בירור | מחיקת ערך רגיסטרי שהוספתי על ידי קובץ reg
-
זה הקוד מקובץ הreg, כמובן שיניתי את הסיסמא ושם המשתמש.
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] "AutoAdminLogon"="1" "DefaultPassword"="************" "DefaultUsername"="************"
לא מצאתי משהו שהיה נראה לי (בעיניים המאוד לא מנוסות בנושאי רגיסטרי שלי...) רלוונטי במיקום הנ"ל בregedit
תודה רבה. -
-
@משחזר-מידע אני לא רוצה למחוק את כל תיקיית
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
אבל אני לא יודע גם מה השם של הערך... -
@מישהו12 לא מסובך
תעמוד על winlogon - ולא על הסאב-דיירקטוריז שלו ושם תראה הרבה ערכים שביניהם הערכים הבאים -AutoAdminLogon DefaultPassword DefaultUsername
ופשוט לחיצה ימנית עליהם ו delete
רק תבדוק קודם שאלו ערכים שהסקריפט הוסיף ולא כאלו שקיימים בכל מחשב והסקריפט רק שינה אותם -
@מישהו12 כתב בבירור | מחיקת ערך רגיסטרי שהוספתי על ידי קובץ reg:
אבל אני לא יודע גם מה השם של הערך...
לא מתאים לאיש טרמינל
שמות הערכים הם בדיוק אותם שמות שהוספת@מישהו12 כתב בבירור | מחיקת ערך רגיסטרי שהוספתי על ידי קובץ reg:
AutoAdminLogon
DefaultPassword
DefaultUsername -
@משחזר-מידע כתב בבירור | מחיקת ערך רגיסטרי שהוספתי על ידי קובץ reg:
@מישהו12 כתב בבירור | מחיקת ערך רגיסטרי שהוספתי על ידי קובץ reg:
אבל אני לא יודע גם מה השם של הערך...
לא מתאים לאיש טרמינל
שמות הערכים הם בדיוק אותם שמות שהוספת@מישהו12 כתב בבירור | מחיקת ערך רגיסטרי שהוספתי על ידי קובץ reg:
AutoAdminLogon
DefaultPassword
DefaultUsernameלא ראיתי כאלה... אבל ראיתי שאני יכול למחוק על ידי הוספה של התו -
כלומרWindows Registry Editor Version 5.00 [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] "AutoAdminLogon"="1" "DefaultPassword"="************" "DefaultUsername"="************"
-
@מישהו12 נכון, אבל כדאי שתדע [סתם כך, להעשרת הידע...] כמו שאמר @מתכנת-חובב שהערכים האלו נמצאים בתיקיית השורש. [זה ערכים ולא מפתחות. ודו"ק.]
-
@מתכנת-חובב כתב בבירור | מחיקת ערך רגיסטרי שהוספתי על ידי קובץ reg:
@מישהו12 לא מסובך
תעמוד על winlogon - ולא על הסאב-דיירקטוריז שלו ושם תראה הרבה ערכים שביניהם הערכים הבאים -AutoAdminLogon DefaultPassword DefaultUsername
ופשוט לחיצה ימנית עליהם ו delete
רק תבדוק קודם שאלו ערכים שהסקריפט הוסיף ולא כאלו שקיימים בכל מחשב והסקריפט רק שינה אותםמצאתי, תודה רבה!