שיתוף | והנה זה בא: הערות ברצף בוורד (בלי הפרדת פיסקאות)
-
@מניין כתב בשיתוף | והנה זה בא: הערות ברצף בוורד (בלי הפרדת פיסקאות):
@נוכחות כתב בשיתוף | והנה זה בא: הערות ברצף בוורד (בלי הפרדת פיסקאות):
זה אכן מאפשר הזרמת שלושה טקסטים כמו שכתבתי למעלה, וזה אכן מוסיף את ענין הטורים, אבל לשנות אחר כך בלא מעברי העמוד זה לא יועיל, מכיון שבמצב כזה לא יאפשר כלל לפתור את בעיית ההערות הכפולות.
גם ענין הטורים לבד הוא תועלת גדולה, בכל אופן בשבילי, ולכן זה עדיף על ההערות סיום, בכל אופן תודה רבה רבה על הכל.
ובמאמר המוסגר אם כבר מדברים על מקרואים מסובכים, אולי תוכל גם לעשות משהו בענין חלוקת טורים באופן אוטומטי, עיין כאן.הענין הוא שהתחלתי לעבוד על הערות שוליים, אלא שנתקלתי בבעיה של ההערות הכפולות, ולכן עברתי לעבוד על הערות סיום, אבל גם שם מצאתי את ההערות הכפולות.
בסופו של דבר הצלחתי בס"ד בהערות סיום להתגבר על ההערות הכפולות בשיטה אחרת, שהיתה יכולה לעבוד גם על הערות שוליים, אבל כבר עשיתי את העבודה על הערות סיום אז השארתי ככה. -
לגבי מה שביקשת (בפרטי) שכל שלב ג יהיה בלחיצה אחת יש לי את זה במקרו שאמנם מחזיר שגיאה אבל עובד מצויין. [פשוט כשהוא פותח את הויזואל בייסיק לסגור וללחוץ אישור ולא להתייחס].
בשביל שימוש פרטי זה בודאי מספיק.
כל ההערות בפעם אחת.txtמשום מה זה לא עובד עד הסוף, רק על עמוד או יותר, וזה עושה כל הזמן שמירה, עד שזה קורס.
-
@מניין אני לא ראיתי בזה בעיה, אמנם לא ניסיתי על מסמכים ארוכים.
מתוך דבריך זה נראה שהבעיה בעצם מתבטאת רק במה שהוורד קורס, ואולי המסמך כבד או המחשב ישן. כי מצד הקוד של המקרו זה אמור לעבוד עד שזה מסיים את המסמך ואז לפתוח חלון שגיאה.
האם יש עוד בעיה חוץ מעצם הקריסה?
מטרת השמירה היא כדי שיהיה אפשר להתחיל מנקודת הקריסה כשזה עולה בחזרה. -
@מניין אני לא ראיתי בזה בעיה, אמנם לא ניסיתי על מסמכים ארוכים.
מתוך דבריך זה נראה שהבעיה בעצם מתבטאת רק במה שהוורד קורס, ואולי המסמך כבד או המחשב ישן. כי מצד הקוד של המקרו זה אמור לעבוד עד שזה מסיים את המסמך ואז לפתוח חלון שגיאה.
האם יש עוד בעיה חוץ מעצם הקריסה?
מטרת השמירה היא כדי שיהיה אפשר להתחיל מנקודת הקריסה כשזה עולה בחזרה.קיצרתי את המסמך לשני עמודים וזה עבד מצויין.
-
לגבי מה שביקשת (בפרטי) שכל שלב ג יהיה בלחיצה אחת יש לי את זה במקרו שאמנם מחזיר שגיאה אבל עובד מצויין. [פשוט כשהוא פותח את הויזואל בייסיק לסגור וללחוץ אישור ולא להתייחס].
כל ההערות בפעם אחת.txt
מתוך הדברים ש @נוכחות כתב בבקשה | שליטה על הגופנים בוורד: הוסף במקרו שוב את שם המקרו זה עצמו בפקודה של "הרץ מקרו".
אם זו השיטה של הלולאה, ממילא השגיאה היא שהוא ממשיך להפעיל את הפדוקה כשהוא לא מוצא עוד טקסט, הפתרון הוא שיהיה תנאי בקוד, לכן מי שיודע לכתוב תנאי לזה, אנא אם יוכל לכתוב כאן, זה יפתור את הבעיה הזו בעה"י.
האמת שאם זה יהיה בתוסף, אפשר למזג את זה גם בלולאת סי-שארפ עם תנאי סי-שארפ'ניק.
אולי @שמעלקא-0 אולי @מאקרו אולי יתר הרבנים שליט"א.
תזכו למצוות! -
@es0583292679 כתב בשיתוף | והנה זה בא: הערות ברצף בוורד (בלי הפרדת פיסקאות):
כל ההערות בפעם אחת.txt
מתוך הדברים ש @נוכחות כתב בבקשה | שליטה על הגופנים בוורד: הוסף במקרו שוב את שם המקרו זה עצמו בפקודה של "הרץ מקרו".
