בקשת מידע | אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד
-
@אלי-30 כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
@df555 אני מכיר משהו שזה קרה לו זה קרה למלא אנשים אני מכיר כמה נמחק להם האחסון בטלפון
99.99999999% שלא בכשר פליי.
כשר פליי בכלל לא מתעסק באחסון. -
@אלי-30 כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
@מישהו12 נמחק להם כל הטלפון מכשר פליי
קרה פעם אחת בלבד לפני יותר משנה אם אני לא טועה
וכמדומני הם גילו את הבעיה -
@A0533057932 ואאל"ט זה לא היה כשר פליי. אלא חברה אחרת.
יש למישהו לינק לכתבה או משהו? (היה לי אז כשר פליי...) -
@A0533057932 פעם אחת למחוק את כל המכשיר זה לא נורא? וזה גם קרה למלא אנשים
-
@df555 כשר פליי זה בעצם טרף פליי זה פשוט מכשיל את כל הצעירים שחושבים שקנו או שמכרו להם מכשיר כשר עם כשר פליי וכבר למחרת הם פורצים את זה בקלי קלות זה פשוט בושה שהסינון הזה עדיין קיים, (אני רק מדבר על החסימה שלהם בשיאומי חצי טאצ, אם הם רואים שאין להם יכולת לחסום את המכשיר הזה אז שיפרסמו שאין להם הגנה על שיאומי חצי טאצ.....)
עדיף לקנות מכשיר פתוח מאשר עם כשר פליי.... -
@שובי כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
@df555 כשר פליי זה בעצם טרף פליי זה פשוט מכשיל את כל הצעירים שחושבים שקנו או שמכרו להם מכשיר כשר עם כשר פליי וכבר למחרת הם פורצים את זה בקלי קלות זה פשוט בושה שהסינון הזה עדיין קיים, (אני רק מדבר על החסימה שלהם בשיאומי חצי טאצ, אם הם רואים שאין להם יכולת לחסום את המכשיר הזה אז שיפרסמו שאין להם הגנה על שיאומי חצי טאצ.....)
עדיף לקנות מכשיר פתוח מאשר עם כשר פליי....זה שיש משווקים של החצי טאצ' שמתקינים עליו כשר פליי, זה בעיה שלהם, לא של כשר פליי.
נ.ב זה תלוי איך מתקינים אותו. יש גרסאות של החצי טאצ' שהפלתי את כשר פליי תוך רגע, יש כאלה שהיה מסובך, ויש כאלה שלא הצלחתי.
ואני חושב שאני ראוי לתואר "מבין" באנדרואיד. -
@אלי-30 אני גם מדבר מניסיון מר שלי עם המכשיר הזה עם "ההגנה" עלאק של כשר פליי עשרות פירצות שדיווחתי עליהם לחברה ורק כמה מהם הם תיקנו.
בפירצה האחרונה שגיליתי זה היה לפני חודשיים דיווחתי להם והם ענו לי שסידרו את הבעיה, עשיתי ריענון ושום דבר לא הסתדר, כתבתי להם עוד פעם ואז כבר לא ענו עד שפשוט מחקתי את כשר פליי ושלום כהן התותח התקין לי גירסא חסומה. -
@קצלנבוגן לא הבנת אותי... למשל אם ההורים יודעים שיש לבן מכשיר פתוח אז הם עוקבים אחריו בהתאם... אבל אם הם חושבים שיש לו מכשיר כשר שבעצם הוא פתוח זה הכי גרוע שיכול להיות
וגם בקשר לבחור עצמו זה אם זה מכשיר עם כשר פליי יש לו פחות מצפון להשתמש איתו מאשר עם מכשיר פתוח כי הרי זה "מוגן" -
@שובי כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
וגם בקשר לבחור עצמו זה אם זה מכשיר עם כשר פליי יש לו פחות מצפון להשתמש איתו מאשר עם מכשיר פתוח כי הרי זה "מוגן"
אדם לא משלה את עצמו
הוא יודע בדיוק מה מותר ומה אסור -
אני פה קצת באיחור אבל אני חייב להגיב!
@שובי כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:@df555 כשר פליי זה בעצם טרף פליי זה פשוט מכשיל את כל הצעירים שחושבים שקנו או שמכרו להם מכשיר כשר עם כשר פליי וכבר למחרת הם פורצים את זה בקלי קלות זה פשוט בושה שהסינון הזה עדיין קיים, (אני רק מדבר על החסימה שלהם בשיאומי חצי טאצ, אם הם רואים שאין להם יכולת לחסום את המכשיר הזה אז שיפרסמו שאין להם הגנה על שיאומי חצי טאצ.....)
עדיף לקנות מכשיר פתוח מאשר עם כשר פליי....כשר פליי בחיים!!! אבל בחיים לא אמרו שיש להם הגנה לשיאומי חצי טאצ'!
@A0533057932 כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
@מישהו12 נמחק להם כל הטלפון מכשר פליי
קרה פעם אחת בלבד לפני יותר משנה אם אני לא טועה
וכמדומני הם גילו את הבעיהלא קרה בכשר פליי וזה בחיים לא יקרה!
היה אצל חברה אחרת שאני לא יגיד את שמם בשביל לא להשמיץ...
אני אנסה להסביר בקצרה איך עובד כשר פליי
כשר פליי לא מכריזים על מכשרים כתומכים רשמית, אבל הם כן יכולים להגיד שהמכשיר הזה והזה הוא יציב עליו, ובכדי שהסינון יהיה יציב וחזק צריך להתקין אותו בצורה הנכונה ולתת לו את ההרשאות שהם צריכים לקבל
ואם מישהו חושב שהסינון לא יציב וניתן לפריצה, מי ביקש ממך להתקין את זה?!
בנאדם שמחפש סינון נוח ולא יתעקש לפרוץ את הסינון זה בהחלט מתאים לו
ומי שרוצה להעיף את הסינון יכול לעשות את זה בדרך הרבה יותר קלה! פונים לתמיכה, מבקשים השהיה לסינון ואז מעיפים, והורים ששמים לילדים את ההגנה יכולים להגדיר סיסמת הורה שרק עם זה אפשר לפנות לתמיכה
להשמצות פה אין שום בסיס!
מי שמוכר שיאומי חצי טאצ' עם כשר פליי, עושה את זה על דעת עצמו בלי שום קשר לחברה!
אם יש לכם עוד שאלה בנושא, אני אהיה פה ואענה בכיף לכל השאלות! -
@איציק-דייטש עובדתית הסינון לא יציב וניתן לפריצה בשיאומי זה לא סתם שמישהו חושב כך אז פשוט עדיף לא להגיד שבמכשיר הזה הסינון יציב עליו אלא להכריז במפורש שכשר פליי לא יציב על שיאומי
-
@ישראל18 לא לא לא, לא הבנת אותי!
אני אמרתי שכשר פליי לא אמרו על שום מכשיר שהוא בטוח תומך!
הם מנסים כמובן להתאים את עצמם לכל סוגי המכשירים!מי שמתקין כשר פליי על שיאומי עושה את זה על דעת עצמו בלי קשר לחברה של כשר פליי!
אני אישית כנראה מסכים איתך שעל שיאומי הוא לא יציב... לכן לא צריך להתקין, אין מכשיר שיאומי שכשר פליי מוכרים, זה רק משווקים שמתקינים על שיאומי...
מקווה שהפעם אני מספיק מובן