עזרה | תגובות - מדריך לעימוד בוורד
-
@תודה-רבה-4
א. ייש"כ עצום על המדריך המפורט והכתוב בלשון נעימה, (אגב, הקדמתי אותי גם אני תכננתי לכתוב מדריך דומה, אבל ב"ה הקדמת אותי ותבורך מן השמיים), לגבי יישור טורים (אם עובדים על קונטרס בעל שני טורים) הצורה להגיע לטורים שווים באופן מדוייק, הוא ע"י חלוקת נקודות בין פסקאות בצורה ידנית (או ע"י התוסף של רחמים יעקובוב) כך יש טורים ישרים באופן מדוייק לאורך כל הספר.
ב. מה הגודל בסנטימטר המדוייק של עמוד B5 17/24 או 18/25 (בערך זה לא מידה מדוייקת כ"כ)? -
@poker אמר בעזרה | תגובות - מדריך לעימוד בוורד:
יש"כ עצום על המדריך המפורט והכתוב בלשון נעימה
תודה.
ב. מה הגודל בסנטימטר המדוייק של עמוד B5 17/24 או 18/25
אני לא יודע. יש בזה כמה סוגים של B5, תשאל מעמד מקצועי. [יש כאן מסתמא כמה בפורום... אולי בקטגוריה החדשה של העימוד.]
-
@תודה-רבה-4 אמר בעזרה | תגובות - מדריך לעימוד בוורד:
יש"כ עצום על המדריך המפורט והכתוב בלשון נעימה
תודה.
ב. מה הגודל בסנטימטר המדוייק של עמוד B5 17/24 או 18/25
אני לא יודע. יש בזה כמה סוגים של B5, תשאל מעמד מקצועי. [יש כאן מסתמא כמה בפורום... אולי בקטגוריה החדשה של העימוד.]
מתוך ניסיון, זה לא כ"כ משנה, ובעל הדפוס מסתדר עם שניהם, אני נוהג [משום מה] להגדיר 17.5 * 25 וזה יוצא מצויין.
-
@תודה-רבה-4 הייתי מציע שתכתוב את המדריך בתור שאלה ותשובה ,כלומר שתסביר את הבעיה לפני הצעת הפיתרון ,כך כל אחד יבין יותר טוב מה רלוונטי ומה לא רלוונטי לו
-
@האדם-החושב המדריך של הוורד?
הוא מיועד לעימוד מהחל ועד כלה. כך שאינני יכול שאדם שבא כעת להתחיל להתעניין איך הוא מעמד את הקונטרס שלו יראה שו"ת שלם, בלי להבין תכל'ס, מה אני עושה... לא?
בכל מקרה, אני מתכונן אי"ה לסדר את זה קצת... כותרות, לחלק לנושאים וכו'. אבל קודם שאסיים לכתוב. -
@תודה-רבה-4 לא כל מה שרלוונטי לעימוד קונטרס רלוונטי לעימוד עלון ,למשל
-
@האדם-החושב המדריך הוא על עיצוב קונטרסים ולא על דברים אחרים, גם לא על אדריכלות
-
מתוך ניסיון, זה לא כ"כ משנה, ובעל הדפוס מסתדר עם שניהם, אני נוהג [משום מה] להגדיר 17.5 * 25 וזה יוצא מצויין.
אני בד"כ מגדיר 17/24 אך נתקלתי בדפוסים מסויימים שמדפיסים על דף בגודל 18/25, ומתעקשים לא לחתוך לגודל 17/24, הטענה שאני זה שמגדיר גודל לא נכון.
-
@האדם-החושב צודק. שיניתי.
-
@106 הערה תבלבל את הדף [זה הרי מוסיף 'בלון' בצד. ואם מגדירים שלא, גם את זה אפשר לפספס...] ותתקע את הוורד, לדעתי.
אם בוחרים סימן ברור ומוגדר ומקפידים על סימון מדוייק, אין סיבה. כלומר, בסוף-בסוף תעשה חיפוש של @@@ או ### או $$$ או &&& וכו' וכו', ותבדוק פעמיים שלא פיספסת...
לא? -
@מניין אמר בעזרה | תגובות - מדריך לעימוד בוורד:
תוריד את הקובץ הזה מעבר עמוד לפני.docx
עם איזה תוסף עשית את התיבה שמתחת למילה הראשונה?
-
@מניין אמר בעזרה | תגובות - מדריך לעימוד בוורד:
תוריד את הקובץ הזה מעבר עמוד לפני.docx
עם איזה תוסף עשית את התיבה שמתחת למילה הראשונה?
מה הכוונה, לתיבה הזאת? דרך התוסף של רחמים בתשלום.
-
@106 הערה תבלבל את הדף [זה הרי מוסיף 'בלון' בצד. ואם מגדירים שלא, גם את זה אפשר לפספס...] ותתקע את הוורד, לדעתי.
אם בוחרים סימן ברור ומוגדר ומקפידים על סימון מדוייק, אין סיבה. כלומר, בסוף-בסוף תעשה חיפוש של @@@ או ### או $$$ או &&& וכו' וכו', ותבדוק פעמיים שלא פיספסת...
לא?כתבתי מניסיון... אמנם בדרך כלל אינני מעמד בעצמי אלא מעביר את החומר המוכן למעמד אחר.
-
@תודה-רבה-4
בחלק מהספוילרים שבמדריך יש בלגן בתמונות, שיב לב! -
@כתר-התורה אני יודע. זה כתוב בהתחלה. אני צריך לנסות לשחק עם זה.
-
פוסט זה נמחק!