סדר | צינתוקים בחינם במערכת IVR
-
@אהרן-שובקס תודה לכולם על כל העזרה בפורום מוצלח זה!! יש לי שלוחת הקלטות בשלוחה 6/1 שההקלטות נכנסות לשלוחה 6/2 עבור המנהל, אך ברצוני לדעת כיצד אני מגדיר שבכל פעם שנכנסת הקלטה לשלוחה 6/2 יקבל המנהל צינטוק מיידי ללא תפריט בחירה של המקליט האם לשלוח צינטוק או לא. יש לציין שעלעלתי רבות בפורום של ימות ולא מצאתי הגדרות בדיוק לזה. תודה רבה!!
-
@dudu
עלעלת רבות בפורום של ימות אבל לא עלעלת פה תעבור להתחלה של הנושא הזה ותמצא תשובות בדיוק לזה.
https://mitmachim.top/topic/3828/סדר-צינתוקים-בחינם-במערכת-ivr -
@שמואל אמר בסדר | צינתוקים בחינם במערכת IVR:
כדי לשלוח מידית צינתוק עושים:
type=tzintuk list_tzintuk=9 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes
כשאני מגדיר כזה דבר במערכת שלי. זה בחינם???
-
@ויחזור-לתלמודו כן
תקרא את הכותרת!!!! -
@עורך-מקומי כן. הבנתי שזה בחינם. רק היתה לי רק טעות...
חשבתי שכך אוכל לשלוח צינתוק לרשימת תפוצה שלי אבל זה לא נכון
כי כפי שהבנתי כאן זו רשימה חיצונית שאין לי שליטה עליה ורק אלו שיכניסו עצמם יצונתקו... -
@שמואל האם אפשר לעשות את הדבר הבא:
כל מתקשר למערכת יפעיל צינתוק ,מבלי שיוסיף עצמו לרשימה, בנוסף אני מעוניין שהמערכת תצנטק את מספר המתקשר אלי(אני היחיד שאמור להיות רשום ברשימת הצינותקים)
כלומר:
1.האם אפשר לצנטק מבלי להיות ברשימת תפוצה?
2.האם מתקשר יכול להציג בצינתוק את המספר ממנו התקשר?
-
@jack אמר בסדר | צינתוקים בחינם במערכת IVR:
@שמואל האם אפשר לעשות את הדבר הבא:
כל מתקשר למערכת יפעיל צינתוק ,מבלי שיוסיף עצמו לרשימה, בנוסף אני מעוניין שהמערכת תצנטק את מספר המתקשר אלי(אני היחיד שאמור להיות רשום ברשימת הצינותקים)
כלומר:
1.האם אפשר לצנטק מבלי להיות ברשימת תפוצה?אפשרי
-
@כותב אמר בסדר | צינתוקים בחינם במערכת IVR:
קודם כל תודה ענקית! לזכותכם יזקפו עוד שעות רבות של שטיגען בע"ה
מה שלא הבנתי מדוע לא ניתן לראות את הרשימה? זה ממש חשוב לי לדעת מי יקבל צינתוק ולהזהר שלא להתנגש עם שעות מקבילות של מאזינים ספציפיים
תודה מראשתעשה הפניה לרשימת תפוצה או לשלוחת מעקב לפני או אחרי ההרשמה וככה תדע
-
@שאול-נ-י בקו שאני מנהל בניתי שלוחת צינטוק כמו שהסבירו כאן מאוד טוב, אולם כשאני מעלה קובץ שקט כדי שלא ישמעו את ה "הקלטתם בהצלחה את קובץ מספר..." הוא באמת מוחק את ה "הקלטתם בהצלחה" אולם את מספר הקובץ הוא עדיין אומר, כלומר, מיד לאחר השארת ההקלטה הוא אומר את מספר הקובץ ללא ה- "הקלטתם בהצלחה וכו'" ומיד עובר לשלוחת הצינטוקים האוטומטית, יש למישהוא מושג כיצד מסירים לגמרי את ההקלטה של מספר הקובץ?