סדר | צינתוקים בחינם במערכת IVR
-
המודול https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=4&t=5224#p36593 יחסית חדש ויש בו המון פוטנציאל, אבל צריך לדעת איך להשתמש בו ואני יעשה סדר.
הרשימות הם רשימות חיצוניות מרשימת התפוצה של המערכות ולא ניתן לראות אותם\לשנות אותם.
כמו"כ, ראיתי שהרבה לא הבינו, מספר הרשימה הוא מספר שאתם ממציאים לעצמכם!רק הלקוח (מי שנכנס לשלוחה) יכול לנהל את הרישום וההסרה מהרשימה.
כדי לתת ללקוח תפריט בחירה של ניהול הצינוקים מהרשימה שלו עושים:
type=tzintuk list_tzintuk=X
כאשר במקום הX עושים מספר רשימה שאילה ירשם הלקוח ובשלוחת הפעלת הצינתוק זה צריך להיות אותה רשימה.
בשלוחה כזו יתאפשר: להצטרפות לרשימת הצינתוקים הקישו 1 להסרה מרשימת הצינתוקים הקישו 2, ליציאה הקישו כוכבית וסולמית
כדי לשלוח מידית צינתוק עושים:
type=tzintuk list_tzintuk=X tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes
כאשר במקום הX עושים מספר רשימה שאילה הלקוח נרשם.
זה שימושי אם רוצים לשלוח צינתוק למשל בסיום הודעה \ לפני שידור חי.
ניתן להחליף את קובץ
M3338 "הצינתוק הופעל בהצלחה"
בקובץ שקט כדי לשלוח צינתוק שקט (להורדת קובץ שקט) למשל ולעשות:tzintuk_end=/XXX
כאשר במקום הX כותבים שלוחה לאן ללכת בסיום הצינתוק.
למשל דוגמא שימושית:
בסיום הקלטה בשלוחת הקלטה, ע"יrecord_end_goto=/XX
כאשר במקום הX שמים את מיקום שלוחת הפעלת הצינתוק
וככה בסיום ההקלטה זה מפעיל צינתוק לכל הרשימה.
יש לכם שאלות? תשאלו.
-
@שמואל אמר בסדר | צינתוקים בחינם במערכת IVR:
המודול https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=4&t=5224#p36593 יחסית חדש ויש בו המון פוטנציאל, אבל צריך לדעת איך להשתמש בו ואני יעשה סדר.
ברשותך אוסיף פרט קטן שחשוב להדגיש:
מדובר בשתי שלוחות, כבר עזרתי לכמה אנשים שלא הבינו את הדבר הבסיסי הזה, שלוחה 1 של מאזינים שמיועדת לרישום, ושלוחה 2 של מנהל כדי להפעיל צינתוק. -
@שמואל אמר בסדר | צינתוקים בחינם במערכת IVR:
אני מעוניין שכל אדם יוכל להרשם לשלוחה ורק מנהל יוכל לשלוח הודעת צינתוק בסיום ההקלטה של השלוחה הראשית
זה מה שאמורים להגדיר?type=tzintuk list_tzintuk=1 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes tzintuk_end=/1
-
@A0533057932
אין מצב לשים זאת בתפריט ראשי כל מי שיתקשר זה ישלח צינתוק וחוץ מזה שאתה צריך שלוחת רישום לצינתוקים -
@אהרן-שובקס זה הגדרה בתוך שלוחת משנה
-
@אהרן-שובקס השאלה היא האם מצד ההגדרות של הרישום זה מוגדר נכון
שכל אדם שלוחץ על השלוחה מקבל הרשמה
וכאשר אדם מנהל נכנס לשלוחה זה מצנתק מיד -
@A0533057932
לא אתה צריך לעשות שתי שלוחות שלוחה אחת שלוחת הרשמה לקבלת צינתוקים ושלוחה אחת לשליחת צינתוק -
@אהרן-שובקס מי אמר שיש בעיה
אני שאלתי האם זה מה שאמורים להגדיר
(כבר 4 שנים לא נגעתי במערכת של ימות ואני מפחד שאני הורס לבעל הקו את הקו)