בחינם -
@אבי-ים כתב בשיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים:
רק עכשיו בחינם
אם זה רק עכשיו בחינם אז למה אני לא מצליח לתקשר איתו?
-
@שמעון-חבצלת אני לא יודע
אבל אולי זה רק הדגמה
ואחרי שאלה אחת הוא עוצר -
@אבי-ים במטותא ממך אתה טועה.
@שמעון-חבצלת התשובה פשוטה מאוד וכתובה שם במפורש. יש להם עומסים אדירים על השרתים, והם פשוט לא עומדים בהם. זה הכל. זה לכולם ככה פחות או יותר
-
@NH-LOCAL כתב בשיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים:
זה לכולם ככה פחות או יותר
אז איך אתם מצליחים כל הזמן לקבל ממנו תשובות לא הצלחתי לקבל ממנו אפילו אחת..
-
@שמעון-חבצלת אני אישית באמת לא מצליח. לא יודע בקשר לאחרים
-
@NH-LOCAL כתב בשיתוף | ChatGPT - הצ'אטבוט החדש של OpenAI ; לכתיבת תסריטים:
@אבי-ים פה אתה כבר גולש לקונספירציות. איןלהם שום רווח מלעשות צעד כזה
יש להם - חיסכון בחשמל
בכל אופן, גם אני יכלתי עד לא מזמן לדבר איתו כמה שרק רציתי ועכשיו הוא נותן לי שתיים - שלוש בלבד
אז אני מנסה לשאול אותו רק שאלות "לעניין" ומתייג כל תשובה בתקווה שהם יחשבו שאני משתמש מועיל ויתנו לי פריווילגיות על פני האחרים -
@מתכנת-חובב אני לא חושב שאני אמור להגיב על הקשקושים האלו. כמו שתשאל מה הרווח של גוגל.
בסוף הכל מתורגם לכסף, בעיקר בשל הביגדאטה כאן.
בכל אופן מדובר בגרסת בטא. זה לא מייצג את ההתנהלות של החברה לעולמי עדעיין עוד כאן: https://help.openai.com/en/articles/6825453-chatgpt-release-notes
-
@NH-LOCAL אם גוגל היו מרוויחים רק מהדאטא שהם אוספים הם לא היו קיימים היום
הם מרוויחים, כידוע, בעיקר מפרסומות
כאן, הרווח של openAI הוא מוגבל מאוד כי אחרי הכל שיחות צ'אט יש בהמוניהם ברשת וגם יש להם צוות של אנשים שמתמחה בלשוחח עם הצ'אט הזה בצורה "מלמדת" אז אין להם עניין ב "כמה שיותר אנשים" אלא בכמות מסויימת בלבד כי יותר מזה זה כבר יותר מידי כסף - בדיוק כמו שהוא לא יודע הכל והכניסו לו רק 45 טרה של מידע ולא הרבה יותר - כי זה המון כוח עיבוד בשביל לעבד את המידע הזה
ותכל'ס מה זה עומס על השרתים אם לא שהם לא רוצים להוסיף שרתים כי הם לא רוצים לבזבז כסף?
(מילא אם זה היה שבוע - הייתי אומר שלוקח זמן להקים את השרתים האלו, אבל זה כבר שבועיים) -
@מתכנת-חובב זה די מוזר הפליק פלאק הזה. הם היו יכולים לעבוד כמו שהם עבדו עם מודל הטקסט לתמונה שלהם. של שחרור הדרגתי למשתמשים