בקשת מידע | אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד
-
@שלל אמר בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.
רמת הגנה נחמדה, אך יש קומבינות לעקיפה להתקנת אפליקציות (אולי כבר היום סידרו) בעבר לקח זמן רב עד לטיפול בתקלות, אני מקווה שהם התייעלו מאז שהייתי לקוח (שנתיים בערך)
באופן כללי זה חסימה מומלצת -
@שלל אמר בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.
מאוד בסיסי, אפר להסיר את האפליקצייה ושלום על הסינון (יש להם מניעת הסרה, אבל בעל סיסמת המכשיר יכול הכל...)
הסינון עצמו נחמד
גלישה באינטרנט אפשר לעקוף (הדרך לעקוף נמחקה, כי זה עובר על חוקי הפורום - פריצת סינונים) (עכ"פ ברימון).
וחוצמזה שאפשר לכבות את הסינון בסיסמא...
@MGM-IVR אולי יוכל להוסיף פרטים.. -
@יושב-אהלים אמר בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
גלישה באינטרנט אפשר לעקוף (עכ"פ ברימון).
וחוצמזה שאפשר לכבות את הסינון בסיסמא...למיטב ידיעתי אין קשר בין אפליקציית ה" סינון" של רימון. שבנויה על נטספארק.
לכשר פליי
נראה לי שכשר פליי יחסית יותר טוב מרימון
ונראה לי שאי אפשר להפסיק את הסינון עם סיסמא. -
@משה-144 אמר בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
@יושב-אהלים אמר בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
גלישה באינטרנט אפשר לעקוף (עכ"פ ברימון).
וחוצמזה שאפשר לכבות את הסינון בסיסמא...למיטב ידיעתי אין קשר בין אפליקציית ה" סינון" של רימון. שבנויה על נטספארק.
לכשר פליי
נראה לי שכשר פליי יחסית יותר טוב מרימון
ונראה לי שאי אפשר להפסיק את הסינון עם סיסמא.כשר פליי יותר טוב מרימון?
עם כל הטענות שיש נגד נטספארק
אני לא חושב שהיה מי שטען שכשר פליי יותר טוב מהם
וודאי שלא באנדרואיד
רמת החסימה של כשר פליי זה דרך רשימה שחורה של אפליקציות
וד"ל
או על כל פנים כך זה היה אצלי בשיאומי
ובנוגע לדפדפן שלהם
הוא לא באמת ניתן לשימוש (עכ"פ לזמן שהחזקתי את השיאומי טאץ) -
@שלל יש לחברה הזאת שני סינונים:
- כושר פליי - אפליקציה שמותקנת על המכשיר ובמידה ונתת לו את כל ההרשאות המתאימות שהוא מבקש, מהגירסאות של אנדרואיד האחרונים, אי אפשר להסיר אותה זה מנהל מכשיר. (כמובן לא לטכנאים)
זה מבטל מלא אפליקציות ! זה משאיר חנות שלהם מצומצם אם אפליקציות שימושיות בלבד ווצפ מייל וויז שירים בנקים וכו'.
כמובן אין דפדפן .. אפשר בתוספת תשלום לקבל דפדפן מיוחד שלהם..
אבל אפשר לשלוח להם פנייה דרך הווצאפ לפתיחת אפליקציות אחרות ... - מגן - שוב זה ברמה של מנהל מערכת ואי אפשר להסיר אותה.
אבל זה לא מסיר את החנות גוגל פליי וזה משאיר הרבה יותר אפליקציות.
כושר פליי עובד בצורה שהכל חסום חוץ מכמה בודדים. מגן עובד בצורה שהכל פתוח חוץ מכמה אפליקציות בודדת כמו אינסטגרם פייסבוק טיק טוק וכו'...
המענה שלהם כמעט הכל דרך הווצאפ אלא אם כן אין לך ווצפ יחסית בסדר.........
שמחתי לעזור ....
- כושר פליי - אפליקציה שמותקנת על המכשיר ובמידה ונתת לו את כל ההרשאות המתאימות שהוא מבקש, מהגירסאות של אנדרואיד האחרונים, אי אפשר להסיר אותה זה מנהל מכשיר. (כמובן לא לטכנאים)
-
@ברוך אמר בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
(כמובן לא לטכנאים)
אני לא יודע למה אתה קורא "טכנאים" לדעתי מהידע בפורום אפשר לפרץ את זה כמובן צריך לרצות לפרוץ אז הכול תלוי למי מיועדת החסימה וכו'...
-
@a0533057932 אמר בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
@ברוך ההבדל בין מגן לכשר פליי הוא אחד
האם יש גוגל פליי או לא
החנות שלהם היא ברובה קישורים לגוגל פליי
מה גם שניתן להתקין APK רגילים
משם והילך כל השאר אותו דברלגבי התקנת APK מבחוץ זה ממש א נכון
אם תתקין מבחוץ אפליקציה שאמורה להיות חסומה היא עדיין תחסם לך לאחר ההתקנה ולא תוכל לפתוח אותה -
-
@A0533057932 כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
האם יש גוגל פליי או לא
אתה מתכוון שגוגל פלי פתוח לגמרי? כי גם בכשר פלי יש הפניות לגוגל פלי.
-
@yossboss לא, תראה את התיוג.
@Sci כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
זה היה לפני אולי שנתיים... לא מאמין שזה השתנה מאז
השתנה הרבה, לא אומר שעדיין אי-אפשר לפרוץ אבל ודאי שיותר מסובך, אני אישית שלחתי להם כמה פרצות ויחסית תקנו, כמובן שעדיין זה ידוע כחסימה חלשה אבל זה ודאי יותר טוב מפעם.
-
@שלל כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
(נכון ללפני שנה)
שים לב שאת הדפדפן ה"כשר" שלהם קל לעקוף בשתי שניות וזה פשוט בושה!
העפתי אותם בטיל. ולא שחיפשתי פירצה, אלא זה קרה תוך כדי עבודה (בחכמה אסרו פה להסביר איך)
לא יודע איך קוראים להם סינון.