אם זו השיטה של הלולאה, ממילא השגיאה היא שהוא ממשיך להפעיל את הפדוקה כשהוא לא מוצא עוד טקסט, הפתרון הוא שיהיה תנאי בקוד, לכן מי שיודע לכתוב תנאי לזה, אנא אם יוכל לכתוב כאן, זה יפתור את הבעיה הזו בעה"י.
תזכו למצוות!יש כבר כיוון לתוסף מוכן וארוז?
תודה רבה מראש לעל המסייעים שכרם ישולם מן השמים!!!! -
@NykUser
אם תצליח לעשות קוד טוב בלי בעיות בעה"י, נשמח לבנות לזה תוסף אוטומטי עם התקנה ראויה וכפתורים יפים וכו', בלי להטיח כמובן.
כרגע לאחר הבדיקה] בעיית הכפילות נשארה, זה בעצם הטעם ש @נוכחות הפך אותם לסיום, כי בשוליים לא נמצא פיתרון לבאג זה, ועוד כמה הסברים שהיו בשעתו.
הסיבה שהתוסף שלי לא הצליח הוא משום שהקוד מחזיר שגיאה כאשר הוא תבנית נוספת באופן פרוגמטי, משום מה זה עובד רק עם מאקרו ידני ממש, מוזר...כעין מה שכתבת, ואולי מענין לענין באותו ענין, ברצוני לציין שיש עוד משהו מוזר במאקרו, שלפעמים הוא עובד רק ככפתור בכרטיסיה ולא כקיצור מקשים, אבל לאחר שכבר יש לך כפתור חזותי אתה יכול להדביק לו קיצור מקש.
בענין האוטומציה של השלבים הנצרכים להפעלת המאקרו, לכאורה אפשר לעשות הקלטת מאקרו של כל השלבים בזה אחר זה, הבעיה היחידה שיש זה שצריך בחלק מהפעולות לעשות אותם מספר פעמים כמספר העמודים או ההערות שיש, ממילא אני מציע לעשות מראש לולאה שמפעילה את המאקרו מספר פעמים מוגדר מראש.
זה פשוט וקל לכל מבין.
אשמח רק אם מישהו יוכל להעלות כאן את הקוד המדוייק ללולאה והיכן מכניסים אותה בתוך שורת הקוד.
תודה על הכל. -
כל ההערות בפעם אחת.txt
תזכו למצוות!אולי חלון שבו המשתמש יכתוב את מס' ההערות יוכל לפתור את הבעיה?
[או תו שיוכנס באיזו צורה בהערה האחרונה וכשהתכנה תגיע לתו הזה היא תסיים לעבוד ואז הוא יימחק עם עוד משהו- (כמובן תו נדיר שלא יהיה עוד אחד במסמך)].
תודה רבה לכולם!!! -
@נוכחות @es0583292679 @MERS
הלולאות די פשוטות ונמצאות כבר בקוד שהעליתי למעלה, אעתיק אותן לכאןהרץ מקרו מספר 1 כפול מספר העמודים שיש למסמך.
For i = 1 To ActiveDocument.ComputeStatistics(wdStatisticPages) 'קוד Next i
הרץ את מקרו מספר 3 כפול מספר ההערות שיש במסמך (אולי פחות אחד).
For Each Foot In ActiveDocument.Footnotes 'קוד Next Foot
-
האם מישהו ניסה את הקוד הזה עכשיו?
Sub הכל_בפעם_אחת()
'
For i = 1 To ActiveDocument.ComputeStatistics(wdStatisticPages)
Application.Run MacroName:="רצף_הערות_חלק_א"
Next i
End Sub
אני לא בטוח שהבנתי אם זאת כוונתך, אבל על הצד שלזה התכוונת, אשמח לדעת אם מישהו יצא להפעיל את המקרו הזה עכשיו. (פשוט להדביק את כל זה בסוף המקרו שפרסמתי ולהפעיל את המקרו "הכל_בפעם_אחת"). -
האם מישהו ניסה את הקוד הזה עכשיו?
Sub הכל_בפעם_אחת()
'
For i = 1 To ActiveDocument.ComputeStatistics(wdStatisticPages)
Application.Run MacroName:="רצף_הערות_חלק_א"
Next i
End Sub
אני לא בטוח שהבנתי אם זאת כוונתך, אבל על הצד שלזה התכוונת, אשמח לדעת אם מישהו יצא להפעיל את המקרו הזה עכשיו. (פשוט להדביק את כל זה בסוף המקרו שפרסמתי ולהפעיל את המקרו "הכל_בפעם_אחת").ניסיתי, ועובד מצויין עד הסוף.
ועכשיו מה עם השני על חלק ג'. -
בכל מקרה אם שניהם יצליחו אפשר בחזרה להכניס מקרו חדש שיכלול את כל הפעולות בדרך הזאת
Sub סופי()
Application.Run MacroName:="רצף_הערות_חלק_א_חדש"
Application.Run MacroName:="רצף_הערות_חלק_ב"
Application.Run MacroName:="רצף_הערות_חלק_ג_חדש"
Application.Run MacroName:="רצף_הערות_חלק_ד"
End Sub
ואת שני המקרויים הקודמים ששלחתי לשנות להם את השמות כמו שהשם שלהם מופיע בקוד הזה.
המקרו הנוכחי אמור לכאורה לעשות הכל בבת אחת.